Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"אפשר ללוות או לשכור מקדחה עם סוללה שתהיה חזקה מספיק לקידוח ברגי ג'מבו קטנים."

וואלה? לא ידעתי שקיים כזה דבר.

אני אדבר עם האיש שלי שמבצע לי את העבודה, נראה איך אני מגלגל את העניין.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תביא מכשיר אל-פסק טעון.

אבל צריך אחד עם הספק מספיק גדול כדי להפעיל מקדחה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני פשוט נהנה לקרוא ואוהב את סיעור המוחין שהולך פה.

אל פסק נלקח בחשבון, גנרטור כמו שאמרתי מרעיש מדי.

חשבתי אולי על מצבר של משאית, אבל זה לבטח לא יתן מספיק כוח להפעל המקדחה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

תחפש באינטרנט/דפי זהב עסקים של עבודות גובה או עבודות בגבהים.החבר'ה הללו משתמשים במסגרת עבודתם בין היתר בכלים המופעלים ע"י סוללות לביצוע קידוחים וחיתוך בבטון וסלע קשה.תסביר להם מה העבודה שאתה צריך.האנשים האלו הם למעשה שיפוצניקים על חבלים כך שהם יוכלו לבצע את כל העבודה ולא רק את הקידוח בלבד.לא נראה לי שהם יסכימו להשכיר כלים שבבעלותם.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

בנוסף לרעיונות שהועלו כאן לגבי עמוד שומר חניה, יש דבר דומה שמופעל באופן חשמלי.

המתקן כולל בתוכו מצבר שמספיק למספר חודשים וכשהוא נגמר אתה טוען לילה בבית ולמחרת יש לך עוד מספר חודשים.

בזמן שהמצבר חסר או פרוק, אפשר לתפעל באופן ידני.

פתרון נחמד שחוסך לך לצאת מהרכב לפתוח / לסגור.

לגבי התקנה: אם אתה נעזר בשרשרת שמוחברת לעמודים - ג'מבואים הם פתרון טוב.

אם אתה מחליט להתקין עמוד "שומר חניה" ידני או חשמלי, הייתי מציע לבטן אותו לבסיס (לצקת עבורו יסוד עם קונסטרוקצית חיבור) ולא לחבר עם ג'מבואים לריצוף/זיפות. העמוד מהווה מנוף מספיק חזק על מנת שיוכלו לעקור אותו אם מדובר רק בג'מבואים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני סבור ששרשרת פלסטית התלויה על שני ווים קטנים ושלט המתריע כי מדובר בחנייה פרטית עשויים להספיק כדי להרתיע חונים מזדמנים. לא צריך להיכנס לפרוייקט בנייה גדול.

אם זה לא יספיק, אפשר להקים את "קו ברלב" או "קו מז'ינו" - שניהם היו פרויקטים מסיביים שלא הצליחו למלא את ייעודם.

פורסם

"העמוד מהווה מנוף מספיק חזק על מנת שיוכלו לעקור אותו אם מדובר רק בג'מבואים."

יש לך איזשהם הסתגויות רק כי מדובר בג'מבואים?

אולי משהו עבה יותר?

פשוט הרעיון של הג'ומבואים נראה לי טוב ולטעמי ולרוחי, השאלה ישנו משהו לא טוב, שלילי או לא בסדר בזה.

(ודובר כבר רבות על הערה לשים משהו שיבליט את השרשרת, למען יראו הנהגים האחרים, ואכן זה נלקח בחשבון)

פורסם

התייחסתי בספקנות לג'מבואים רק בהקשר של עמוד מחסום "שומר חניה".

במקרה זה, נראה לי שיותר נכון לצקת יסוד באדמה עם הכנת קונסטרוקציה לחיבור העמוד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אנשים הצילו אני בוער אש מכעס!!

שוב תופסים לי את החנייה, כבר יש בידיי כל הכלים, כבר סיכמתי עם השכן על חצי חצי בהוצאות, אבל ברגעים אלה תופסים לי את החנייה.

לאחר כמה ימים שבהם תליתי שלטים בנוסח "פעם הבאה שתחנה פה אני אגרור לך את הרכב" על הרכבים שהחנו, לאחר שביקשתי והפצרתי, זה באמת עזר ואנשים הפסיקו לחנות שם.

אבל התופעה שוב חוזרת.

אני עוד שנייה יורד לחנייה ומשחרר לו את האוויר עם חולץ ונטילים.

אני לא עבריין ולא מתחשק לי אלימות, יש פיתרון אחר וזמני בינתיים עד שאשלים את הצבת המחסום?

פורסם

כן, תחסום אותו ותשאיר את מס' הפלאפון שלך. בנוסף תדביק דף על הקיר או העמוד שבו רשום ששעת חניה הינה 150 ש"ח.

כשהוא יתקשר שתזיז את הרכב תרד למטה ותסביר לו עם חיוך שעל חניה בישראל צריל לשלם.

פורסם
כן, תחסום אותו ותשאיר את מס' הפלאפון שלך. בנוסף תדביק דף על הקיר או העמוד שבו רשום ששעת חניה הינה 150 ש"ח.

כשהוא יתקשר שתזיז את הרכב תרד למטה ותסביר לו עם חיוך שעל חניה בישראל צריל לשלם.

חח דגי אתה חמוד!!

מה הקשר למחיר? סתם להרתעה או מה?

פורסם

אתם כ"כ תמימים פה אתם חיים בישראל 2010, שילד נדקר על סיגריה ובעל רוצח את אישתו כי היא לא באה לו טוב על הבוקר,

יש פה כל מיני רעיונות שלא חושב שהשכנים יקבלו בטוב אם הם מצפצפים עליו...

אני הייתי הולך על הפתרון של שמן ברקס.... מרתיע, אפקטיבי, ופוגע בכיס!

הכל בצחוק כן?!

פורסם

עמוד חניה (לא חשמלי ) הוא פתרון פשוט מאוד וקל לביצוע , חבל להכנס להשקעות מיותרות.

אף אחד לא יצא מהרכב כדי לתלוש לך את העמוד בשביל חנייה (או שכן?..)

פורסם

חברים בוקר טוב!

תודה לכולם על ההתייחסות.

בקרוב מאוד (עניין של שעות) אני אצא לרכוש את כל מה שצריך ולהתחיל בביצוע העבודה.

יחתכו לי את השרשרת? אגיש תלונה.

יחנו לי בחנייה בכל זאת?

יבוא הודיני עם חולץ ונטילים ו....

שכנים יצטרכו לבלות המון זמן בהחלפת צמיגים.

אני לא רוצה כלום, בחיי שלא, רק את מה שמגיע לי.

וזה אילו לא פרס או מתנה, שילמתי על זה (כמו כולם) כי ככה הקבלן החליט וקיבלתי חנייה כחוק.

אז מה עכשיו? לוותר?

זבביר שאוותר.

יש לי המון, ערימות, ממש טונות שלימות של סבלנות.

עידכונים בקרוב.

• תוכן חדש...