Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע בקשר לאחרים אבל באמת יש המון סובארו עם 23, ראיתי לפני כמה ימים STI שהמספר שלה זה:

32-323-23

...

ובקשר לשנים עשו סדרה

53-54-2003

54-55-2004

56-57-2005

משהו כזה (שתי הספרות האחרונות)

ובקשר ל15 בסוף לרוב זה בולשת (להזהר :))

וגם 20, 21, 00 ועוד כמה אבל בד"כ 15 למרות שעכשיו עברו למשהו חדש... אהה כן וגם 54

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ובקשר לשנים עשו סדרה

53-54-2003

54-55-2004

56-57-2005

משהו כזה (שתי הספרות האחרונות)

ובקשר ל15 בסוף לרוב זה בולשת (להזהר :))

וגם 20, 21, 00 ועוד כמה אבל בד"כ 15 למרות שעכשיו עברו למשהו חדש... אהה כן וגם 54

לפי רמת הקישקושים בשירשור הזה, הוא כבר זכאי לעבור ל"אוף טופיק" או לעבור מן העולם בכלל...

(מבלי לפגוע באף אחד מן המשתתפים בשרשור...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

00 זה רכב אשר קיבל רישוי דרך משרד הרישוי בעמדה 1, כלומר יבוא אישי \ משהב"ט \ צה"ל \ משרד ממשלתי ועוד.

66 זהו רכב משוקם, אבל אם אני לא טועה הסיומת הנ"ל בוטלה לרכבים משוקמים בגלל הביקוש הנמוך.

פליקס

ROOONEEYY

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

צר לי להציק בנושא הזה אבל האם למישהו יש קובץ טקסט עם רשימת המודלים לפי מספרי לוחיות רישוי עדכני משנת 1990 עד 2008.

תודה :)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שוב הקפצה :oops:

לאחר שעברתי על כמה שרשורים בנושא, ולאחר שהנושא באמת נטחן עד דק בפורום, החלטתי ליצור קובץ המסכם את כל סיומות הרישוי משנת 90 ועד היום.

בכל זאת אני מבקש את עזרתכם בעניין חוקיות המספרים. פיסות מידע כמו פולקסווגן/אאודי משנת 96 עד 2001 : סיומת 18תתקבלנה בברכה, ואני אבצע את הסינון.

לאור מספר השרשורים שנפתח בנושא, אני מקווה שתהיה היענות וביקוש לקובץ כזה.

תרומתכם הצנועה בהודעות פרטיות

תודה!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אין לכם מה לחפש שום חוקיות של מספרי רישוי, אולי בשנות השמונים ותחילת התשעים זה היה רלוונטי, ובטח לא להקפיץ את השרשור הזה מלפני כמה שנים טובות.

אני בטוח שהרבה חברים בפורום זוכרים שקיבלתי סיומת 61 לרכב חדש בזמנו באוקטובר, שכיום יש כבר סיומת 68.

לפני חודש ראיתי ב.מ.וו חדשה עם ניילונים עם סיומת 16.

פיג'ו חדשה לחלוטין עם סיומת 64.

אין חוקיות!

פורסם

יש חוקיות,

החוקיות עצמה מתפרסת לטווח גדול של שנים,

כך לדוגמא את יבואן פיאט,

שלפעמים ניתן לראות רכבים עם ניילונים, ומספר 56.

מדובר במצאי המיספור של היבואן,

יבואן כמו מאזדה, לדוגמא,

לא יכול לשחרר רכב חדש עם 61, כי נגמרו לו המספרים הישנים.

אגב, רצות שמועות באוויר שמשרד הרישוי לוחץ על היבואנים להעיף את המספרים הישנים שלהם,

למי שיש מידע, מוזמן להודיע.

----

פורסם

איזה חוקיות תרשום על סיומת 61?

"משנת 2006 עד 2008 כולל?"- זה נקרא חוקיות? בטווח הזמן הזה יבואן סקודה גם העלה עם סיומת 67 וסיומת 64.

אצל יבואן פיאט קיבלו את הסיומת 51, אח"כ 56, 58, 60, 63 ועכשיו גם 67.

כל פעם הם מעלים לכביש רכב עם סיומת אחרת.

