Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במזל טוב.. אני כבר בחצי דרך לשים את האוטו למטה בתור עדנית...

לא מספיק הלך הקלץ עכשיו הוא רואה במוסך שהלך לי היוק הפנימי של הציריות (גם הארוך וגם הקצר) ועם המזל שלי לאחר קצת בירורים אין להשיג כאלה חלקים אך ורק מפירוק...

בקיצור אני כבר נטול תקווה עם האוטו הזה ובאמת שלא יודע מה לעשות... אם אתם מכירים איזה פונטיו gt שנמצאת בפירוק או איזה פתרון אחר אני ישמח לשמוע.

(נא להמנע משימוש בריבוי נקודות, חסרות לנו מלא נקודות במלאי).

פורסם

להכניס את האוטו למוסך שיודע לטפל ברכב. לא כל מוסך מורשה אפילו מורשה פיאט יודעים לטפל ברכב הזה. לא שהוא מסובך אבל לא נמכרו הרבה חתיכות ורוב האנשים מעדיפים לטפל ברכב הזה בסדנאות ולא במוסכים.

ויש מצב מאד טוב שהרכב לא סטנדרטי אז בכלל, מורכבות הטיפול למוסך רגיל היא גדולה ועלולים לצאת בנזק.

אגב, זו הודעה לפורום טכני.

גדישה נעימה. מאסלאמה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

זה בדיוק העניין, הבעיתיות של המיקום.

בכל מקרה אם צריך לקחת את החלק ולהתחיל לחפש בפירוקיות במרכז או במוסכים זה מה שיהיה, רק שכרגע אני לא יודע מה לחפש כי לפי מה שאני יודע אין עוד רכב שתואם בחלק הזה ספציפית.

פורסם

עכשיו במוסך בגלל שני יוקים שבורים, שכרגע אני לא מוצא להם שום תחליף וגם להזמין אותם אי אפשר כי אמרו שדברים כאלה לא נשברים.

• תוכן חדש...