Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גיא אם שמתה לב פה הבעייה של המצלמות שאנשים יהיו עסוקים במצלמות ולא בנסיעה .

מתכון לא בטוח ומאוד מסוכן.

הייתי הולך על הסרטים של גיימס בונד עם הלוחית רישוי על ציר

נכון, אבל גם המשטרה עסוקה בלקחת כסף של אחרים ולא בבטיחות בדרכים... אומנם המשטרה מעבירה את הכסף הזה לממונים עליה (משרד האוצר), אבל זה המצב הנתון: במקום שהמשטרה תהיה עסוקה בלשפר את הבטיחות בכבישים, היא כרגע עסוקה בלגייס כסף עבור משרד האוצר בעזרת זכיין חיצוני.

אתם חושבים שהמצלמות צעצוע האלו ימנעו תאונות, או אם להיות יותר ספציפי: הם ימנעו ממני לנסוע מהר? הצחקתם אותי. אולי יגמרו את הרפידות קצת יותר מהר...

כל הפרוייקט הזה הוא ביזיון אחד גדול, וכל מי שממונה/אחראי עליו צריך להתבייש אחד אחד. מאוד פשוט.

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו יודע מה המהירות שמפעילה את המצלמה?

נסעתי בכביש 4 (צפון, אחרי גהה) באזור המצלמה במהירות של 110 והיא לא צילמה. זה עדיין עומד על 115-117 כמו המצלמות הישנות?

פורסם

רוב הסיכויים שהמצלמה שם עדיין לא מבצעית (כמובן שאני לא יודע ב100%, אבל במקומך לא הייתי דואג).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני לא מודאג כי לא היה פלאש.

המצלמה שם פעילה כבר הרבה זמן כי היא הייתה המצלמה הניסיונית (וגם יש דו"חות שלה על מהירות ממוצעת בקטע הזה בתקופת הניסיון). מוזר שהם לא "מבצעו" אותה עדיין.

פורסם

לפני כשעתיים כשחזרתי מהבסיס (תל השומר) ראיתי את המצלמה המדוברת, ואתמול על אף שאני גר במרכז נתניה בכוונה נסעתי דרך המחלף של הקניון כדי לראות את ההכנות למצלמה החדשה לפני איזה"ת החדש, בדרך חזרה מהעבודה גם ראיתי את ההכנות למצלמה שלפני רישפון (לבאים מדרום לצפון בכביש 2) . כל המיקום של המצלמות האלה עקום מהייסוד, אלה לא מצלמות שאמורות להפוך תכבישים לבטיחותיים יותר, אלה מצלמות שאמורות לגבות מאיתנו מס מהירות כפי שאחד האנשים פה כינה זאת. המיקום שלהם הוא בדיוק במישור ארוך, בכבישים שבשעות הפנויים שלהם בלילה וגם בשעות הבוקר המוקדמות ניתן לשייט שם בביטחה ב120 - 110 קמש מבלי להרגיש בסיכון. חברה הייו עירניים למה שקורה בכבישים, הכספים האלה על דוחות מהירות זה כסף שלרובנו אין סתם ככה לזרוק לקופת המדינה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

המצלמות החדשות האלו נראות שונות מהישנות?

והאם כבר הספיקו להתקין את המצלמות בכל הכבישים כמו שרשמו? כי לפני כמה ימים נסעתי בכביש 1 מירושלים לתל אביב ולא ראיתי שום מצלמה בדרך. (למעט אחת אבל אני לא זוכר אם היא הייתה שהייתי על כביש 1 או לפני)

פורסם

נסעתי היום בבוקר אילון עם הפנים לרצפה לחפש חיתוכים בכביש מהשלום עד הרצליה.

אני ספרתי שש חיתוכים באותה צורה כמו התמונות שהעלו.

זה לא הגיוני בקטע הקטן הזה שש מצלמות.

זה מפחיד בטרוף אם הם יתחילו לנייד את המצלמות ממקום למקום אכלנו אותה שום דבר לא יעזור.

פורסם

ורק שתבינו את האבסורד (כאילו שלא ידענו) - אתמול על כביש 70 ולנטיין קולט משהו שמריח כמו דבורה.

אני קובע מהירות של-100 קמ"ש ולוקח נתיב ימני - ועדיין צריך להתחמק מרכבים מסביב שלא מבינים מי זה האיטי הזה ומנסים לדרוס אותי......

את מהירות החוקית של 90 קמ"ש לא היו לי ביצים לקחת - אחרת הייתם שומעים על המשפחה שלנו בחדשות :evil:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
בקצב הזה אני עובר לסוזוקי אלטו.

לפי הדיווחים כל דרכי הגישה שלי מהבית לעבודה וההפך מרוצפות במסחטות הכספים הללו

תאמין לי שגם עם אלטו (או פונטו עם 60 כ"ס) אתה עוקף בקלות ובכיף את המהירות המגוחכת הזאת, 90 :lol::lol:. לפחות היה 110, זה 10-20 פחות ממה שצריך אבל 90...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
מי רוצה ממש להתעצבן?

http://www.mako.co.il/news-channel2/Weekend-Newscast/Article-deb67d0904aba21004.htm

תעבירו ל-9:30.

צפיה מהנה.

הצפיה היתה כה מהנה, עד שבשלב מסוים התחשק לי....עדיף שלא אמשיך מכאן.

דוברי הרשויות היו עילגים, בורים ונלעגים("המצלמות לא נועדו להעשרת אוצר המדינה, אבל לפי מכסה של X דוחו"ת ל-Y מצלמות אני יכול לכמת לך בכמה כסף מדובר").

כנראה שלא בכדי סירבה המשטרה להתראיין. אולי הם יודעים משהו שאנחנו חושבים. אולי גם דעתם לא ממש נוחה מהמצב...

מאידך, למה כבר אפשר לצפות במדינה כה אנטי מוטורית, בה אהבת נהיגה ורכב גובלים בהתנהגות כמעט קרימינלית?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מאידך, למה כבר אפשר לצפות במדינה כה אנטי מוטורית, בה אהבת נהיגה ורכב גובלים בהתנהגות כמעט קרימינלית?

"כמעט" קרמינלית? שוטרים שמגיעים אליך לעבודה ומחרימים את האוטו כי החלפת ג'אנטים זה הרבה מעבר ל"כמעט".

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...