Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנורה הזאת בעצם דולקת קבוע בגלל בעייה בסגירה\נעילה של תא הכפפות, מחלה ידועה אך עד שאתקן אותה הייתי רוצה לנטרל אותה זמנית, איך עושים זאת?

פורסם
פשוט אין לי גישה אלייה .

ישנה אפשרות אחרת פשוט להוציא את הפיוז אבל יכול להיות שגם יתנתקו לך עוד כמה דברים.

:roll:

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

אל תוציא את הפיוז של תאורת תא הכפפות מכיוון שהוא שייך גם למערכת המיזוג ותאורת ידית הילוכים בתיבה אוטומטית.

הכנס מברג בחלק הארוך של בית המנורה ושלוף החוצה את הכיסוי יחד עם בית המנורה ולאחר מכן הוצא את המנורה.

שכחתי...בחלק הימני של תא הכפפות בצד ימין קיים מנוף/זרוע שבזמן הסגירה המנוסף לוחץ על המפסק של התאורה, בדוק שהזרוע של המנוף לא שבורה או הזרוע של הסווי'ץ לא שבורה. במידה והסווי'ץ שבור נסה להעביר אותו למצב OFF ידנית ולהדביק אותו עם סלוטייפ באופן זמני.

למיטב זיכרוני המפסק דומה לזה שמותקן בגולף דור 4 שהייתה ברשותיי ומפסק כזה ניתן לפרק מרכב יישן או לרכוש חדש. צירפתי לך צילום של המפסק.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

OK שלפתי את הכיסוי של המנורה בקלות ותוך כדי ההוצאה המנורה נכבתה, אם אני מנסה להחזיר את הכיסוי למקום המנורה שוב דולקת, בינתיים אני אשאיר את זה ככה כי במילא הכל יסתדר בסוף (ואין מקום טוב יותר לשמור את המנורה מאשר במקום שלה :-))

הזרועות לא שבורות (ברוך השם) כנראה שהקפיץ או משהו השתחרר שם בפנים .

כבר החלפתי דלת תא כפפות אחד שהזרועות שלו היו שבורות ובמהלך ההחלפה ראיתי שבעצם אין איפה לתפוס עם הברגים כי כל ההברגות שבורות וכנראה שהבעלים הקודמים ניסה כל מיני טריקים על מנת לתפוס את זה, בזמנו לא התעסקתי עם זה יותר מידי ועכשיו יש לי הזדמנות לסדר את זה כמו שצריך עם מסגרות חדשות שיחליפו את המסגרות התמיכה הקיימות.

אגב תא כפפות חדש עולה כ-1200 ש"ח, בכל מקרה זה לא היה עוזר לי כי הבעייה היא בתומכים של התא.

• תוכן חדש...