Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב בלי מצבר. חיבור הכבלים נעשה מהרכב המניע ישירות להדקים.

נכון שנראה שהשאלה מיותרת, ולכן אני אשמח אם רק מי שהיה לו ניסיון עם זה יענה.

תודה :)

פורסם

תלוי איזה שנה הרכב ואם מותקנת מערכת הזרקה או קרבורטור.

ברכבים חדשים בעלי הזרקה הדבר אינו מתאפשר ברגע שתנתק את הכבלים המנוע יתכבה ונזק עלול להגרם לחלקי האלקטרוניקה ברכב(מחשב ניהול וכו).

ברכבים ישנים עם קרבורטור הדבר אפשרי אך לא מומלץ משום שהאלטרנטור מתאמץ יותר מידי.

אם אתה רוצה להניע רכב ללא מצבר(רק בשביל לבדוק למשל אם הרכב מניע), תוכל לחבר כבלים עבים ואיכותיים בין המצבר של הרכב התורם לנעלי הכבל ברכב המקבל, ואז תניע את המנוע, אבל אסור לנתק את הכבלים תוך כדי שהמנוע פועל כי כמו שאמרתי נזק יגרם, עדיין גם זה לא כ"כ מומלץ.

פורסם

אין בעיה להניע רכב עם כבלים ישירות, ללא מצבר מחובר ברכב, אך מצבר ההנעה חייב להיות מחובר לרכב כל הזמן אחרת מתח הטעינה יהיה גבוה מידי ונזק ליחידות הבקרה ברכב עלול להתרחש.

פורסם

מדובר על סובארו ג'אסטי.

יום שישי הרכב כבה באמצע נסיעה. כשניסינו להניע, לא הצלחנו גם עם כבלים להניע. אפילו הנורות בלוח שעונים לא דלקו.

המצבר שם ידוע כבעייתי. (יש לו חור וכל המים המזוקקים בורחים). ההשערה שלי הייתה שהרכב לא הצליח להניע כי מצבר ללא מים זה כאילו אין מצבר כלל.

השאלה שלי היא האם להזמין גרר, או שהחלפת מצבר תפתור את הבעיה? (קצת מסובך להזמין גרר, הרכב תקוע בשטח).

• תוכן חדש...