Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה בהחלטה האם לקנות רכב פורד פוקוס 2008 ב90K עם הלואה מהבנק או דרך ליסינג פרטי מיד שניה

ואם יש לכם חות דעת מנסיון על אחת מחברות הליסינג (שלמה סיקסט וכו')

פורסם

לא הבנתי את ההתלבטות שלך.

אם תיקח הלוואה מהבנק ותיגש לחפש פוקוס מודל 2008 "פרטית" מהר מאוד תגלה שרוב הפוקוסים שאתה מוצא היו פעם בליסינג.

אם תיקח מימון חיצוני דרך חברת הליסינג ותחפש פוקוס מודל 2008 מליסינג תגלה שכל הפוקוסים שאתה מוצא היו פעם בליסינג.

מה ההלבטות? לך על מי שנותן לך ריבית טובה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ההתלבטות היא בכך שבליסנג פרטי כמו שמוצא לי היום החזר התשלומים נוח יותר וגם חברת הליסינג מתחייבת לקנות את הרכב חזרה ואני אוכל לקחת מהם רכב אחר בן 3 שניםץ

השאלה שלי אם למישהו יש ניסיון בליסינג פרטי מיד שניה כדי שאוכל ללמוד מהנסיון שלו

פורסם

אני חושב שאם החזר התשלומים נוח יותר - בעצם ענית לעצמך. זה לא שאם תלך לחפש פוקוס בשוק הפרטי עם הלוואה שקיבלת מהבנק תקבל איזו פוקוס מיוחדת, עם גומי מהודר בגלגלים ומכונת קפה בתא הכפפות. במקסימום, אם ממש תשקיע בחיפושים, תצליח למצוא אחת ברמת האבזור הגבוהה שהיתה פרטית ביד הראשונה. הרושם שלי הוא שזה לא ממש חשוב לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני בליסינג באוויס, מהעבודה,

אבל שהיינו צריכים עוד רכב לבית קניתי לאישתי גם מאוויס,

אני חושב שמכל חברות הליסינג הם הכי אמינים,

אני רואה איך הם מטפלים לי בליסינג, ואני ממש מרוצה

הם מטפלים רק במוסכים מורשים של היבואן, קיבלנו תדפיס של כל הטיפולים וגם ספר טיפולים של הרכב,

ביטוח לשנתיים על גיר ומנוע והתחייבות לקניית רכב אחרי שלוש שנים,

לי תכלס זה חסך הרבה כאב ראש...

אני מאמין שיש עוד חברות, אבל אני אישית לא מכיר ברמת ההתנסות האישית, על שלמה סיקסט/ניו קופל כבר דיברו פה הרבה, אז אני לא ממליץ כ"כ,

הכי חשוב לא משנה מה קח את הרכב לבדיקה משלך, באוויס הם גם עודדו אותנו לעשות את זה, הם מאוד שקופים שם שזה נותן תחושה טובה

copy.pngfavicon.icotrans.png

פורסם

אני מחפש רכב וגר קרוב לצומת בילו שמלא מגרשי ם של כל חברות הליסינג,כך שחרשתי את הנושא ,

הרכבים שממש דפוקים,תאונות וכדומה הם מוכרים לסוחרים,את היתר לרוב עם ק"מ מאוד גבוה הם מוכרים במחיר מאוד יקר,

רבותי רכב מליסינג עם ק"מ גבוה צריך לעלות הרבה פחות מפרטי עם ק"מ סביר, וזה לא,הם מנהלים שיחה מתוחכמת ונותנים אחריות מסויימת,

לרכב 2008 למיטב ידיעתי יש עדיין אחריות יצרן ובנוסף לשנתונים חדישים ולאחר בדיקה, הסיכוי לבעיות משמעותיות ,נמוך ולא מצדיק את המחיר הגבוה הנדרש.

תקלידו בלוח יד שניה "פרטי" יד ראשונה ותראו שיש הרבה מכוניות ,עדיין לא הכל ליסינג.

הגיע הזמן להכניס סיכה לבלון של "שטיפת המוח השיווקית של חברות הליסינג" סך הכל הן מוכרות רכבים שהוציאו להם את המיץ(לרוב)אומנם לא את אלו שעברו התעללות סופנית וביוקר ביוקר,יותר מדי ביוקר.

• תוכן חדש...