Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב יד שנייה חסכוני בדלק בין 50-70 אלף שקל.

הנושא של הצריכת דלק מאוד עקרוני אצלי ובעצם אצל כולם ואני מעדיף שיהיה חסכוני כמה שיותר.

אני לא מתנגד לרכבים קטנים כמו למשל טויוטה יאריס, פולקסווגן פולו, מאזדה 2 וכו'...

שיהיה משנת 2005 ואילך. רצוי קילומטרז נמוך מ60-70 אלף ק"מ מבעלות פרטית.

מעדיף חברות אמינות כמו טויוטה, מאזדה, הונדה (אם יש עוד חברות כמו אלו אני פתוח להצעות).

תודה רבה!

פורסם

פיאט פנדה, תוכל להשיג אחת משנתון 2009 בכסף שיש לך. זה קצת יותר משנתון 2005.

כמו כן פיאט גרנדה פונטו 2008, גם בתקציב.

עוד אופציה - סוזוקי אלטו חדשה מהשקית, ידנית או אוטומטית. כנ"ל פיג'ו 107.

אלה החסכוניות ביותר בקטגוריה שניתן להשיג בקלות יחסית.

פורסם

לא דיברת על גיר.

אם נושא הצריכה + רכב יפני (לאו דוקא מורכב ביפן כמובן :)) הוא מה שחשוב לך כל כך לך על האלטו הידנית.

60 אלף לרכב חדש.

בחודש שהיא אצלי עשיתי קצת מעל 2000 ק"מ, צריכה ממוצעת 1:19.5 בנסיעה משולבת עם מזגן.

זה כמובן בתנאי שאתה מחפש רכב בסיסי כאשר מה שחשוב לך בעיקר זה צריכת דלק ואמינות, אם אתה מחפש משהו מעבר או גיר אוטומטי, תוותר.

• תוכן חדש...