Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פותח מחדש חשבון יוטיוב, אחרי שבשנה האחרונה הזנחתי את הוידאו-לוג שלי לגמרי ומחקתי אותו.

אני צריך עצות לשם המשתמש, תוך התייחסות לתוכן.

כמה נקודות להתייחסות:

בתוכן יהיו ביקורות על דת, פוליטיקה, מכוניות גרועות, וכל דבר אחר שיעניין אותי.

זה יהיה באנגלית ולא מכוון לקהל הישראלי (כי עדיין לא פגשתי ישראלי שאוהב לשבת ולשמוע מישהו מדבר למצלמה), אז צריכה להיות משמעות באנגלית.

אני צריך לחזור על השם הזה בתחילת ובסוף רוב הסרטונים שאני מעלה אז אני צריך שזה יהיה משהו יחסית קל לביטוי.

פורסם

שם של זה שבחתימה שלך - Oyway.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רק אתה יודע מה מאפיין אותך ולמה הצופים יבחרו דווקא לשמוע אותך. נסה למצוא מה מייחד אותך מול וידאו-בלוגרים אחרים ואז או שתמציא כינוי קליט\סטירי\ציני\מצחיק\מיוחד\אמיתי, או שתפרט יותר ותביא דוגמאות לסירטונים שלך ונוכל לעזור לך ביחד. :)

Mazda 2 2013

פורסם

זה יהיה באנגלית ולא מכוון לקהל הישראלי (כי עדיין לא פגשתי ישראלי שאוהב לשבת ולשמוע מישהו מדבר למצלמה), אז צריכה להיות משמעות באנגלית.

ראית כמה צפיות יש לאבא קריר ? :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
שם של זה שבחתימה שלך - Oyway.

לא לא... oyway זה שלי.

חוץ מזה, אני רשום בYoutube עם השם הזה.

למה לא משהו מקורי, נגיד, יוסי פרנקוס?

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

• 4 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...