Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים,

מקבל רכב ליסינג מקבוצה 2. בחברה רוצים לתת לי טויוטה קורולה החדשה. יש בה רק 4 כריות אויר ו חלונות חשמל רק מקדימה (בעיה - ילדים במושב האחורי, לא בטוח שיזכרו לסגור...)

רכבים נוספים ששמתי לב אליהם -

פולקסווגן ג'טה. אמנם ללא מבחן ריסוק אבל 6 כריות אויר ו4 חלונות חשמל.

רנו מגאן / פלואנס - כמו הג'טה ונראית די מרווחת.

מה חשוב לי - בטיחות, נוחות ומרווח במושב האחורי (3 ילדים). אשמח גם לנוחות נסיעה ולנסיעה שקטה (שמעתי שהפלואנס לא משהו בהיבט הזה).

מה דעתכם ? (פיספסתי רכב ברשימה ?) מאוד אשמח !

תודה

alon alon

פורסם

אני ממליץ לך לקרוא את מבחן הדרך שערכנו לא מזמן לפלואנס.

מבחינת גודל, הפלואנס מנצחת את שאר המתחרות בקבוצה 2 בנוק-אוק. נוחות הנסיעה שלה טובה, וגם האבזור הבטיחותי.

היא לא חפה מחסרונות, אבל עושה רושם שהם פחות קריטיים עבורך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדרישותיך, בהחלט פלואנס תענה על הדרישות, כבר מספר שנים שרנו מאוד מתגאים בציון 5 הכוכבים שכל הרכבים שלהם מקבלים.

היא נוחה והכי גדולה בקבוצה, אולי היא תרגיש קצת כבדה כי היא באמת כבדה למנוע 1600 אבל לא משהו מעיק יותר מידי אלא אם אתה אוהב לעקוף ברמזור רכבי ליסינג קבוצה 2 אחרים כמוני.

הקורולה החדשה אחלה רכב אבל שוב, רמת אבזור ירודה, אם היבואן ירים את הכפפה ויביא עוד 2 חלונות חשמל ו2 כריות אוויר לדעתי היא תהיה המכונית הכי שווה בקבוצה.

אישית, יש לי כרגע קורולה רובוטית 2008 ואני יחליף אותה בפלואנס עוד שנה, אלא אם כן תגיע עד אז הפוקוס החדשה למרות שלדעתי זה יקח עוד שנתיים.

פורסם

אני ממליץ לבדוק אפשרות לסקודה אוקטביה 1.2 TSI שהיא גם מרווחת גם זריזה מאובזרת בצורה סבירה וגם חסכונית.

פורסם

אם ביצועים מעניינים אותך אז רק שתדע שהפלואנס והג'טה הם עגלות רציניות (במידה והג'טה המדוברת מגיעה עם מנוע 1600).

אני לא אהבתי גם את הגיר בג'טה, הוא אומנם מחליף מהר מאוד ודיי חלק אבל משחק הרבה בין ההילוכים גם בנסיעה רגועה.

הקורולה מרגישה מבפנים קצת נחותה אל מול המתחרות אבל היא מאוד מרווחת מאחורה (לא כמו הפלואנס).

בקיצור, אין מנוס מלבצע נסיעת מבחן, כל הרכבים שציינת טובים, הבחירה בניהם תלויה בדרישות שלך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אחרי נסיעת מבחן אני יכול להגיש לך שהקיה פורטה תתן מענה טוב לדרישות שלך.

מאובזרת מאוד, בטוחה מאוד, נעימה לשהייה, חומרים איכותייים, מנוע חזק וגיר חלק.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

הייתי בדילמה של פלואנס מול פורטה, לבסוף לקחתי פורטה.

אומנם נוחה פחות מהרנו , מרווח פנים מעט קטן יותר , ובאגז קטן יותר גם הוא , אבל מדובר על רכב אשר מאיץ ללא כל בעיה בניגוד לפלואנס האיטית , גיר מגיב , ורכב מאובזר ביותר גם בגירסאת הליסינג.

החיסרון מבחינתי הוא ESP אשר ממהר להגיב, דבר אשר מדי פעם די מעצבן כאשר מגיעים לכביש שאפשר לשחרר בו קצת את הסוסים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אם ביצועים מעניינים אותך אז רק שתדע שהפלואנס והג'טה הם עגלות רציניות (במידה והג'טה המדוברת מגיעה עם מנוע 1600).

אני לא אהבתי גם את הגיר בג'טה, הוא אומנם מחליף מהר מאוד ודיי חלק אבל משחק הרבה בין ההילוכים גם בנסיעה רגועה.

הקורולה מרגישה מבפנים קצת נחותה אל מול המתחרות אבל היא מאוד מרווחת מאחורה (לא כמו הפלואנס).

בקיצור, אין מנוס מלבצע נסיעת מבחן, כל הרכבים שציינת טובים, הבחירה בניהם תלויה בדרישות שלך.

הג"טה היא הרכב הכי מהיר 0-100 ברכבי הליסינג הנפוצים, אם זה שיקול למישהו.

• תוכן חדש...