Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תגיד לי שזה הג'נסיס שלך - הם גם משתמשים בPCB ירוק שדומה מאוד לרוקפורד פאנצ'.

ST60? אני זוכר שהיה לך אחד כזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה ST60 כבר מזמן לא אצלי (אבל אתה קרוב :wink:), כאן מדובר במגבר שרכשתי לפני כמה חודשים ומאז הוא ישב בארון ממתין לשיפוץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תשובה מלאה! הטוסטר בדרכו אליך!

יש לציין שלדברי רועי לא הוא אחראי למחדל, כך שאין להכפיש את שמו.

את המגבר רכשתי מתוך ידיעה שהוא מקולקל, "נדלק אבל מכניס רעשים". אחרי התייעצות עם חבר יקר (שהידיים הסקסיות בתמונה הן שלו) החלטתי לרכוש את המגבר ולנסות לשקם אותו על אף שהוא עבר סדרת תיקונים במעבדה. אמרתי שגם אם התיקון לא יצליח מקסימום אתלה אותו כקישוט על הקיר, אקססוריז נחשק לכל חובב אודיו לרכב.

במידה והשיפוץ יצליח אני אעלה שרשור מסודר כולל תמונות ומספר תובנות שהגעתי אליהן אחרי המקרה.

בינתיים צרפתי תמונה אחרונה ומזעזעת של ה"תיקון" של המעבדה שהתעסקה איתו. התיקון מודגש בגרשיים כי מדובר בתיקון חאפרי לתפארת מדינת ישראל שכל מה שהוא נועד לעשות הוא לגרום למגבר להידלק ותו לא.

איתמר.

IMG00016-20100625-2225.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר - כמו שזה נראה - היה רצוי שתעקוף באזור הזה את הלוח ולא תשתמש בו בכלל.

תעקוף בעזרת חוטים מגשרים, PCB בבניה אישית, לא יודע מה - אבל תעקוף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל כך כואב הלב לראות מה עבר על המגבר הנהדר הזה .. רגשות האשם צפות בי.

לא הייתי צריך לוותר עליו .

מסכן. הוא כל כך צעיר , וזרקתי אותו למים העמוקים.

קשה לי להירדם בלילה אחרי תמונות כאלו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

פעם שאלתי אותך אם אתה רוצה למכור לי אותו וענית בשלילה, אמרת שמגבר כזה לא מוכרים. עכשיו תראה מה עשית! :lol:

אדי, ככל הנראה המגבר הזה בר שיקום שכן הפיצוץ בלוח שקול לשריפת פיוז, הכל נעצר מיד בכניסה למגבר ולא המשיך הלאה, לפחות לפי איך שזה נראה כרגע. מאחר והמגבר בנוי בצורה די סימטרית, חברי ואני ניחשנו איזה חלקים ישבו שם במקור ורכשתי חלקים "מקוריים" מהחנויות בהר ציון במחיר מופקע של... שלושה-עשר שקלים חדשים :roll:

ברגעים אלו ממש עושה את דרכו לארץ מחבר RCA חדש ומקורי מג'נסיס באנגליה בעלות 3.2 פאונד :shock:

כרגע החור מולא ביציקת אפוקסי ע"מ שיהיה בסיס להרכיב את הרכיבים מחדש.

אני מאוד מקווה שהמגבר הזה ישוב לחיים. אם התיקון לא יצליח האופצייה היחידה היא להזמין בורד חדש מג'נסיס בעלות די גבוהה, אין לי כרגע את אפשרות הזאת.

איתמר.

פורסם

אני מחזיק בשבילך את ה... אצבעות :lol:

Pioneer TS-X150

פורסם

בהצלחה גיבור גדול, חלוץ הכוח להצלת מגברים! :lol:

איתמר, זה נראה כאילו אתה מחפש את כל המגברים שהתעללו בהם אנשים חסרי רחמים, מתקן, משפץ, ומשתמש בהם.

האמת? אתה ממש מכניס רוח DIY לפורום.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אני ממש לא מחפש מגברים כאלה. המגבר הזה מאוד קרץ לי, ואם לא היה לי חבר סופר מוכשר שאוהב פרוייקטים לא הייתי לוקח את הצ'אנס וקונה אותו, בטח לא אחרי שנודע לי שהוא ביקר כמה וכמה פעמים המעבדה.

בכל מקרה, כמו שאמרתי, אני מאמין שהמגבר הזה בר שיפוץ ובקרוב מאוד נדע אם אכן כך הדבר.

וכן, אני אוהב פרוייקטים של DIY וקצת חורה לי לראות שאין יותר מדי כאלה.

איתמר.

פורסם

לא ממש רואים אבל:

1. תנסה למשוך אותו עם שפיץ פלאייר.

2. אם זה לא הולך, פתח את המגבר ודחוף אותו מבפנים החוצה.

איתמר.

פורסם

מבפנים החוצה?

איך? זה עלול לגרום נזק לחיבורים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

איזה נזק? :shock:

אפשר לדחוף מברג דק או קיסם והפין יצא החוצה בקלות.

איתמר.

פורסם

משהו יותר לכיוון של סיכה :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...