Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העכברוש שלי מעצבן אותי. אז מה אם הוא של מיקרוסופט, אז מה אם הוא מדגם Lasermouse 8000 אלחוטי בלוטות', אז מה אם הוא עולה 300 ש"ח, המנייאק מגמגם.

זה לא היה כך פעם.

עד לפני כמה חודשים, העכברוש זימר לו בשימחה, תפקד לעילא ועילא, רקד לו על המסך, חופשי על הבאר.

ועכשיו?...

התולעת מגמגם. כמעט כל הזמן. ללא קשר למה על המסך או מה פועל ברקע.

יש לציין שכאשר אני משתמש בתוכנות כבדות גראפית, הוא מגמגם עוד יותר.

וגם כאשר הזיכרון נמצא בשימוש הוא מגמגם עוד יותר (והווינדוס 7 של מיקרושמוק אוהבת זיכרון, היא אוכלת הרבה ממנו).

-האם זה יכול להיות מירידה בתפקוד הבטרייה הנטענת (מוצהר 2000-2150 מילי אמפר שעה)?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אף אחד לא קבע שתוצרת מיקרוסופט היא ערובה לאיכות או ביצועים משופרים.

ובהדמייה לנושא רכב - זה כמו שאוטו אמריקאי רחוק מלהיות מלהיב או בעל תכונות ששוות סיבוב.

לעניין: נסה לראות אם יש עדכוני תוכנה לעכבר הספציצי שיש לך.

יכולה להיות בעיה במנגנון האופטי וזה אומר שהוא עף לפח.

לעתיד, ואם ההנאה מהסיבוב (של העכבר, לא האוטו) תצטייד באיזה G5 או רזור (שעולה...). יש מקבילים אלחוטיים.

אם המהירות חשובה במיוחד - זותומרת יש גיימרים כבדים בסביבה - עזוב את האלחוטי ובלוטות'. חוטי יגיב בכמה חלקיקי שניה מהר יותר. זה יכול להיות גם עניין בטיחותי - הבדל בין מעבר או מוות לדמות במשחק...

כדאי לקרוא אתהשרשור מהימים האחרונים על העכבר בסמארט. לך תדע, אולי הרעיונות שם יעזרו למחשב?...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תבדוק אם הפד /שולחן/משטח שעליו יושב העכבר לא מורכב מכמה צבעים.

לפעמים עכברים אופטיים משתגעים מזה.

פורסם

יש לי עכבר BT של לוג'יטק. עלה הרבה כסף. קניתי אותו כשהטכנולוגיה רק התחילה לתפוס תאוצה.

בהתחלה הוא עבד, אבל אכל זוג סוללות בשבוע. אח"כ הוא הפסיק לעבוד. בסוף הוא התחיל לעבוד לסירוגין.

בנסיעה האחרונה שלי לאנגליה, קניתי עכבר 2.4GHz עם משדר בסופרמרקט. הוא עלה 7 פאונד.

אני משתמש בו מדי יום כבר חודשיים. עובד כמו גדול, קולט ממרחק, מאד חסכוני בסוללות...

בימינו, שום דבר כבר לא ודאי. גם המוצר הכי טוב יכול לריב עם המחשב שלך או להתנגש עם אחת התוכנות.

תעשה דיאגנוסטיקה בסיסית, בדוק את העכבר על מחשב אחר. אם הבעיה בו והוא חדש, הפעל את האחריות.

אם הבעיה היא במקום אחר, תן אותו למישהו במתנה ותעשה לו את היום.

לענ"ד, חבל להתעצבן ולהיות מתוסכל מדברים כאלה, זה לא שווה את הבריאות שלך.

פורסם
אף אחד לא קבע שתוצרת מיקרוסופט היא ערובה לאיכות או ביצועים משופרים.

YOU CAN SAY THAT AGAIN!

ובהדמייה לנושא רכב - זה כמו שאוטו אמריקאי רחוק מלהיות מלהיב או בעל תכונות ששוות סיבוב.

לעניין: נסה לראות אם יש עדכוני תוכנה לעכבר הספציצי שיש לך.

יש, והורדו לפני כשבועיים. לא עזר לצערי.

יכולה להיות בעיה במנגנון האופטי וזה אומר שהוא עף לפח.

מזה חששתי.זה לא עכבר זול, והוא היחיד שהיה לי נוח בשנים האחרונות (קשה למצוא עכבר שמתאים גם לשמאליים שמעוצב ארגונומית!!!!!).

לעתיד, ואם ההנאה מהסיבוב (של העכבר, לא האוטו) תצטייד באיזה G5 או רזור (שעולה...). יש מקבילים אלחוטיים.

אם המהירות חשובה במיוחד - זותומרת יש גיימרים כבדים בסביבה - עזוב את האלחוטי ובלוטות'. חוטי יגיב בכמה חלקיקי שניה מהר יותר. זה יכול להיות גם עניין בטיחותי - הבדל בין מעבר או מוות לדמות במשחק...

אני משחק, כן, אבל כמה חלקיקי שנייה לא מפריעים לי. גימגום של שנייה שלמה, כן.

כדאי לקרוא אתהשרשור מהימים האחרונים על העכבר בסמארט. לך תדע, אולי הרעיונות שם יעזרו למחשב?...

תודה.

תבדוק אם הפד שעליו יושב העכבר לא מורכב מכמה צבעים.

צבע אחד בלבד. פעם היה כחול, עכשיו שחור, לא משנה כלום.

בימינו, שום דבר כבר לא ודאי. גם המוצר הכי טוב יכול לריב עם המחשב שלך או להתנגש עם אחת התוכנות.

תעשה דיאגנוסטיקה בסיסית, בדוק את העכבר על מחשב אחר. אם הבעיה בו והוא חדש, הפעל את האחריות.

אם הבעיה היא במקום אחר, תן אותו למישהו במתנה ותעשה לו את היום.

הוא לא חדש לצערי, נקנה בתחילת 2008 אאל"ט. לא באחריות.

ואני לא מתרגז מזה כמו שאתה מתאר, אני פשוט רוצה לפתור את זה כי זה מציק.

תופעה מוכרת בדגם הזה

כיבוי והדלקה לא עוזרים. אשמח לשמוע סימוכין ל"בעייה מוכרת לדגם", כי אני לא שמעתי עדיין על משהו כזה.

תודה!!

פורסם

יכול להיות שזה הבטריה הנטענת? תנסה בטריית אלקליין פשוטה. אגב, אני כמעט בטוח שיש אחריות לשנה על מוצרי מייקרו סופט. אני משתמש במקלדת ועכבר גיימינג שלהם (אומנם חוטיים) אבל ללא שום תקלה. כך בסט הסטנדרטי אלחוטי (לא BT) של המקלדת והעכבר של מיקרוסופט. לפעמים בטרייה גוועת מייצרת בעיות קליטה, אבל זהו.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
יכול להיות שזה הבטריה הנטענת? תנסה בטריית אלקליין פשוטה.

עדכון לכל המעוניין.

הוחלפה בטרייה.

המצב השתפר מעט אך עדיין לא נפתר.

בעיות חשמל בלאד. לך תבין.:2gunfire::bad-word::brickwall:

• תוכן חדש...