Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשנסעתי היום בזמן העברת הילוך שמעתי מן בורג נופל מהמכסה מנוע [בזמן נסיעה]

ישר נעצרתי בתמרור עצור וכל הרכב רעד, אחרי כמה שניות זה פסק.

לקחתי את הרכב למוסך וגיליתי שנפלה לה תושבת גיר

בצ'מפיון רוצים עליה 930 + 300 על עבודה לפני מע"מ אחרי מע"מ זה יוצא 1450.

זה יקר מדי בשבילי איפה אני יכול למצוא באזור המרכז תושבת גיר לסיאט איביזה באיזה פירוקיות מישהו יכול להמליץ על מקומות? ומה המחיר הנורמלי שזה אמור לעלות?

פורסם

לא כדאי מפירוק, היא גם תיהיה בלוייה... ב99 אחוז מהמקרים..אין טעם

אני החלפתי אחת לא מקורית לסיאט שלי, עדיף, אולי לא אותה איכות של המקורית אבל לא נפרדתי מ900 ש"ח, חסכתי כ700 ש"ח ואם נצטרך נחליף שוב עוד שנה שנתיים אם בכלל...

פורסם

התקשרתי למוסך רון ודיברתי איתו ניסיתי לברר מה המחיר והוא לא מוכן לענות רק לעבור אצלו ואין לי זמן למשחקים אני רוצה לדעת מה המחיר ולא להגיע אליו ולגלות שזה 100 פחות.

מדובר באיביזה 1.4ל' 2008 85 כ"ס

• ספונסר פורום
פורסם

זה לא משחקים , האבחנה לא בטוחה מבחינתי וגם את המקט

לא הצלחתי להוציא ,ולכן הזמנתי אותך לאבחנה נוספת והצעת מחיר מדוייקת ללא עלות וללא

התחייבות מצידך .

אתה עדיין יכול להגיע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...