Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוזמנה אוקטביה חדשה מהסוכנות 1.4 TSI

מחר אני אמור ללכת לסגור את העסקה(לשלם את כל הכסף על האוטו)

היום התקשרתי לסוכן ביטוח בנוגע לסוג ההזעקה שצריך להתקין ברכב

סוכן הביטוח אמר לי שמחיר הביטוח, רק מקיף הוא 3800 ויש חובה להתקין איתוראן ברכב בשביל הביטוח בגלל שזה רכב גניב

יש אמת בדבריו?

זאת הפעם הראשונה שאני שומע דבר כזה

הרי זהו לא רכב דיזל כמו המוניות והצורה היא הצורה החדשה

מישהו בבקשה יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

פורסם

חברות ביטוח לא יעשו הפרדה בין דיזל, בנזין, ידני או אוטומט, אם דגם גניב אז הוא גניב!

יכול להיות שיש אמת בדבריו אבל לא הייתי מקבל אותם כתורה מסיני והייתי עושה סקר שוק אצל עוד סוכנים

פורסם

לא מומלץ לקנות בימים אלה אוקטביה עם מנוע 1.4TSI!

לאוקטביות החדשות יש בעיית אמינות חמורה עם המנוע הספציפי, הבעיה מתבטאת בדימום מוחלט של המנוע במהלך נסיעה, וכנראה שיוצא ריקול לדגם הזה בשבועות הקרובים.

מוזר שסוכן המכירות לא אזהיר אותך בקשר לבעיה הזאת בעת הקנייה.

מקורות:

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/128/565.html

http://auto.nana10.co.il/Article/?ArticleID=730481

חבר פורום שהתגלת אצלו הבעיה מספר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=327137

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

התקלה נמצאה ב-30 מכוניות מתוך 300 ועידכון התוכנה כבר בוצע לחלקן ויתבצע בשאר בקרוב מאוד.

ריקול כבר הודיעו שלא יצא וככל הנראה מדובר במכוניות מסדרת יצור מסויימת.

כמו שכבר אמרו, כדאי לערוך סקר שוק מקיף גם בחברות הביטוח הישיר, חשוב מאוד לבדוק את פרטי העיסקה לפרטי פרטים לפני שחותמים כי לעיתים מציעים מחר מעט יותר נמוך תמורת כיסוי ביטוחי נמוך יותר במקרה של תאונה חס וחלילה.

בהצלחה ותתחדש.

פורסם
התקלה נמצאה ב-30 מכוניות מתוך 300 ועידכון התוכנה כבר בוצע לחלקן ויתבצע בשאר בקרוב מאוד.

ריקול כבר הודיעו שלא יצא וככל הנראה מדובר במכוניות מסדרת יצור מסויימת.

כמו שכבר אמרו, כדאי לערוך סקר שוק מקיף גם בחברות הביטוח הישיר, חשוב מאוד לבדוק את פרטי העיסקה לפרטי פרטים לפני שחותמים כי לעיתים מציעים מחר מעט יותר נמוך תמורת כיסוי ביטוחי נמוך יותר במקרה של תאונה חס וחלילה.

בהצלחה ותתחדש.

אחרי טלפון לביטוח ישיר קיבלתי הצעה של 4303 שקל

אחרי חיפוש קל בגוגל נמצא שזה הרכב הכי גניב בארץ

חששות עוברות כרגע בליבי, אני שוקל אם לבטל את ההזמנה או לא

מה שהכי מעצבן אותי זה שהמוכר בחנות אחרי שנשאל על הביטוח אמר שאין שום בעיה וזה בכלל לא נחשב אוטו גניב ואין שום בעיה להשיג מחיר טוב בחברות הביטוח

פורסם
אחרי טלפון לביטוח ישיר קיבלתי הצעה של 4303 שקל

אחרי חיפוש קל בגוגל נמצא שזה הרכב הכי גניב בארץ

חששות עוברות כרגע בליבי, אני שוקל אם לבטל את ההזמנה או לא

מה שהכי מעצבן אותי זה שהמוכר בחנות אחרי שנשאל על הביטוח אמר שאין שום בעיה וזה בכלל לא נחשב אוטו גניב ואין שום בעיה להשיג מחיר טוב בחברות הביטוח

אני יודע שיש חברת ביטוח שעובדת עם סקודה, ואולי מציעה דילים טובים למי שקונה סקודה.

לא זוכר את שמע לצערי, אולי מישהו אחר יודע כאן, אך נראה לי שזה שווה בדיקה.

