Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בדגם של ה3 דלתות, 1.4 90 כ"ס, גיר ידני.

הנתונים היבשים רחוקים מלהרשים - הרכב יד 5, קצה שילדה, הוחלף מנוע מפירוק מקומי למנוע עם 150K לפני 3 חודשים במוסך מורשה מטעם משרד התחבורה.

הבעלים טוען שהוא קיבל את הרכב לפני 4 חודשים ממישהו שהיה חייב לו כסף.

הרכב שמור מאוד לטענת הבעלים, מושבי עור, חישוקי מגנזיום 15 אינצ' חדשים(שהוא לא יודע אם יש אישור עליהם ברישיון...).

מחירון הרכב 20K, סכום נדרש 15K וגמיש לכיוון ה13K.

כרגע יש לי מיצובישי קולט 94 ידנית שהשקעתי עליה לא מעט אבל אני מעוניין לגוון ולרכוש רכב אחר.

יש לי כמה שאלות, מבחינת ביצועים, האם אני ארגיש הבדל מבחינת הסחיבה, תצרוכת דלק(הקולט שלי עושה כרגע 1 ל15) ואחזקה? האם ההתנהגות כביש של הסיביק טובה יותר משל הקולט כפי שיצא לי לקרוא פה לא מעט...

ואם אני סוגר איתו על 12K בהנחה הבדיקה יצאה טוב, האם שווה ללכת על זה?

תודה

• תוכן חדש...