Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאונת דרכים קשה בין רכבת למיניבוס באזור קרית גת .

כנראה 7 הרוגים וכ20 פצועים.

תנהגו בזהירות ודי כבר לתאונות הרעות האלו שגובות מחיר דמים .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש הבדל שמים וארץ בית "טעות אנוש" ולבין מה שנהג המיניבוס עשה.

זו לא טעות אנוש זה חד וחלק רצח.

פורסם

shuy אולי תשתף אותנו ב"רצח" שהנהג עשה? כי כנראה שאתה יודע יותר טוב מYNET וחוקרי המשטרה וכול זה מכמה תמונות...

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

ice cold, לפי דיווחי החדשות, נאמר שהנהג דהר במהירות לכיוון הפסים והתפרץ אליהם, לדעתי הצנועה לפחות, זוהי לא טעות אנוש, אלא פעולה שנעשתה בצלילות והכרה מלאה וחוסר אחריות משווע של הנהג( בהנחה והדיווחים נכונים).

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לפי הדיווחים הנהג נסע מהר ופרץ את המחסום.

אותי מדהים איך תמיד הרכבים האלה נתקעים במסילה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

זה פשוט מחזה מזעזע והזירה נראתה כמו לאחר פיגוע קשה (לא שאני משווה חלילה).

אבל,תפסיקו להגן כאן על נהג המיניבוס כי חד משמעית וכן -הוא רוצח לא קטן.

אם מחסום הרכבת היה למטה,כל נורות האזהרה דלקו ונשמעו -אין שום סיבה לפרוץ את המחסום.

ברגע שפרצת את המחסום כנהג אתה עבריין ובמקרה של מפגש מסילת ברזל התוצאות יהיו כמעט תמיד קטלניות ובלתי סלחניות וזה מה שקרה הפעם למרבה הצער.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אכן נהג המיניבוס התנהג בטיפשיות מוחלטת ועברינות חוצה גבולות ! מחזה מזעזע היה לראות את המיניבוס . כואב הלב

כל עם ישראל אחים ! אחד עוזר לשני , לדפוק תשלישי :fist:

יום טוב :?

פורסם

רוצח לא פחות - קשה לשמוע דברים כאלה.

בטח המיניבוס גם היה משופר.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

מוות מיותר של אנשים חפים מפשע.

אולי הגיע הזמן להקים מחסומים כבדים יותר בהם נהגים לא יחצו אותם גם אם ינסו לפרוץ אותם, בדומה למחסומים הדיימים במשרדי ממשלה/קריה/ ומקומות אסטרטגיים ובטחוניים.

* thestig3 למה התכוונת במשפט שלך "בטח המיניבוס גם היה משופר" ?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני בטוח שאפילו בעולם השלישי אין נהגים כאלה מתאבדים כמו שיש בארץ.

תמרור אזהרה על מסילה? יש.

אורות אזהרה? יש.

מחסום? יש(!!!!).

מה אפשר עוד לעשות שימנע מהמטומטם הרוצח/מתאבד התורן להתאבד בכוח?

ההצעה של נהגת שודים נראיתה לי קצת מגוחכת בקריאה ראשונה,

אבל במחשבה שנייה כנראה שקלעה בול לפיתרון.

זה מתָסְכֶּל ברמות שקשה לתאר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נהגים חוצים את מסילת הברזל למרות כל האזהרות ונהגים גם יחצו בעתיד, זה לא יהיה המקרה האחרון שעליו נשמע שבו אנשים מאבדים את חייהם על המסילה למרות שאין דבר פשוט מלעצור את הרכב לפני כאשר האות ניתן.

הפתרון שהצגתי יכל לבלום אותם מלהגיע למסילה, הנזק היחיד שיכל להגרם להם אם לא יעצרו יהיה פגיעה ברכב ונזק גדול, מה שהוא "מחיר זעום" לעומת קיפוח חיים על המסילה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דווקא לדעתי יש עוד מה לעשות כדי למנוע מקרים כאלה, כמו להציב פסי האטה לפני מפגש מסילת ברזל.

אני כל הזמן רואה איך אנשים ממשיכים להרביץ בהתקרבות למפגש. אני מניח שזה גם מה שקרה הפעם - בא במהירות ולא הספיק לבלום.

פורסם

אם הוא הוריד את המחסום אתה חושב שפס האטה היה עוצר אותו?

לפעמים התמימות של אנשים הורגת, בכל אופן תאונה מיותרת אני לא יודע אם אפשר לקרוא לנהג רוצח לפני שמקבלים תמונה מלאה.

אל תשפטו אותו, לפחות לא עכשיו חכו שהכל התבהר.

לילה טוב.

פורסם

מתי יבינו שהתאונות גורמות פי אלף נזקים מכל פעולות הטרור? - הרוגים, פצועים קשה, פצועים בינוני, פצועים קל, אבדן ימי עבודה, נזק למשפחות הנפגעים ועוד ועוד.

אילו היה מספר נפגעים כזה מפעולות טרור הרי אף ממשלה לא היתה מחזיקה מעמד עד למציאת פתרון.

אבל לנו יש מדור מיוחד לנושא התאונות במהדורות החדשות: "הקטל בדרכים" - כמו "תחזית מזג האוויר", ממש כאילו זה עניין שאין מה לעשות נגדו או בעדו.

את כל התאונות אפשר למנוע אם היה חוק להחרים לצמיתות רכב שנוסעים בו שלא כחוק. כולנו היינו נוהגים כמו בטסט וחזרים הביתה חיים. רק 50 החרמות ואולי פחות, יעשו את ההבדל. אבל הממשלה רוצה להמשיך עם הסטטיסטיקות האיומות במקום לשמור עלינו ועל ילדינו.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני נגד התקנת מחסומים כבדים ושאר אמצעים דומים. אם יש כאלה שהם אידיוטים מספיק כדי לפרוץ את המחסום למרות כל האמצעים הקיימים כבר כיום, כנראה שמגיע להם להיפגע ע"י הרכבת.

האבולוציה במיטבה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...