Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לרכוש "מערכת מעבר" להונדה סיויק 06 בתקציב של עד 1500ש"ח (כמו שפחות, יותר טוב).

חשבתי לקנות את ה- Sony MEX-BT3600U (כ- 800ש"ח) עם רמקולים אובלים Pioneer TSA6972E אך גיליתי שעדיף כבר להחליף רכב מאשר להכניס רמקולים 6x9 לסיויק 06.

אז חשבתי לקנות את ה- HU של סוני וסט קומפוננט או רמקולים אחוריים 3-4way "6.5

את ההתקנה אני יכול לעשות בעצמי.

מה עדיף כדי לקבל כמה שיותר בשמיעה של מוזיקת מועדונים בעיקר (באס גם חשוב) ?

האם אפשר לקבל גם המלצות לרמקולים במסגרת התקציב ?

תודה 8)

Finger's gonna kill me.

פורסם

התפשרות זמנית, כלומר שיותר מאוחר (שנה+), היא תשודרג.

בזמן הזה אני מעוניין לשמוע כמה שיותר טוב במסגרת התקציב (מוזיקת Club ובאס חזק). המערכת שבאה עם הסיויק 06 היא פשוט זוועה.

ה- HU של סוני נבחר כי יש בו המון פיצ'רים מצויינים (דיבורית BT, USB, הספק גבוה, שלט, סייר תיקיות וכו'), למרות שקראתי הרבה המלצות על היחידה הזו, נאמר לי שיש בעיה עם היחידות של סוני בקליטת רדיו, האם זה נכון ?

הדילמה הגדולה שלי היא לגבי הרמקולים, האם רמקולים 6.5 אינצ' מאחור יכולים לתת לי באס טוב ? האם ניתן להסתפק ברמקולים כאלו 3-4way או שעדיף לקנות קומפוננט לחלק הקדמי של הרכב ?

Finger's gonna kill me.

פורסם

1. לרמקולים קדמיים אין תיבת תהודה כמו לרמקולים האחוריים, קרי הבגאג'. אני לא הייתי מסתפק רק ברמקולים קדמיים.

2. עד כמה שזכור לי לסוני יש צליל מתכתי כזה, גם במוזיקת Club זה יכול להשפיע. תבדוק את זה לפני שאתה קונה.

פורסם
1. לרמקולים קדמיים אין תיבת תהודה כמו לרמקולים האחוריים, קרי הבגאג'. אני לא הייתי מסתפק רק ברמקולים קדמיים.

2. עד כמה שזכור לי לסוני יש צליל מתכתי כזה, גם במוזיקת Club זה יכול להשפיע. תבדוק את זה לפני שאתה קונה.

האם לרמקולים אחוריים 6.5 יש בכלל באס (בהשוואה ל- 6x9) ?

לגבי הסוני, לא מצאתי תלונות סידרתיות על הדגם הזה, להפך...

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...