Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כמעט וסיימתי את ההתקנה בבלנו 01 שלי אבל משהו אחד מפריע לי מאוד, לא הצלחתי להעביר חיווט לדלת, הקונקטור ממוקם באזור מאוד לא נגיש וגם עם סטלבנד או חוט ברזל לא הצלחתי להשחיל את החיווט אז לבנתיים התחברתי על החיווט הקיים לוופר ואת הטוויטר השארתי על הדש בורד עד שאני אפתור את הבעיה,

אם למישהו יש נסיון עם ברכב הזה ויודע איך משחילים את החיווט, אני אשמח לעזרה, כי אני לא רוצה להשאיר את החיווט המקורי על הוופר במיוחד שאני עובד ב3 AMP עם הגברה בריאה של 100RMS

אם יש מתקין שקורא את ההודעה ורוצה לתת לי הצעת מחיר הגיונית להעביר חיווט לדלת,(החיווט מחובר כבר למגבר ורץ עד לקיק פאנל שם הוא פוגש את הצמה המקורית של הרכב אז הוא רק צריך להעביר לי אותו בקונקטור) אשמח לקבל הצעת מחיר בה"פ

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אם תצרף תמונה של האיזור הבעייתי אולי נוכל לעזור לך.

יש לך קונקטור בדלת ומה עם הגומיה? אתה יכול לחבר את החוט של הרמקולים למקורי

עם איזולירבנד, ולמשוך בצד השני את החיווט המקורי עד שיגיע אליך החיווט החדש.

צרף תמונה ונעזור יותר.

רותם.

• תוכן חדש...