Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחותי נסעה עם רכבה הפרטי (פורד פוקוס 2002) לרכוש דבר מה לביתה.

רגע לפני שיצאה לדרכה מחניית החנות, רוח חזקה העיפה באוויר תמונה אחת מתוך כמה תמונות שהוצגו לראווה בקדמת החנות (התמונות לא היו קשורות או מאובטחות).

התמונה הסוררת התנגשה בשימשה הקדמית של הרכב ושברה אותה (לא יודע בדיוק באיזו צורה, עודכנתי בנייד).

לפי מה שאני יודע, התערבות ביטוח בהחלפת השימשה תגרור השתתפות עצמית ואולי בנוסף עלייה בפרמייה, האמנם?

אחותי צילמה במכשיר הנייד את תוצאות המקרה, מיקום הרכב ודרכה של התמונה המעופפת.

האם על אחותי לבדוק את עלות השימשה הקדמית ולדרוש את עלותה הכספית והחלפתה מבעל החנות?

מה עושים במידה ובעל החנות יסרב לשלם?

תודה לעונים.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצעת מחיר לגבי החלפת השמשה

פניה לבעל החנות לשלם את הנזק מסכים יופי

לא מסכים בית משפט לתביעות קטנות

ובינתיים מתקנים או בכספך או על ידי הבטוח ואז תובעים את בעל החנות גם על הגידול בפרמיה אם יהי לגבי השנים הבאות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה ישה.

הגידול בפרמיה הוא פרטני לכל חברת ביטוח? כלומר, יש סיכוי שלא יהיה גידול בפרמיה אחרי התערבות הביטוח?

פורסם

בדוק מול חברת הביטוח הנוכחית שלך מה יהיה הגידול

אם הנזק הוא לא בשמים עדיף לשלם לבד ולא לערב את הבטוח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם יש לאחותך ביטוח שמשות אז הבעיה לא גדולה.

והפרמיה לא צריכה לעלות לאחר מכן.

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

שיפצו לנו את הבניין. חניתי מחוץ לבניין וכנראה אחת האבנים עפו לי על השמשה וניפצו אותה.

התקשרתי לסוכן ביטוח שלי. הוא אמר לי לא להכנס לפרטים של מי ומה ושלח אותי להחליף את השמשה על חשבון הביטוח.

לא הייתה שום השתתפות, לא הייתה עליה בפרמיה ואין לזה שום קשר להגדרה של תאונה, בגלל שזה ביטוח נפרד.

כמובן, היה לי ביטוח שמשות.

אז לפני שאתה מתחיל לבדוק הצעות מחיר, תבדוק מול חברת הביטוח שלך, אולי יגידו לך כמוני פשוט ללכת ולהחליף.

פורסם
תמיד אפשר להגיד שן תחת שן עין תחת עין :wink:

לזרוק שמשה של מכונית על אחת התמונות? :roll:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

ביטוח שמשות הינו נפרד מהפוליסה של הביטוח המקיף, והפעלתו אינה גוררת גידול בפרמייה המשולמת. ההשתפות העצמית זניחה - אם בכלל יש כזאת (בד"כ אין)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

השמשות המורכבות במסגרת ביטוח שמשות, במקרים רבים הן שמשות תחליפיות ולא תמיד באותה איכות בעיקר בפינות מתעגלות.

כמו-כן, לא פעם ולא פעמיים, קראנו שמבקשים תשלום עבור החלפת גומיה, כי הגומיה אינה שמשה ולכן לא נכללת בביטוח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

החלפת שמשה לא גורתת עלייה בפרמייה.

אתה פשוט הולך למקום שעובד עם הביטוח, שם מחליפים לך את השמשה, והמקום כבר מתחשבן עם הביטוח.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
לזרוק שמשה של מכונית על אחת התמונות? :roll:

:sissies::hihi:

אני חושב שאין צורך לערב את הביטוח, תקנו על חשבונכם ותתבעו את החנות על הנזקים.

לפני כן תנסו לפתור את זה יפה עם החנות, תסבירו שאם הם לא ישלמו תתבעו גם אובדן ימי עבודה, דלק עוגמת נפש וכו'...

פורסם

כמו שציין אמיר שליט השמשות המורכבות במסגרת ביטח שמשות הן שמשות תחליפיות. במקרה ומתעקשים על שמשה מקורית אז תובעים את פוליסת המקיף.

במקרה שלפנינו אם תובעים את הפוליסה או מתקנים על חשבון בעל הרכב ותובעים את צד ג' (דהיינו בעל החנות) יהיה צורך לשכנע את השופט למה דווקה העקשנות ברכב בן 8 להרכיב שמשה בתשלום ולא בחינם במסגרת ביטוח שמשות.

יש לקחת בחשבון טרחה רבה, אובדן זמן וכסף לפני שמתעקשים להחליף לשמשה מקורית.

אני סבור כי זה לא שווה את זה ופשוט כדאי להחליף שמשה במסגרת הביטוח ללא תשלום. אם ישנן הוצאות נוספות כגון גומייה או יום עבודה אבוד, אפשר לתבוע את בעל החנות על הדברים האלה בתביעה שלהערכתי לא תעלה על 300-400 ש''ח.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...