Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מערכת שמצויינת בחתימה, ביום רביעי אני עומד להשתחרר מצה"ל ומתכנן קנייה של מגבר סינפוני אמפליטיוד שמוצהר 2*50 ב12 וולט. התכנון שלי שהוא יגביר טוויטרים (כנראה אשדרג לmt-23). הבעיה היא ככה - אני צריך מגבר 4 ערוצים בשביל להגביר את המיד באסים ואת הסאב שלי. כאשר המידבאסים צריכים לקבל בסביבות ה100 וואט והסאב 150. רוב המגברים שמוצהרים 100 וואט לערוץ מוציאים בגישור בין 250-400 ואני מפחד שזה יהיה מוגזם לסאב גם עם משחקי גיינים.

אני יודע שיש אפשרות להנמכת אלמנטים בHU שלי אבל לא מבין בזה יותר מידי.

אני אשמח לייעוץ לגבי מה לעשות.

עומרי

ד"א - המגבר של סינפוני מוצע לי במחיר טוב אבל רק הדגם של ה2 ערוצים אין אופציה לקנות את ה4.

פורסם

תיהיה עדין עם הגיין מה הבעיה?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

+1 לביוס.

תהיה עדין מאוד עם הגיין. תוריד לפחות מחצי, ותחפש את האופציה אולי בHU שלך לגבי השליטה בסאב.

איזה רכיבים יש לך? סאב? מיד באס? טוויטרים?

לדעתי תחשוב אפילו על אופציה של שדרוג הסאב, או שפשוט תחבר את המגבר 2 ערוצים אל הסאב.

ועם מגבר 4 ערוצים שמוציא 100 RMS תגביר אקטיבית את המיד באס והטוויטרים.

רותם.

פורסם

לדעתי תחבר הכל כמו שציינת ואת המגבר 4 ערוצים תכוון עם הגיין אל הסאב בחצי,זה אפילו יותר טוב למגבר שאתה לא נותן לו את רב המאמץ.

Scan Speak

פורסם

כמו שאמרתי הרכיבים בחתימה.

הפרה אאוט של הרדיו דיסק הוא 5V בגלל זה לא ידעתי עד כמה אפשר לשחק עם זה.

יש שליטה בנפרד על הסאב שמנמיכה ומגבירה (לא יודע עד כמה אבל שווה לבדוק) ובנוסף יש בTC אפשרות להנחתה בדציבלים אם אני לא טועה עד 20.

פורסם

אין ספק שאם תקנה אמפליטוד 2 ערוצים קטן אז- הוא לטובת הטוויטרים.

מה התקציב שלך להגברה ?

אתה פתוח ליד שניה ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
יהיה מוגזם לסאב גם עם משחקי גיינים.
אין דבר כזה "מוגזם", headroom זה תמיד דבר טוב, תמיד אפשר להוריד גיין ובנוסף ב-HU שלך יש שליטה על עוצמת הסאב, אני לא רואה שום בעיה.

דני.

פורסם

למידבאסים ולסאב הסאנדאון יהיה אחלה.

ואין לך מה לפחד,הסאב שלי מוצהר 350 RMS בפועל מקבל 460,עושה לו רק טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...