Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילומים מהיום בנוקיה 11-06-2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קמרו,

אני ממש לא מבין את הזלזול הלא מובן שלך, ושבכלל לא במקום,

לי יש קפרי 1600, כל מי שרואה את האוטו חושב שיש לו מנוע מפלצתי, אז...

אני אוהב את האוטו שלי בגלל העיצוב ומה שיש מתחת למכסה מנוע מספק אותי בהחלט,

לא הכל בעולם סובב סביב כוחות סוס. 

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
מפרגן... רק חבל לי שאלה המכוניות.

למשל האודי שלך היא אחלה אוטו אספנות בלי יומרות ולכן כל עוד אתה נהנה ממנה זה הכי חשוב אם מישהו אוהב פחות או יותר זה באמת לא חשוב.

אבל... שבן אדם מייבא לארץ קורבט הוא רוצה "להגיד" משהו, הוא רוצה שיסתכלו עליו איזה מכונית ספורט אמריקאית יש לו רק שאין לו כסף באמת לקורבט אמיתית אז הוא מביא את הגרסא שנראית אימתנית אבל נוסעת יותר חלש ממאזדה 3 ליסינג.

אותי זה קצת מצחיק, אולי אתה לא מבין את הבדיחה כי מכוניות אמריקאיות לא כאלה קרובות לליבך.

מר פסיכולוג שלום.

לי יש גם קאפרי וגם קורבט וטרקסיון עתידית,אז ממה אני סובל?אולי פיצול אישיות לדעתך?ואיך אתה יודע מה רוצים להגיד ומה זה חבל?ומה זה אמיתית?מה אילו?ריפליקות? ובאודי זה בסדר?כאילו מה הוא מסכן ואתה עם אמריקאית מוותר לו?

יש פתגם,איך הוא מתחיל...הפוסל...ימשיך כבודו !!!

פורסם

מה הקשר לקפרי שלכם? קפרי זה רכב ספורט? קפרי זה אייקון אמריקאי? או אייקון של חברת פורד? מישהו דיבר על זה שקפרי או כל רכב אספנות אחר זה לא טוב? למה לי יש קורבט?

מדובר פה ספציפית על הקורבט ולא על הטרקסיון, קפרי או פיאסטה שלכם... העולם בהחלט סובב סביב כוחות סוס כאשר זה מגיע למכוניות ספורט ובטח מכוניות אמריקאיות אם אתם מסרבים להכיר בזה זה כבר בעיה שלכם.

הנקודה היא שאותו אוטו בדיוק שהם נוסעים עליו כמה שנים ספורות לפני הגיעו עם 300+ כ"ס וזה בדיחה לראות עשרות כאלה בארץ בעוד ספורות מהדגמים שאשכרה יצרו את המוניטין.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

חברים שלום.

לא ברור לי מה הקטע אלא אם כן הוא קשור ליריבות אישית ביניכם.

איני מכיר אתכם, ולא יודע למי יש מה.

לטעמי כל אחד יכול לרכוש את רכב חלומותיו, וממש לא משנה מה השני חושב על כך.

אין סיבה לפגוע ולהעליב מישהו רק בגלל שלטעמו/לכיסו/לרצונו רכש רכב מסויים.

שבוע טוב,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אין שום דבר אישי נגד אף אחד מהמעורבים... הבחור שאלה מאיפה הזילזול אז ניסיתי להסביר.

יודע מה אני ילך עוד יותר רחוק, תהנה לך מהקורבט שלך וממועדון הקורבטים אותו הקמתם.

דרך צלחה

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לכל חברי הקורבטים ורכבי האספנות בכלל .מדובר פה באדם שפשוט קשה לו לפרגן או שמקנה שיש מועדון כזה נחשב ..

אפילו שיש לו פיירבירד 69!!!

כל אחד ודעותיו בפני עצמו....

פורסם

זה וויכוחים של מועדון החמש ופיול סלוט -לא נראה לי שנבין למה ...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הויכוח בין שני המועדונים ממש מטופש ומי שהתחיל עם זה ממש ילד קטן.. במקום ליהיות ביחד ובאמת לתרום אחד לשני הם מנסים רק להקטין את השני ..

פורסם

קמרו69 מההודעה הראשונה שלך כבר הבנתי לאן אתה מושך . הקורבטים מ68-73 הן מכוניות ראויות ואילו אלו שאחריהן לא.

זאת זכותך לחשוב כך רק תקח בחשבון שלא כולם זהים ברצונות שלהם - זה שהקורבט מ68-73 היתה יותר "מאסל קאר" אגרסביבית והפכה למכונית טורינג מהירה עם השנים זה משהו אחד אבל זה לא אומר שכולם רוצים מאסל קאר.

הירידה בהספקים נבעה ממספר סיבות שאחת מהן היא בכלל שינוי שיטת המדידה שהחלישה את כל המנועים מבחינת נתונים יבשים אז מה? עדין סתם בשביל השוואה לדבריך : הקורבט החלשה ביותר שיצאה את שערי GM עם המנוע החלש ביותר - L48 עם 165 סוסים ביצעה את המיאוץ ל100 ב 7.7 שניות עם גיר אוטומטי! אז אתה צודק אולי מאזדה 3 MPS יכולה לעמוד איתה.

עוד דוגמה לכמה המכוניות די דומות בתקופה שלפני ואחרי מבחינת ביצועים -

בשנת 68 הנתונים של המנוע הקטן{לפי GM} היו 6.5 שניות ל100 עם גיר ידני 4 הילוכים ,רבע מייל 13.4 שניות ומהירות של 109 מייל .

בשנת 73 לקח לקורבט 6.7 שניות להגיע ל100

בשנת 78 מדדו את הקורבט {מגזין ROAD& TRACK}והנתונים עם מנוע L-82 היו 6.6 שניות למאה ,15.3 לרבע מייל במהירות של 95 מייל.

רק שבשנת 68 GM הצהירו על למעלה מ300 סוסים למנוע הקטן ב73 היו לו 250 וב78 היו לו רק 220 כוחות סוס.

זה היה רק בשביל לשם דברים בפרופורציות.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
זה צריך להיות מועדון קורבטי הטמבונים הפדראלים כולן סטינגריי 74+...

170 כ"ס רועמים :roll::|

רכב אספנו לא נמדד רק בכ"ס (למרות שאני אשמח להעמיד את ה 76 שלי מול כול קורבט סידרתית 68-82 ולתת לה להריח את שניי אגזוזי הצד שלי :evil: ) רכב נמדד גם ברמת השיפוץ שלו שיפוצים ברמה טובה פלוס עולים בארה"ב 50K וצפונה כך שעלות הרכב הבסיסית

שולית. היות ואתה מודד כ"ס אני יענה לך גם לפי המדד הזה, את המנועים הללו מאוד קל לשפר או להחליף, הרבה יותר קל לעשות זאת מאשר לשפץ רכב ברמה גבוה.

לגבי המועדון זה שמיספרנו גדול זה רק נותן לנו כוח, כוח להיפגש, להעביר מידע, לטייל ולעשות כל מיניי פעילויות שיותר נחמד לעשות אותן ביחד.

לפי מה שכתוב יש לך פיירברד 69 אתה למשל יכול לדבר עם עצמך, להעביר מידע ביינך לבין עצמך וגם לטייל לבד רק אתה והפיירברד שלך.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...