בכל מקרה לדעתי כל רכב חדש פחות או יותר ימשוך תשומת לב, אך עם מספר הגנות פשוטות אפשר להקטין בצורה משמעותית את הסיכוי לגניבה, וחוץ מזה אין מה לעשות, יגנבו אז יגנבו, אני לא חושב שזה כל כך קשור בדגם כמו שבאזור מגורים ועוד הרבה פרמטרים, וגם קצת מזל...

פורסם
אני יודע שיש חברת ביטוח שעובדת עם סקודה, ואולי מציעה דילים טובים למי שקונה סקודה.

לא זוכר את שמע לצערי, אולי מישהו אחר יודע כאן, אך נראה לי שזה שווה בדיקה.

בכל מקרה לדעתי כל רכב חדש פחות או יותר ימשוך תשומת לב, אך עם מספר הגנות פשוטות אפשר להקטין בצורה משמעותית את הסיכוי לגניבה, וחוץ מזה אין מה לעשות, יגנבו אז יגנבו, אני לא חושב שזה כל כך קשור בדגם כמו שבאזור מגורים ועוד הרבה פרמטרים, וגם קצת מזל...

ההבדל היחיד הוא שהדיל הכי טוב שהסוכן ביטוח שלי הצליח להשיג זה 3800 בתנאי שאני שם איתוראן באוטו

פורסם

אם האיש מכירות אמר לך שאין בעיה להשיג ביטוח, תתקשר ותתיעץ איתו לפני שאתה מתלונן ומבטל.

אולי הוא באמת מכיר סוכן שמבטח בזול או שיש להם סידור של הסוכנות.

בהצלחה ותעדכן.

STI 2004

פורסם

תשמע, אני לא יודע למה ציפית, אבל ביטוח מקיף 3800 ש"ח לרכב חדש שעולה 130 אלף ש"ח זה לא מחיר בשמיים\בין היקרים\מטורף וכו.. זה לא יותר יקר מהביטחים למאזדה 3, הונדה סיוויק, מיצובישי לנסר החדשה.

לא הייתי אפעלו חושב לבטל את הרכישה.

הרבה חברות הביטוח דורשות איתוראן לרכבים חדשים ופחות חדשים.

אני העדפתי לשלם יותר על הביטוח ולא להתקין איתוראן (ביררתי בכמה חברות הביטוח).

אתה רואה את הרכב שלי בתמונה (ג'אמפי)?

המקיף שלי לא יותר זול מהצעות מחיר שקיבלת, ואין לי תביעות קודמות\נהגים חדשים\צעירים.

מה לעשות, להחזיק רכב חדש\יקר עולה כסף .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תשמע, אני לא יודע למה ציפית, אבל ביטוח מקיף 3800 ש"ח לרכב חדש שעולה 130 אלף ש"ח זה לא מחיר בשמיים\בין היקרים\מטורף וכו.. זה לא יותר יקר מהביטחים למאזדה 3, הונדה סיוויק, מיצובישי לנסר החדשה.

המקיף שלי לא יותר זול מהצעות מחיר שקיבלת, ואין לי תביעות קודמות\נהגים חדשים\צעירים.

אני מבין שהמחיר הוא לא בשמיים, עד לפני חצי שנה החזקתי אופנוע כבד ורק הביטוח חובה שלו עבר בלי בעיה את כל החובה והמקיף היקר ביחד, מצד שני כשמשווים אותו למכונית כמו מזדה 3(עליה קיבלתי הצעה למקיף כמעט בחצי מחיר מהאוקטביה) אני מדבר על סוכן ביטוח שנמצא עם המשפחה כבר שנים ואני לא רוצה לעזוב אותו רק בזכות היחס האישי שהוא תמיד נתן

מכל המשפחתיות שראיתי, וראיתי את כולן אני חושב שהאוקטביה זה אחד הרכבים, לי לפחות הוא מצא חן הכי הרבה

התלבטות קשה...

פורסם

על אף אחת מהנ"ל לא דורשים מערכת איתור, אוקטביה זה הרכב היחידי שווה 120K ש"ח שדורשים עליו מערכת איתור.

מערכת איתור עולה 4000 ש"ח (במקום 1000-1500 ש"ח לאזעקה\קודן רגילים) ודמי המנוי הם כ- 600 ש"ח בשנה. כשלוקחים את זה בחשבון עולה שהאוקטביה אכן יקרה יחסית לביטוח (גונבים אותה גם בשביל חלקי פח ולא רק בשביל מנוע+גיר) מהמתחרות שלה.

האם זו סיבה לוותר עליה? אני לא חושב, בעיקר בגלל תמורה גבוהה מאוד לכסף.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...