Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טכני טכני, זה מן חצי עיגול מאלומיניום שמחזיק את מסרק ההגה, יש ימני ושמאלי.

איך אני אמור להזמין אותם מאיביי אם אני לא יודע איך הם נקראים באנגלית!?

פרס למספק התשובה הנכונה.

עדכון!

מצאתי!

דיי צפוי האמת, Steering wheel clip.

http://kmkrotil.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1864&Itemid=381

הפרס נשאר אצלי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא לא, מקורי לקליאו ספורט.

זה המק"ט שנתנו לי בקרסו, אבל הדבילים לא בטוחים אם זה לקליאו ספורט או קליאו רגילה, לפחות הם מודים בזה ולא דוחפים ישר, גם משהו.

אכן זהו מחירו של המקורי, אני בטוח בניתן להזמין בהרבה יותר זול מחו"ל, עקב גודלו של החלק גם לא תהיי בעיה במשלוח.

יש איש קשר (פיליפ) באנגליה, אני בטוח שהוא כבר ידע מה לשלוח.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יכול להיות שאתה מתכוון ל:

Steering Coupling ?

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
לא לא, מקורי לקליאו ספורט.

זה המק"ט שנתנו לי בקרסו, אבל הדבילים לא בטוחים אם זה לקליאו ספורט או קליאו רגילה, לפחות הם מודים בזה ולא דוחפים ישר, גם משהו.

אין להם את זה במחשב?

כשהייתי צריך חלק אקזוטי כלשהו לקסנטיה, לובינסקי העלו לפי מספר הרישוי תרשים עם מק"טים של כל החלקים ותמונות להמחשה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...