Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו (אני והחברה) בתהליכי מעבר לאזור המרכז, כרגע נתקלנו בדירה בבת ים שמצא חן בעינינו, הדירה נימצאת ברחוב הנביאים, האם האזור נחשב לסביר? טוב? גרוע?

איזה אזורים אחרים מומלצים בבת ים? חולון?

התקציב סביב ה-2500-2800 ש"ח לדירה, היינו מעדיפים 2.5 חד'.

פורסם

לדעתי זה אחלה אזור.

את כל הילדות שלי העברתי שם :-D

דקה מאיילון, 5 דקות מהים, יש שני פארקים באיזור.

והכי חשוב, אם תעבור לשם תוכל לבקר אותי כל יום!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רחוב הנביאים לא להיט (אבל כך גם שאר הרחובות בבתים:lol:)

עדיף - כט' בנובמבר (בבניינים בתחילת הרחוב), אנה פרנק (גם כן)

הרב לוי (מספרים זוגיים)

החשמונאים

בן גוריון (כמה שיותר רחוק מיפו)

להתרחק:

יוספטל

בלפור

כל איזור אמידר

*אני לא זוכר מה הייתה עלות השכירות במלון הדירות על הטיילת אבל אני חושב שזו הייתה סביבת המחירים (חדר כושר, בריכה, כולל חשמל וכו)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

איזור סביר ותו לו(31 שנה בת ימי...)

בכל מקרה העיר עוברת שינוי כבר תקופה ממושכת והעניין מורגש(חזות,חינוך,וכו')

אם מתאפשר לך למצוא באיזור בית הפועל,לך על זה(איזור שקט ורגוע)

קח בחשבון שהמבנים בבת ים מאוד ישנים,שים לב לתשתית החשמל בבית(אמנם לא שלך אבל גם בשכירות לא צריכים לסבול)

חולון גם כן עיר סבירה(תלוי באיזה איזור) אך המחירים גבוהים יותר והחסרון הכי גדול- אתה יותר רחוק מהים(אמנם מרחק נסיעה אבל עדיין)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

איזור הנביאים לא להיט במיוחד בחלקו הדרומי, ישנה בניה באזור ובנוסף הרבה רכבים נכנסים דרך מחלף הקוממויות ורחוב זה לבת-ים. האיזורים היותר שקטים הם שכונת רמת הנשיא (אנה פרנק, כ"ט בנובמבר, רזיאל, ליבורנו, אלי כהן וכו'), ותיקים (חשמונאים,ששת הימים, משה שרת) ושכונה ליד הים(בורוכוב,שפירא, נורדאו). תקחו בחשבון שארנונה מאוד יקרה בבת-ים, אני על דירה של 70מ"ר משלם כמעט 600ש"ח לא כולל מים. בנוסף לא להיתפשר על דירה בלי מזגן!!!

Zoom-Zoom...

פורסם

אייל במיוחד בשבילך:)

הערים עם ארנונה היקרה במדינה

1.ירושלים 57.98

2. חיפה 52

3. רמת גן 48.72

4. בני ברק 48.04

5. חולון 47.85

6. בת ים 47.67

7. רמה"ש 47.26

8. גבעתיים 47.28

9. ראשון 46.86

10.קרית אונו 46.56

המחירון למ"ר.

Zoom-Zoom...

פורסם

דווקא הנביאים לא כ"כ גרוע,

כאשר מתקרבים לאיזור ש"י עגנון אז באמת נהיה יותר גרוע.

באמת שכונת הפועל היא כנראה השכונה הטובה ביותר בבת-ים מבחינת "איכות חיים" (לחיות בבת-ים להרגיש רעננה :))

אבל אני גר בבת-ים כבר יותר מ20 שנה ובשנים האחרונות היא פורחת ונראה שזה מקום ששווה לבדוק כי המחירים לא בשמיים.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
אייל במיוחד בשבילך:)

הערים עם ארנונה היקרה במדינה

1.ירושלים 57.98

2. חיפה 52

3. רמת גן 48.72

4. בני ברק 48.04

5. חולון 47.85

6. בת ים 47.67

7. רמה"ש 47.26

8. גבעתיים 47.28

9. ראשון 46.86

10.קרית אונו 46.56

המחירון למ"ר.

אז איך אני משלם כמעט 900 שקל בתל אביב על 71 מ"ר ?

וידידינו משלם בבת ים 2 שליש על 70 מ"ר?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין לי מושג למה אתה משלם כל כך הרבה. יש לי חברים שגרים ליד דיזנגוף ומשלמים ב200 ש"ח פחות ממני על אותם מטרים.

Zoom-Zoom...

פורסם

ברור לך שלא כל הירושלמים משלמים בדיוק אותו הדבר? וגם לא כל הבת ימים/ רמת גנים וקריית אונואים

כנראה שהרשימה הזו היא ממוצע עירוני.

המקום הראשון לפי מה שאני מכיר, המטר הכי יקר בארץ נמצא ברצועת החוף של הרצליה פיתוח

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

באתר עיריית ת"א מתפרסם צו הארנונה. לפי הכתוב שם, הארנונה המקסימלית לדירות עומדת על כ-75 ש"ח למ"ר לשנה. הנתון של 900x6=5,400 דווקא מתאים לצו.

ברור לך שלא כל הירושלמים משלמים בדיוק אותו הדבר? וגם לא כל הבת ימים/ רמת גנים וקריית אונואים

כנראה שהרשימה הזו היא ממוצע עירוני.

התעריף המופיע בצו הארנונה הוא תעריף מירבי. אני מניח שמה שפודסם בטבלה זה התעריף הרשמי ולא הממוצע.

מי שיש לו הנחות, ישלם פחות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...