Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצאתי לטיול קצר עם הגולף. ואז בדרך פיתאום ראיתי אלפא 164. לא סתם 164, אלא 164 לבנה ויותר מזה גם מנוע 2000TS - בדיוק כמו שהייתה אצלי. איזו נוסטלגייה ומחמם את הלב ליראות את הרכב.

אוטו של אותו בחור היה מאוד שמור, צבע יפה וג'נטים מדהימים ביופים (אני חושב BBS, דומים למה שהיה/יש ל-BMWRICER).

גם היום אלפא 164 ניראית מאוד יפה ומכובד בכביש. לא ציפיתי לפגוש אותה, אני כל כך שמח שעוד נישארו כאלה שמורות ונוסעות על כבישינו. חודשים, אולי שנה, שנתיים לא ראיתי אחת כזאת על הכביש. זה באמת רכב מיוחד, כזה, כמו לא פוגשים כל יום.

לא יודע אם בעל הרכב חבר בפורום, אבל אני רוצה להגיד לבחור: כל הכבוד, האוטו שלך ניראה מדהים, תמשיך לישמור אליו בצורה כל כך טובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דומה, אבל לא היא. לאותה אלפא שראיתי פגושים וחצאית היו בצבע מקורי חום/אפור. הדגם שבתמונה הוא עם מנוע 3000, ג'נטים מקוריים של QV (נאבה 5 ברגים = מנוע V6).

אבל, אותו רכב מאותו שנתון וגם לוחית רישוי קרובה מאוד למה שראיתי כאן בתמונה.

בשבילי עבור אלפא 164 תמיד תישאר לי פינה חמה בלב.

במחשבה שנייה, זה יכול להיות אותו רכב בתנאי שצבעו חזרה את הפגושים וחצאיות (בנוסף הורידו את החצאית הנוספת של QV), מראות. הרי לא ראיתי כמה ברגים יש לו בנאבה, הוא היה בנסיעה. אבל אם זה V6 כמו פה בתמונה, למה אצלו רשום מאחורה T.SPARK. מספר מאוד נדיר, לרכב שבתמונה ואני לא זוכר את המספר במלואו של אותו רכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא נראה לי שרפי, שהתעקש על רכישת 164 V6 סופר ידנית והשקיע הרבה בטיפוחה ירשה לעצמו להתנייד עם כיתוב 2000TS מאחור...

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

עברת אתמול בערב באיזור עפולה? אם כן, זאת אלפא שלך (בצומת של עפולה עילית ברמזור הסתכלת על גולף שלי ואני על אלפא שלך). היא מאוד יפה. זה היה מאוד משמח לראות את הרכב שלך. אלפא 164 שלי לא הייתה כ"כ שמורה כמו שלך.

פורסם

כנראה שזה לא אני.לא נסעתי באיזור שהזכרת.אבל גם לי יש במקרה 164 לבנה T.S. שקניתי ב 2000 ש"ח:-) ולאט ובסבלנות אני משפץ אותה.היא באמת מדהימה.

פורסם

בכל מקרה, אני מאוד שמח שאתה שומר את האלפא שלך ומטפל בה. במיוחד שמח שהיא לבנה וTS.

זה מחמם את הלב לדעת שיש עוד מכוניות כאלה על הכביש. אלפא 164 אוטו מדהים.

אף פעם לא אשכח את שלי. לבעל רכב הבא אלפא שלי עברה תאונה טוטאל לוס, נהרגה בתאונה אבל שמרה על הנוסעים שלה בריאים ושלמים. :cry: מישהו נכנס איתה בקיר, היא הייתה מבציר 1993 והייתה הרכב הראשון שלי.

זאת הייתה האלפא שלי:

file.php?n=1157&w=o

• תוכן חדש...