Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחר הצהריים טובים,

איזה רכבים חסכונים ואמינים ניתן למצוא בתקציב?

יש לי גם שאלה על הדייהטסו שרייד אוטומט 2002... מה צריכת הדלק שלה?

תודה מראש,

והמשך יום טוב :)

פורסם

פגו 205 ,סטרואן סקסו,סובארו ג'סטי ידנית,

אני מעריך שתוכל למצא אחת ב 4000 ש"ח ולהשאיר 1000 שקל ואם תתגמש קצת אז אולי קצת יותר לישור קו,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תשכח מלמצוא סקסו במחיר הזה, אלא אם האוטו מאוד שחוט.

בתקציב הזה יש לך פיאט אונו, ג'סאטי, סויפט, שרייד, אל תנעל על דגם ספציפי תקנה את הרכב במצב הכי טוב שתמצא.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש לי גם שאלה על הדייהטסו שרייד אוטומט 2002... מה צריכת הדלק שלה?

בזמנו פרסמתי נתוני פרוספקט, ממליץ לעשות חיפוש, יש שם אפילו השוואה עם סיריון 1L.

ד"א, לרוב שרייד עולה לפחות כפליים יותר מתקציב שרשמת בכותרת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תשכח מלמצוא סקסו במחיר הזה, אלא אם האוטו מאוד שחוט.

בתקציב הזה יש לך פיאט אונו, ג'סאטי, סויפט, שרייד, אל תנעל על דגם ספציפי תקנה את הרכב במצב הכי טוב שתמצא.

לא נעול על כלום בנתיים מחפש כיוון...

תודה :)

בזמנו פרסמתי נתוני פרוספקט, ממליץ לעשות חיפוש, יש שם אפילו השוואה עם סיריון 1L.

ד"א, לרוב שרייד עולה לפחות כפליים יותר מתקציב שרשמת בכותרת.

אני יודע... פשוט דוד שלי מוכר את השרייד ואמר שיעשה ב5 במקום מחירון...

פורסם
פשוט דוד שלי מוכר את השרייד ואמר שיעשה ב5 במקום מחירון...

אם הרכב במצב טוב, כניראה לא תימצא עיסקה טובה יותר. 5000ש"ח לרכב 2002 זה מעולה. תחשוב על זה שאפילו אם היית קונה רכב כזה ומוכר אותו מיד ב-20,000ש"ח (זה פחות או יותר המחיר שהן הולכות תלוי ממצב), אתה מרוויח 15,000ש"ח.

לא ברורה לי כל כך ההתלבטות שלך כאשר עומדת מולך אופצייה כזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם הרכב במצב טוב, כניראה לא תימצא עיסקה טובה יותר. 5000ש"ח לרכב 2002 זה מעולה. תחשוב על זה שאפילו אם היית קונה רכב כזה ומוכר אותו מיד ב-20,000ש"ח (זה פחות או יותר המחיר שהן הולכות תלוי ממצב), אתה מרוויח 15,000ש"ח.

לא ברורה לי כל כך ההתלבטות שלך כאשר עומדת מולך אופצייה כזאת.

השאלה היא מה צריכת הדלק של השרייד.. ומה המצב שלה בכללי..

פורסם

מצב הרכב הספציפי אתה יכול לבדוק במכון בדיקה. מבחינת צריכת דלק המלצתי לך לעשות חיפוש, מכיוון שפרסמתי נתונים.

עריכה:

עשיתי בשבילך חיפוש, הנה שרשור המדובר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195592&highlight=%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%93+%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F

הכוונה שלי הייתה בשרשור לשרייד (רשמתי 1.3, זאת טעות דפוס)1.5 .

פורסם
מצב הרכב הספציפי אתה יכול לבדוק במכון בדיקה. מבחינת צריכת דלק המלצתי לך לעשות חיפוש, מכיוון שפרסמתי נתונים.

עריכה:

עשיתי בשבילך חיפוש, הנה שרשור המדובר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195592&highlight=%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%93+%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F

הכוונה שלי הייתה בשרשור לשרייד (רשמתי 1.3, זאת טעות דפוס)1.5 .

האמת שחיפשתי פשוט לא מצאתי.. תודה רבה לך...

ולא ממש הבנתי.. הצריכה היא כליטר ל13 קילומטר עירוני ו 18(!?) בין עירוני?

פורסם

כן, הצריכה של אוטומט היא 1 ל-13.1 ושל ידני 1 ל-13.5. זאת צריכה טובה מאוד באופן ככלי בעיר. במשולב ובבין עירוני צריכת דלק משמעותית טובה יותר.

פורסם

יחסית לשנת 92 המחיר שדורשים אליו די גבוה. לא מכיר צריכה של הדגם, אבל מניח שהוא צורך יותר ולמיטב זכרוני מצוייד בקרבורטור.

פורסם
יחסית לשנת 92 המחיר שדורשים אליו די גבוה. לא מכיר צריכה של הדגם, אבל מניח שהוא צורך יותר ולמיטב זכרוני מצוייד בקרבורטור.

המחירון הוא 7700 אז 5000 זה לא הרבה.. לא?

• תוכן חדש...