Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חח איזה מצחיק, תמשיך לצפות, לרשות המיסים, ולמר ומרת בירוקרטיה הנחמדים יש סדר עדיפויות שונה, קודם כל לפוצץ את הכיסים שלהם עד שיתפסו אותם, אחר כך לחלק לפקידים שלהם, ורק אז לתת עודף בשביל עוד כיכר נחמדה עם הרבה ירוק.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותי לימדו במפגש שצריך לפתוח את החלון ולהוריד את הווליום של הרדיו לגמרי, עד שעוברים.

אני תמיד עושה את זה (חוץ מימים כמו היום, שיש משהו כמו 60 מעלות בחוץ, אבל אני גם לא עובר מסילות בימים כאלו).

הייתי רוצה לדעת מה התקנות אומרות לגבי רכב פרטי.

פורסם

גם רכב פרטי מחוייב לפתוח חלון לכבות את הרדיו ולבדוק אם רכבת מגיעה.

כיום ברוב המקומות אין צורך לבצע פעולות אלו מכיוון שיש מחסומים , הדבר מיועד לדרכים צדדיות, דרכי עפר שהתנועה בהן דלילה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בתור אחד שמכיר את הכביש לא רע (בכל זאת... אחת מכבישים הנהיגה היותר טובים ועוד מטר מהבית) - מסילת הרכבת נמצאת לפני עיקול. אין כל שילוט שאומר שיש עיקול (לפחות לבאים מכיוון כביש 40 - לגבי הכיוון השני, אני אבדוק פעם הבאה שאהיה שם) ולנהג שמביט רק ישר ורק כמה מטרים קדימה (כמו המון נהגים במדינה שלנו) זה נראה כאילו הכביש ממשיך ישר וללא מחסום.

פורסם
אני נגד התקנת מחסומים כבדים ושאר אמצעים דומים. אם יש כאלה שהם אידיוטים מספיק כדי לפרוץ את המחסום למרות כל האמצעים הקיימים כבר כיום, כנראה שמגיע להם להיפגע ע"י הרכבת.

האבולוציה במיטבה.

ומה עם המשפחה שהנהג לקח ? ,

גם להם מגיעה למות ואללה לא מסכים איתך אני חושב צריך לשים מחסומים כבדים , פיתרון טוב

פורסם

לדעתי (וגם לדעת עוד אנשים)

יכול להיות שהשמש סנוורה אותו.

ואסור להאשים את הנהג, במצבי לחץ שהמיניבוס נתקע גם יכולת המחשבה לא פועלת.

פורסם
גם רכב פרטי מחוייב לפתוח חלון לכבות את הרדיו ולבדוק אם רכבת מגיעה.

כיום ברוב המקומות אין צורך לבצע פעולות אלו מכיוון שיש מחסומים , הדבר מיועד לדרכים צדדיות, דרכי עפר שהתנועה בהן דלילה.

ל'

לא.

ההוראה מחייבת הפעולות שציינת כל עוד ישנה חובת עצירה ע"י תמרור, לא משנה סוג הדרך.

:puzzled:
פורסם
לא.

ההוראה מחייבת הפעולות שציינת כל עוד ישנה חובת עצירה ע"י תמרור, לא משנה סוג הדרך.

כמו שאמרתי,ברוב הדרכים יש רמזורים ויש מחסומים, המקומות הבעייתיים בהם מוצבים התמרורים ומחייבים עצירה הם שבילים בדרך כלל ושטחים חקלאיים בהם עוברים רכבים חקלאיים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אלעד, אתה מכיר את המחסום הזה ספציפית?

הנהג פשוט לא אשם כאן. נקודה.

על מה אתה מבסס את התגובה הזאת?, עצם העובדה שאתה מכיר את הכביש לא אומרת כלום לגבי המקרה הספציפי הזה, לפי הדיווחים בימים האחרונים, עדי ראייה טענו שהוא דהר לעבר המחסום, ודעתו הוסחה בגלל שיחה שניהל עם אחד מיושבי הרכב, כל הנסיבות מצביעות על אשמת הנהג בינתים, לא שזה ישנה משהו עכשיו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
ומה עם המשפחה שהנהג לקח ? ,

גם להם מגיעה למות ואללה לא מסכים איתך אני חושב צריך לשים מחסומים כבדים , פיתרון טוב

למה להיות כל כך צנוע ולהסתפק במחסומים כבדים? אני אומר: בוא נציב ליד כל מחסום פלוגה של מארינס מתוגברת באנשי ק.ג.ב., אשר יפתחו באש מקלעים על כל אידיוט שגונב את המסילה. אם הרכבת לא תהרוג אותו - הם יעשו את זה.

