Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בקליפ הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=2MURe_nexlM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מצא חן בעיניי הרעיון.

ואני רוצה לבנות לעצמי גיטרה.

מאיפה מתחילים?!

בתור ילד בחטיבה, בניתי בתור "פרוייקט מדעי" (אל תשאלו) גיטרה מקופסת נעליים, 7 גומיות, מנוע חשמלי על בטריות ו and ifקרטון (לקבלת מושג על התיפלץ ראו קליפ)

http://www.youtube.com/watch?v=RdNh6U92viU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עכשיו אני חושב על משהו יותר רציני, ממש גיטרה, שמוציאה צלילים נורמאליים.

באיזה עובי עץ להשתמש לתיבת תהודה? האם צורת התיבה משפיעה?

יש לי עוד המון שאלות...

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש ספרים באנגלית שמסבירים לך מא' עד ת' ומסבירים מצויין.

אתה צריך בישביל זה המון כלים, המון זמן והשקעה על הפרטים הקטנים ביותר.

על קצה המזלג- כל סוג עץ משנה את הצליל, רוזווד נותן צליל חם, באסי יותר ופחות בגבוהים בעוד מייפל נותן המון בגבוהים ופחות בבאסים.

העובי משנה, סוג העץ משנה, הסריגים משנים, בקיצור על הכל אתה צריך לעשות פשוט מחקר.

פעם התחלתי לבנות לעצמי בס, באיזשהו שלב פשוט הפסקתי, מכרתי את העץ (כלים היו לי בבית) והעדפתי לקנות אחת מוכנה שאגב נשמעת מדהים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אם אין לך ניסיון בעבודה עם עץ, קח בחשבון עקומת לימוד אטית עם המון כלים שחייבים לקנות בדרך,

ואם בגימור עסקינן אז בכלל יא ווראדי. בקיצור, פרויקט למרחקים ארוכים.

מה שכן, זה הרבה יותר פשוט מבנייה של גיטרה אקוסטית.:wink:

קיבלת קישור טוב בעברית, כמות החומר שיש באנגלית בלתי נתפסת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קיים אדם בארץ בשם יקי אלגרנטי. הוא פתח בית ספר לבניית גיטרות.

אני ממליץ לך לחפש את האתר שלו ולקרוא על הסדנאות או לחלופין, ליצור עמו קשר.

פורסם
:mm_yeah:המון תודה רבותיי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...