Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפושים אחר קומפוננט למערכת שהולכת וניבנת אני מתעניין בקומפוננטים של FOCAL 165V1, האם הרמקול הזה אמור להיכנס במקום הרמקול המקורי בדלדת של יונדאי גטס ללא התאמות מיוחדות?

והאם מישהו יכול לתת עוד דעה על הקומפוננט המדובר אני אודה מאוד....

פורסם

בכל מקרה לדעתי, גם אם המידה מתאימה מבחינת קוטר ועומק (שיותר קשה לי להאמין).

אני ממליץ לך בחום רב להתקין אותו על טבעת עץ בריאה ולא ישיר על הדלת\הגבהה מקורית.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אני פוחד להשתמש בטבעות האלה בשביל לא להרוס את הצורה המקורית של הדלת... בכל מקרה יש אולי איזה תמונה שמדגימה את ההתקנה של הטבעת הזאת בצורה אסטטית?

פורסם

תודה רבה על הקישור... עדיין לא מובן איך הטבעת הזאת יושבת (מבפנים או בחוץ), אם רואים אותה כלפי חוץ, איך מרכיבים....

פורסם

אתה לוקח פלטת עת חותך לפי המידה ומלביש אותה עם ברגים על הברזל מהחלק החיצוני של הדלת,ואז מלביש את הרמקול על העץ ע"י 4 ברגים במקומות שונים..לא סיפור גדול.

Scan Speak

פורסם

רגע רק בשביל שנבין אחד את השני, הרמקול המקורי של הרכב יושב על הפח ובינו לבין הדיפון יש מרווח שלא מנוצל?

פורסם

הדלת עשויה מפח , בתוך הפח יושב החלון.

בצד החיצוני של הפח בסלון הרכב מודבק או מוברג הריפוד ( הדיפון ) או איך שלא תקרא לזה , רוב הסיכויים שלא תהיה לך בעיה להרכיב הגבהות של אפילו 2 ס"מ מעץ ועליהם את הרמקול ועדיין להצליח לסגור מעל זה בחזרה את הריפוד ( דיפון ) כי כמובן שיש מרווח .

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...