Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אנשים שאיתם זה הולך רק ככה, ואני אישית לא הייתי מוצא לנכון לבזבז כסף כי יש כמה חצופים.

אני לא יודע מה מצב החניות אצלך, אבל לאחד החברים שלי יש חניה מתחת לבניין קטנה וצנועה ומסביב לבניין יש הרבה חניה שלא שייכת לאף אחד פנויה ובכל זאת בחור עם טויוטה קורולה לבנה בוחר לחנות בחניה של חברי פעם אחר פעם.

הוא ואמא שלו ביקשו מהבחור עם הטויוטה לא לחנות שם יותר והוא בכל זאת חונה שם שוב ושוב, אני במצבו של חברי הייתי חוסם אותו, משאיר מספר טלפון להתקשרות וכשהיו מבקשים ממני להזיז את רכבי הייתי עונה "חכה לי בסיבוב".

יש אנשים שחייבים ללמוד לקח.

אגב, זו ממש לא אלימות, אין פה פגיעה פיזית ולא מילולית. הבחור שגונב לך את החניה מבצע פה סוג של פגיעה בך וברכושך (שהיא לא אלימה, שוב) ואתה יכול לבצע את ה"פגיעה" הזאת בו, קוראים לזה להחזיר באותו המטבע.

אבל זה רק בתנאי שזה אותו רכב שחונה שם שוב ושוב ואפילו שאתה משאיר פתקים הוא מתעלם וממשיך להחנות.

זה מקביל בדיוק לאנשים שנוסעים לאט מתחת למהירות הסבירה במסלולים השמאליים, עושים שטויות על הכביש, עוצרים בכבישים חד סטריים ומעקבים את התנועה ומתעקשים להמשיך עם ההתנהגות המגעילה למרות שמבקשים מהם באמצעים הנחמדים והמנומסים העומדים לרשותך (הבהוב באורות וצפצוף בצופר) להפסיק.

להזכירך אנחנו לא חיים בשוויץ, ובישראלים יש לנהוג לפעמים אחרת.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאמין לי שזה לא שווה את זה.

אני בטוח שאחרי שחבר שלך היה חוסם את הרכב פעמיים, הוא אולי היה מפסיק לחנות שם,

אבל ביום בהיר אחד הוא יכול לבוא ולראות משהו בסגנון של חומצה על הרכב, צבע, מכה,

צמיגים חתוכים, ומה לא, וזה כבר לא שווה כלום.

פורסם

שוב ושוב אני נפעם מסיעור המוחין המדהים הזה שהולך פה.

למדתי במהלך השירשור הזה המון (לא שלא ידעתי לפני כן הא?) על התנהגות האדם.

לכן הראש שלי והמחשבה, הולכת ומוצרת (מלשון צרות), ומתנקזת לה על השער המדובר.

עד שהמתקין יחזור אליי בטלפון, תוכלו לספר לי מה ימנע מאזרחים שונים ומשונים, לעקור לי את העמוד המדובר?

עם מה בדיוק הוא יקבע לי את האעמוד הנ"ל?

הבנתי שהקיבוע יהיה באמצע, ובעזרת ידית יעודית שכזו, אני איישר/אשכיב את העמוד המדובר.

כשאכנס לחנייה, גם לעכב את הגנב וכ'ו, אסגור אותו, גם בצאתי מהחנייה, לאחר שיצאתי, אשאיר אותו במצד עומד, ואנעל במנעול, אבל מה ימנע מהאחרים לעקור את כל העמוד? יקובע בבטון? בתוך הריצפה? עם ברגים לריצפה?

הסתכלתי באתר של אלון שערים חשמליים ואהבתי מה שקראתי וראיתי שם.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
שוב ושוב אני נפעם מסיעור המוחין המדהים הזה שהולך פה.

למדתי במהלך השירשור הזה המון (לא שלא ידעתי לפני כן הא?) על התנהגות האדם.

לכן הראש שלי והמחשבה, הולכת ומוצרת (מלשון צרות), ומתנקזת לה על השער המדובר.

עד שהמתקין יחזור אליי בטלפון, תוכלו לספר לי מה ימנע מאזרחים שונים ומשונים, לעקור לי את העמוד המדובר?

עם מה בדיוק הוא יקבע לי את האעמוד הנ"ל?

הבנתי שהקיבוע יהיה באמצע, ובעזרת ידית יעודית שכזו, אני איישר/אשכיב את העמוד המדובר.

כשאכנס לחנייה, גם לעכב את הגנב וכ'ו, אסגור אותו, גם בצאתי מהחנייה, לאחר שיצאתי, אשאיר אותו במצד עומד, ואנעל במנעול, אבל מה ימנע מהאחרים לעקור את כל העמוד? יקובע בבטון? בתוך הריצפה? עם ברגים לריצפה?

