Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופים!!!!!

אני גאה להציג את הקובץ המפורט והמדוייק ביותר שיש בנושא. אני בטוח שלאף אחד לא משנה עם סיומת 17 היא שנת 98 או 99, אבל שני הנושאים שמשום מה הכי פופולאריים מצד אחד, ומכילים הכי טעויות מצד שני, נמצאים בקובץ (דוגמא לויכוח שמתנהל כאן).

אז לא- רכב עם סיומת 63 הוא לא שנת 83 שעבר תאונה (לא קשה לזהות שזה יונדאי גטס חדישה), ולא, 57/15/00 זה לא מדור, יס"מ או משרד רוה"מ, אלא סה"כ רכב שעבר רישוי מחדש ממספר סיבות המפורטות בקובץ.

אתה מוזמן לעבור ליד משרד רה"מ ולראות שכל הפולקסווגנים החדשים שלהם, כל המרצדסים וכל הלימוזינות שיש להם לוחיות רישוי, נגמרות ב61 או 57

גם כל הפולקסווגנים והמרצדסים שליד הבית שלי (אין לימוזינות :oops:) נגמרים ב57 ו61. קוראים לזה צירוף מקרים וזה לא מוכיח כלום.

אשמח לתגובות

שביט

סיומות.doc

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזה חוקיות תרשום על סיומת 61?

"משנת 2006 עד 2008 כולל?"- זה נקרא חוקיות? בטווח הזמן הזה יבואן סקודה גם העלה עם סיומת 67 וסיומת 64.

סיומת 61-69 לתקופה של 3 שנים, נחשבת לחוקיות מסויימת.

במיוחד שאתה מסתכל על טווח של 60 שנות מס' רישוי.

----

פורסם
המפורט והמדוייק ביותר שיש בנושא.

יש לך בקובץ טעות. רשמת בקובץ:

61: רכבים משנת 2005, רישוי מחדש עם תחילית 9

לא נכון.

יש לי רכב מודל 2008 עם סיומת 61.

פורסם
תופים!!!!!

אני גאה להציג את הקובץ המפורט והמדוייק ביותר שיש בנושא. אני בטוח שלאף אחד לא משנה עם סיומת 17 היא שנת 98 או 99, אבל שני הנושאים שמשום מה הכי פופולאריים מצד אחד, ומכילים הכי טעויות מצד שני, נמצאים בקובץ (דוגמא לויכוח שמתנהל כאן).

אז לא- רכב עם סיומת 63 הוא לא שנת 83 שעבר תאונה (לא קשה לזהות שזה יונדאי גטס חדישה), ולא, 57/15/00 זה לא מדור, יס"מ או משרד רוה"מ, אלא סה"כ רכב שעבר רישוי מחדש ממספר סיבות המפורטות בקובץ.

גם כל הפולקסווגנים והמרצדסים שליד הבית שלי (אין לימוזינות :oops:) נגמרים ב57 ו61. קוראים לזה צירוף מקרים וזה לא מוכיח כלום.

אשמח לתגובות

שביט

אחי, זה לא צירוף מקרים!

זה הכל ככה, אתה לא תמצא רכב אחד עם סיומת שונה בלוחית שם.

פורסם

רכבים שהמספר שלהם 36-***-10 קשורים גם הם למשרד הביטחון.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

רכב שקשור למשרד הביטחון מקבל סיומת 77. המספרים "המיוחדים" שרואים על רכבים זה אחרי שהם עברו רישוי מחדש.

מה הבעיה להבין את ההגיון ודי כבר להביא דוגמאות, סלחו לי, מפגרות וילדותיות. להגיד שרכב עם 00 או 15 זה יחמ"מ או יס"מ או ימ"מ זה נשמע מאוד יפה אבל זה פשוט לא נכון!

פורסם

שביט,לא להתעצבן.סיומת 77 שייכת לכל הרכבים השייכים למשרדי ממשלה,עד שנת 2003.לרכבים חדשים יותר אין סיומת מיוחדת.

לגבי מה שציינתי על המספרים 36-***-10.זה ודאי.

פורסם

אתה חושב שאני סתם מביא לך דוגמאות כמו ילד קטן, אבל אני אומר לך שזאת עובדה, זה לא צירוף מקרים ולא משנה מה תגיד.

אולי זה עבר רישוי מחדש במטרה שישמש כרכב ממשלתי\משטרתי וכו'...

תשאל כל פרחח היום מה זה סקודה עם 16 בסוף והוא יגיד לך.

עוד מעט אתה תתחיל להגיד לי שמוניות עם 25 בסוף זה גם צירוף מקרים נכון?

פורסם

הסיומת 16 לסקודה היא סיומת לגיטימית של סקודה 2006.מדובר על הסדרה 16-***-76 עד 16-***-79.לא מדור,לא יס"ם ולא קסאם.

פורסם
הסיומת 16 לסקודה היא סיומת לגיטימית של סקודה 2006.מדובר על הסדרה 16-***-76 עד 16-***-79.לא מדור,לא יס"ם ולא קסאם.

מחזק.

77-226-16 היה מספר מספר הרישוי של הפביה האקסית (מודל 06, עלתה לכביש ב-3/06).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בוא נגיד שאם המספר הזה היה על אוקטביה לבנה עם וילונות מאחורה אז כבר הייתי מתחיל לחשוד... :lol:

ובכלל, השמרו לכם מאוקטביות לבנות עם וילונות מאחורה שאין להם שלט צהוב על הגג, בד"כ הם יכולות לנשוך...

פורסם
תשאל כל פרחח היום מה זה סקודה עם 16 בסוף והוא יגיד לך.

על זה בדיוק אני מדבר. אני לא מקשיב לשטויות שפרחחים מדברים.

פורסם

כל אחד חושב שהוא פיתגורס.

עושים זה בריבוע, ועוד זה בריבוע, שווה לזה בריבוע, ובשורש יוצא 16, זאת הסיומת של סקודה. מה הבעיה? קלי קלות.

עכשיו תציבו במשוואה את הנתונים, אולי תמצאו גם את הסיומת של המטוסים של צה"ל.

שרשור הזוי... :shock:

נ"ב

לא תיקנת את הטעות בסיומת 61, קודם כל זה לא מ- 2005 אלא מ- 2006 ונמשך עד סוף 2008.

• תוכן חדש...