דחילכ, תבין: יש רמזור? יש מחסום? יש תמרור? היית חמור והתעלמת מכל אלה? חייך, אכלת אותה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הר הנס/מנטליות מטונפת.

Give me a Break

אתה יכול להמשיך להיצמד לביטוי שרשמתי, רק אזכיר לך שאנחנו מזמן עברנו את 67',

ושיש פה ב-2010 כמה בעיות קשות שדורשות התייחסות. אפשר לומר עד מחר

שהמנטליות הישראלית הביאה לנו הישגים, אבל אם יותר אכפת לך מהשם והמוניטין

של המנטליות הישראלית מאשר המפגעים הקשים שיוצרת המנטליות הישראלית, אז יש לך בעיה במנטליות.

אולי זאת בעצם חרב-פיפיות? אותה "חוצפה ישראלית" שמובילה להישגים היא זאת שגורמת

ל-353 נהגים בשנה לעבור במזיד על החוק, לצפצף על החיים של עצמם, ולצפצף על החיים

של אלה שנוסעים אחריהם במפגש רכבת עם מחסום שבור?

תמשיך להגן על אותה מנטליות מדהימה ומרגשת, ולטמון את הראש בחול עם מניפסטים של לוקאל-פטריוטיזם,

זה בדיוק מה שיפתור את הבעיה. אני מעדיף להשתייך לקבוצה שאומרת בקול רם "יש לנו בעיה".

- - - - - - -

יוסי - טעות בידך, כמות מפגשי רכבת/כביש בארץ איננה גדולה ואיננה מטורפת. להפך, קטנה מאוד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
צודק.

אני אשם כאן.

לא אתה אשם, אלא מע"ץ. אולי לא כל האשמה שלהם, אבל חלק ממנה כן. והציניות לט במקום.

תשתית סלחנית היא תשתית שתגן על הנהג גם אם נסע מהר יחסית לתנאי הדרך / דיבר עם אחד הנוסעים ולא היה מרוכז. זה לא המצב כאן.

פורסם
אתה יכול להמשיך להיצמד לביטוי שרשמתי, רק אזכיר לך שאנחנו מזמן עברנו את 67',

ושיש פה ב-2010 כמה בעיות קשות שדורשות התייחסות. אפשר לומר עד מחר

שהמנטליות הישראלית הביאה לנו הישגים, אבל אם יותר אכפת לך מהשם והמוניטין

של המנטליות הישראלית מאשר המפגעים הקשים שיוצרת המנטליות הישראלית, אז יש לך בעיה במנטליות.

אולי זאת בעצם חרב-פיפיות? אותה "חוצפה ישראלית" שמובילה להישגים היא זאת שגורמת

ל-353 נהגים בשנה לעבור במזיד על החוק, לצפצף על החיים של עצמם, ולצפצף על החיים

של אלה שנוסעים אחריהם במפגש רכבת עם מחסום שבור?

תמשיך להגן על אותה מנטליות מדהימה ומרגשת, ולטמון את הראש בחול עם מניפסטים של לוקאל-פטריוטיזם,

זה בדיוק מה שיפתור את הבעיה. אני מעדיף להשתייך לקבוצה שאומרת בקול רם "יש לנו בעיה".

- - - - - - -

יוסי - טעות בידך, כמות מפגשי רכבת/כביש בארץ איננה גדולה ואיננה מטורפת. להפך, קטנה מאוד.

יש הבדל בין לציין ולהתריע על בעיות ובין הכללת כל הישראלים כבעלי מנטליות מטונפת. אפשר להגדיר את המנטליות בכל מיני צורות.

אבל זה בסדר, הנס. אתה אמרת שאתה ישראלי? אז הבנתי איזה מנטליות יש לך.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...