Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דבאל דין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי ברכב מותקן מסך דיוידי הוא עבד בסדר, הפלסטיקה שמסביבו, זאת אומרת כל הפלסטיקה מסביב למזגן למסך וליציאות של המזגן השתחררה פירקתי אותה והכנסתי אותה בהתאם.

עכשיו שאני שם דיסק למשל ויש קפיצה בכביש, או אפילו במפר הוא יוצא מהcd ועובר לרדיו

יכול להיות שהחיבורים מאחורה לא יושבים טוב או שיש דרך לסדר את זה? או שמה המערכת עשתה את שלה ?

תודה ולילה טוב

yuyydlyiz1wj.jpg

זה מה שהשתחרר עם זה חשוב. פה מדובר במזדה 3 ולי יש דימקס אבל זאת רק דוגמא.

פורסם

שלום מה שלומך ?

לפי מה שאתה מתאר אני לא חושב שיש איזה שהוא קשר בין זה שסידרת את הפלסטיקה במקומה לבין זה שהדיסק קופץ החוצה והמכשיר עובר לרדיו (כברירת מחדל) בקפיצות חזקות

לפי איך שזה נראה בשלב ראשון זה שהעינית נחלשה

אני מקווה לטובתך שדיסק ניקוי עינית יפתור את הבעיה (זה שווה בדיקה)

במקרה ולא יש לבדוק את העינית במעבדה (יש מצב ללכלוך עיקש או כיוון עינית מחדש)

ובמקרה הגרוע (שגם הוא לא נורא כל כך מבחינה כספית) יש להחליף עינית

שבת שלום

דרור

פורסם

אני הייתי ממליץ גם לבדוק את הצמה מאחורי הHU אם החיבור שם לא רופף או שיכולים להיות קצרים.

כמו שזה נשמע זה יכל להיות אחד מהאפשרויות האלה שמחזיר אותו לברירת מחדל שזה הרדיו.

בהצלחה!

פורסם

האינדיקציה הכי טובה לבדוק אם יש שם כבל מתח משוחרר זה לבדוק אם השעון מתאפס כל פעם שזה קורה.

אם לא אז האפשרות השניה היא מה שדרור אמר כאן מעליי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...