Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבקשת חבר הפורום ALEX_B, אני פותח ת'רד נפרד.

ברשותי מעבד CORE I5 750, וממש בא לי על קצת OC כדי לסחוט עוד קצת יכולות בזמן רינדור סצינות 3D, נכון להיום הGPU של 5850 שלי לא נתמך על ידי תוכונת ה3D לרנדור ואני לא שש להשקיע 1000 ש"ח על כרטיס FIREGL. בהתחשב בזה שהעיבוד עובר מהכרטיס למעבד, אני מעסיק על כל רנדור את המחשב שלי כ 4-6 שעות במצב של 90% יכולת מהמעבד, חשבתי לעשות OC וסחוט עוד 10-20% שהבנתי שהם לא בעייתיים למעבד הזה עם קירור אוויר יעיל (מעבר לזה שאני צריך תחביב לחופשת סמסטר)

כאן נכנסת השאלה, מישהו מכיר השוואה ראויה באינטרנט ו/או מערכת קירור מבוססת מאוורר יעילה?

discover המליץ על הV8 של קולרמסטר נדמה לי, מישהו יכול לאשר או להמילץ על משהו אחר? תודה והמשך יום מהנה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להכנס ולהשוות מחיר לא עוזר לי, אני יודע את המחירים פלוס מינוס, אני מעוניין בהמלצה או בהפניה למבחן השוואתי, המבחן של 2010 בtomshardware לא הכי מעודכן, בטח לא אחרי תערוכת computex שהייתה לאחרונה (יחסית)ץ

Stay tuned

פורסם

א. אתר שמשווה את הכל כמעט:

http://www.frostytech.com/top5heatsinks.cfm

ב. המלצה אישית - אני רציתי ללכת על הנוקטואה

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2525

לצערי הוא לא נכנס לי לקייס , עקב כך - אני משתמש בARCTIC COOLING דומה מאוד:

http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=245

הוא נמוך יותר בס"מים הקריטים לקייס שלי - מדהים - מאוד שקט.

ביום רגיל בשימוש יומיומי מדובר על סביבות ה30-35 מעלות בחדר בלי מזגן! ובעומס מלא בימים האחרונים בחדרים בלי מזגן (קידוד סרטים ברצף - 4 ליבות על 100% למשך 3-4 שעות) הגעתי ל55 מקסימום.

בLOAD TESTים שעוד יותר קשים ונועדו רק כדי לקרוע את המעבד לא עברתי את ה60 מעלות (הכל בקיץ - בחדרים ללא מזגן - עם מעבד זהה עם מכפלה גבוהה יותר בלפחות 1 - כלומר לפחות 2.8 , ולרוב על 3.2)

לגבי OC - אתה משתמש כבר בTURBO BOOST של המעבד? (הרי המעבד הזה יודע לבד לקפוץ מכפלות בהתאם ללוח אם ולזכרונות)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

^^

נו זה הNOCTUA שהמצלתי לבחור... ללא ספק קירור מצויין בכל היבט אפשרי. אגב מקום 3 באתר שנתת.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

כן, הלינק שנתת מעביר לאתר של KSP פשוט. בכל מקרה אני מתלבט כרגע בין זה

http://www.frozencpu.com/products/reviews/8431/cpu-cma-15/p1/Cooler_Master_V8_PWM_Universal_CPU_Cooler_RR-CCH-L9U1-GP_-_Socket_77513661156940AM2AM2-Page1.html?tl=g40c14s1037

לזה של נוקטואה.

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2525

בכל מקרה כנראה שאני יצטרך לעבור למארז אחר, קצת פחות צפוף בכל מקרה ואחד שיהיה יותר שקט.

Stay tuned

פורסם

פרוסטיטק בדקו את שניהם - המצב האיטי בנוקטואה עדיין יותר קר מהV8 - לא נראה שיש כ"כ מקום להשוות - אלו ליגות אחרות.

מה שכן - הנוקטואה ענק - ולכן באה ההמלצה שלי לקירור מצוין שטיפה יותר קטן.

Then dying is forgetting

פורסם

הוא לא יותר גבוה מהV, מה גם שהמארז הנוכחי שלי די רחב. אני פשוט רוצה לעבור למידי, כי הולך להתחיל להיות די חם שם, מעבר לזה שממש בא לי איזה מארז חתיך :lol:

Stay tuned

פורסם

Noctua NH-U12P

כבר המליצו לפני, אחד הקירורים הטובים היום.

לי יש את המוגן 2 הישן האמין והמפלצתי עם מאוורר SCYTHE 120 מקורי עליו, גם הוא מצויין.

אם אתה ממש רוצה לסחוט עוד מעלה או שתיים ניתן לעשות LAPPING למעבד ולגוף הקירור.

I5-750 ניתן לסחוט יותר מ10% בOC, משהו בסגנון עד 40%~ עם קירור אויר טוב והגדרות טובות עוד יותר.

איזה לוח אם יש לך?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

gigabyte us3l

40% יציב? אם קירור טוב? זאת אומרת שכל דבר עד 30% לא אמור להוות בעייה, רק לכבות את הטורבו בוסט?

על לפינג כבר חשבתי. לא נראה ממש מסובך למי שיודע לעבוד.

בכל מקרה אני קורא מדריכים עכשיו ומנסה להבין מושגים קצת יות לעומק, אחרי הOC נעשה קצת מודינג בשביל הכיף, יש לי חשק עז לעכבר קרבון/קוולאר 8) בכל מקרה אני צריך עוד לקרוא לא מעט, בנתיים אני יוסיף מערך אוורור ראוי.

Stay tuned

פורסם

כן, וכן.

בתור OC ראשון שלך אני לא ממליץ לשאוף לזה, גם 3.6 זה מכובד, במיוחד בימים האלה החמים נורא!!!

OC למעבדי הI החדשים לא מסתכמים רק בכיבוי הטורבו בוסט, ישנם הרבה הגדרות נוספות שצריך לשנות מעבר לכך עוד לפני בכלל שנוגעים בהגדרות התדר כמו הEIST, SPEEDSTEP, מתחים, qpi ועוד ועוד.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

דווקא לא כ"כ - גם אם אתה לא מבין ב100% את הפרמטרים אולי עדיף לא לגעת ישר בסטפים ועוד יותר במתחים ובQPI.

איזה לוח אם יש לך?

בחלקם יש מערכות OC מובנות עם תוכנות מאוד קלות שכוללות פריסטים מעולים.

לדוגמא לגיגהביט יש איזי טיון 6 - שבלחיצת כפתור יתן לך OC לא רע (כמובן שחייבים לנטר טמפ' ולהריץ בדיקות עם PRIME95 וOCCT לפני שאתה משאיר את המערכת ככה - אבל זה נכון בכלליות)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מתעלק בעניין קירור,

מחשב יחסית חדש,לא מריץ שום דבר כבד,מצורף פרטי המערכת וצילום של speedfan

החלפתי משחה טרמית למשחה של zalman ועדיין הטמפ' של המעבד גבוהה - מה עושים ?

תודה יוסי

עריכה : שיניתי כרגע דרך ה speedfan את הסל"ד של המאוורר והוא משחק בין 1900-2000 והטמפ' כרגע משחקת בין 43-48 מעלות.

spec.JPG

temp.JPG

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

א. עוברים לCORETEMP שמדויקת יותר מספיד פאן.

ב. איזה מארז וקירור? מה טמפ' אחרי איזה חצי שעה של עומס?

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...