הסתכלתי באתר של אלון שערים חשמליים ואהבתי מה שקראתי וראיתי שם.

לאבא שלי בזמנו (לפני שיצאתי לאוויר העולם) הייתה דודג' שהוא השקיע בה את מירב מרצו וכספו, וגם נעל אותה היטב ואיבטח אותה מכל כיוון מפני גנבים בהתאם, והחנה אותה בחניה תת קרקעית.

באו הגנבים, הרימו את האוטו בעזרת גרר והופ הלכה הדודג'.

אה, ואתם תמצאו חומצה על הרכבים שלכם בלי שום קשר לאם חסמתם או לא, או שלא תמצאו כי נפלתם על שכנים טובים. ככה זה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

במבה אני לא חוסם כלום לאף אחד.

אני עושה בחנייה הזו כבשלי (היא באמת שלי מה לעשות?)

חומצה? יאללה בכייף, רק יגביר את החשק שלי להביא את המשטרה לביקורים בשכונה.

העירייה תקבל טלפונים על כל מיני בניות מחסנים לא חוקיות, תקבל פניות על אנשים שמרעישים בלילה, המשטרה והעירייה מאוד תתעניין לדעת על מסגריה (לא מאמינים לי? תבואו לשכונה שלי ואראה לכם) שעובדת בתוך בניין, בתוך דירה, כשבשאר הבניין ישנם דיירים, שמנהלים חיי משפחה "רגילים".

פה זה אחרת, אני עושה את מה שעושה בחנייתי הפרטית, הרשומה כחוק, ושעליה בזבזתי בשעתו, סכום השווה לגובה שתי משכורות.

אפילו למות ולהיקבר היה עולה לי פחות......

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

בעל ג'מני,

לפני כ-3 שבועות הומלץ לך על עמוד/מחסום "שומר חניה". אני מתפלא שרק היום אתה מגלה את הפטנט הזה.

חיפוש קצר בגוגל כבר היה פותר את הבעיה לפני יותר משבועיים.

יכול להיות שאם היית מקדיש רגע לחיפוש, יכולת לחסוך את עוגמת הנפש עד היום.

ולגבי שאלתך מה מונע שיעקרו אותו - קרא שוב את תגובה מס' 20.

כמובן שאם יבוא מישהו עם סט כלי עבודה ובלי לחץ זמן, הוא יכול לא רק לקחת את העמוד, הוא גם יכול לרוקן את הבית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

"מה ימנע מאחרים לעקור את העמוד" - דבר אחד פשוט: זה לא שווה את הטרחה. הרי אתה בעצמך אומר שלא מדובר במלחמה אישית בינך לבין מישהו, אלא שפשוט יותר נוח לחנות בחניה שלך אם היא פנויה.

אז תעשה שהיא לא תהיה פנויה (כי יהיה עמוד), וזהו.

אם העמוד יהיה יציב וחזק, רוב הסיכויים שאף אחד לא יתעסק אתו ותוך כמה ימים ישכחו שהיתה שם פעם חניה חופשית.

דני

פורסם
בעל ג'מני,

לפני כ-3 שבועות הומלץ לך על עמוד/מחסום "שומר חניה". אני מתפלא שרק היום אתה מגלה את הפטנט הזה.

חיפוש קצר בגוגל כבר היה פותר את הבעיה לפני יותר משבועיים.

יכול להיות שאם היית מקדיש רגע לחיפוש, יכולת לחסוך את עוגמת הנפש עד היום.

ולגבי שאלתך מה מונע שיעקרו אותו - קרא שוב את תגובה מס' 20.

כמובן שאם יבוא מישהו עם סט כלי עבודה ובלי לחץ זמן, הוא יכול לא רק לקחת את העמוד, הוא גם יכול לרוקן את הבית.

.

התפלאתי לאן נעלמת לי ידידי, תודה על התזכורת שבתגובה 20.

שוב תודה רבה לך.

"מה ימנע מאחרים לעקור את העמוד" - דבר אחד פשוט: זה לא שווה את הטרחה.

שווה "טילים" את הטרחה, אני לא עושה משהו פסול, לא נלחם בטחנות רוח, לא מנסה לגרוס מים.

זה שלי, ואני לא דורש מה שאיננו שלי.

בקרוב אעדכן מה ואיך עלה לי (כי ברור לי שאשתמש בעמודים הללו, או בשרשרת שדיברתי עליה).

אם השותף שלי לחנייה ירצה, אשתף אותו בתוכנית שלי, אולי אם ניקח שתיים (אחד לי ואחד לו), זה ישכנע את בעל המקצוע, להוזיל מעט במחיר.

• תוכן חדש...