אצל יבואן פיג'ו/ סיטרואן כבר דילגו לסיומת 68, לטויוטה יש כבר 69, בעוד ב.מ.וו עדיין מעלים עם סיומת "אספנות"- 16.

מתחילת השנה קיבלו מכוניות סיומות 61, 64, 65, 66, 67, 68, 69.

יש בלאגן טוטאלי עם המספרים. אתה חושב שבתחילת השנה סיימו לחלוטין את סיומת 64 ואז עברו ל- 65? קשקוש.

לא מן הנמנע שבשנת 2009 לא יעברו לסיומת 70 והלאה, אלא ישתמשו לאורך כל השנה בסיומות 60 עד 69, יש המון מספרים פנויים.

פורסם

נראה לי שבמשרד הרישוי הם רוצים לעבור כיום ללוחיות אחרות (אותיות), אבל לא בטוח בקשר לזה.

בכל מקרה, אם אתם צריכים עזרה בקשר ללוחיות וסיומות אני יכול לעזור לכם הרבה - יש לי איזה מקור או 2 :).

בעיקרון הסיומות כמו 16, 61, 57 נקבעות על ידי הממשלה במטרה ל"הסוות" כמו מכוניות שלהם.

לדוגמא רוב הסקודות (אוקטביה), עם הסיומות 16 זה בילוש(או מדורניקים, איך שתרצו לקרוא לזה), וגם כך 61 ו57 כנ"ל לגבי מאזדה 3 עם הסיומות האלה.

עכשיו גם ל B.M.W יש תמיד את הסיומת 16, שאני לא יודע למה יש להם את זה, אבל זה לא משנה כרגע.

העניין הוא שסקודה עם סיומת 16 או 61 או 57 היא או של בילוש\משטרה או של מוריי נהיגה או רכב ממשלתי כלשהו שקשור איכשהו לממשלה.

סקודה\פורד מונדאו או פוקוס\מאזדה עם סיומת 61, הם לרוב או בילוש או שוטר בעל דרגה גבוהה במיוחד במשטרה (ניצב, תת ניצב, ניצב משנה וכו'...), אתם יכולים לבדוק את זה בצורה יפה, לכו למכונית כמו סקודה שאתם רואים ברחוב עם סיומת 61, ותנסו להפוך את הלוחית שלה מאחורה, אתם תראו שהלוחית מתהפכת ללוחית אדומה. :-)

לעוד מידע בנושא תרשמו ואני אגיב.

פורסם

סקודה\פורד מונדאו או פוקוס\מאזדה עם סיומת 61, הם לרוב או בילוש או שוטר בעל דרגה גבוהה במיוחד במשטרה (ניצב, תת ניצב, ניצב משנה וכו'...), אתם יכולים לבדוק את זה בצורה יפה, לכו למכונית כמו סקודה שאתם רואים ברחוב עם סיומת 61, ותנסו להפוך את הלוחית שלה מאחורה, אתם תראו שהלוחית מתהפכת ללוחית אדומה. :-)

אתה מדבר שטויות, זה למעשה קשקוש מקושקש.

כבר ראיתי מכוניות של בילוש (למה לא הזכרת את הפולקסווגן ג'טה?) עם שלל סיומות.

תאמין לי שהבילוש לא קובע לעצמו סיומות מיוחדות כדי שלא יוכלו לעלות עליהם.

הרכב שלי הוא סקודה עם סיומת 61 והוא לא בילוש! מאות מכוניות מסוג "סקודה" בכל הדגמים הועלו על הכביש במהלך ספטמבר- נובמבר כולם עם סיומות 61- יש לי גם תמונה מהסוכנות של 3 רכבים חדשים למסירה עם 61.

הלוחיות אכן מתהפכות לאדומות אבל לא קשור לסיומת.

רק לסיומת 16 לסקודה אין לי מידע עליה, על זה הייתי אומר "אולי".

פורסם

אתה מוזמן לעבור ליד משרד רה"מ ולראות שכל הפולקסווגנים החדשים שלהם, כל המרצדסים וכל הלימוזינות שיש להם לוחיות רישוי, נגמרות ב61 או 57.

• תוכן חדש...