Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילומים מהיום בנוקיה 11-06-2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

איחולים לפעילות פורה, משותפת ומהנה.

הרעיון יפה, התמונות יפות,

וכמובן תמונת כל חברים בחולצות השחורות ... :)

בהצלחה,

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

בהצלחה לקבוצה החדשה שהוקמה.

ברכות על השקת החיפושית.

סעו רק בדרכים טובות.

:-P

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
השקת חיפושית ואירוע מועדון הקורבט הישראלי

נאמר לי שישנה קבוצה של ICC בפייסבוק אני מעוניין לעלות את התמוננות האלו ותתמונות נוספות מהמפגש לשם.

אנא שילחו לינק לקבוצה בהקדם

פורסם

זה צריך להיות מועדון קורבטי הטמבונים הפדראלים כולן סטינגריי 74+...

170 כ"ס רועמים :roll::|

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

הזלזול שלך מיותר ואינני מבין מהיכן הוא מגיע . בכל מקרה היו שם גם רכבים מלפני 74 שהרי אחרי 74 קורבט זה לא קורבט וקאמרו זה לא קאמרו... ולמה 170? ב76 לקורבט היור רק 160 סוסים! עלובים .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

מאיפה נובע הזילזול? מזה שבכוח מציפים את הארץ המסכנה שלנו במכוניות אספנות זבל, קורבט מ69 תעלה כמו 2 שלך או בעצם כל קורבט עד 73 ולכן כולם מייבאים את הגרסאות הזולות החלושות והמסורסות שיש בהן הרבה שופוני ופוזה בשנקל אבל שום דבר מהביצועים, המסורת או השם האגדי של הקורבט.

האוטו הזה טוב למטרה אחת בלבד, שחברים שלך שואלים אותך איזה אוטו יש לך אתה אומר להם בגאווה "קורבט"! :?

1969 Pontiac Firebird

פורסם
מאיפה נובע הזילזול? מזה שבכוח מציפים את הארץ המסכנה שלנו במכוניות אספנות זבל, קורבט מ69 תעלה כמו 2 שלך או בעצם כל קורבט עד 73 ולכן כולם מייבאים את הגרסאות הזולות החלושות והמסורסות שיש בהן הרבה שופוני ופוזה בשנקל אבל שום דבר מהביצועים, המסורת או השם האגדי של הקורבט.

האוטו הזה טוב למטרה אחת בלבד, שחברים שלך שואלים אותך איזה אוטו יש לך אתה אומר להם בגאווה "קורבט"! :?

מה הולך איתכם, התחלקתם על הראש?

כל אחד, והרכב שלו. תפסיקו לחפש לנגח אחד ת'שני - ותפרגנו: כל רכב אספנות נוסף על הכביש, תורם לנוף המוטורי בכלל, ולבעליו בפרט. ובוודאי כל קבוצה שמאגדת נושא משותף (או דגם משותף), יכולה להעניק פעילות משותפת ומבורכת לחבריה - ובעקיפין מגשימה עוד אחד ממטרותיו הבלתי כתובות של מועדון החמש - תמורה לחבר עצמו, ע"י פעילות משותפת ואיגוד שותפים לתחביב/ אהבה.

שבוע טוב.

פורסם

אני בניגוד אליך כחובב רכב ורכבי אספנות בפרט מתלהב מכל רכב שמגיע ארצה ושמח בשביל כל אחד שיש לו רכב . חבל שאתה מקטלג אנשים בלי שאתה מכיר אותם או את הרכבים שלהם רק בגלל מה שאתה רואה בתמונות . אני לא נעלב מהכינויים שהצמדתה גם לרכבים שלנו זו זכותך לחשוב ככה. הצפנו את הארץ במכוניות זבל? ומי קבע שזה זבל אתה?

אני יכול להעיד רק על עצמי - אני בחרתי להביא לארץ קורבט ממודל 79 מבחירה אני גם אשמח להסביר לך למה וזה ממש לא היה משיקולים כלכלים למרות שאינני בעל ממון.

זה שהוא עולה פחות זה כבר עניין שלי ולא שלך שאתה תביא רכב תביא ביג בלוק שנת 69 ב50K אני מעדיף את הזבל שיוצר ב79 לפי דבריך.

דרך אגב תמתין שיעלו כל התמונות יש גם כמה קורבטים "אמיתיות"

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

מפרגן... רק חבל לי שאלה המכוניות.

למשל האודי שלך היא אחלה אוטו אספנות בלי יומרות ולכן כל עוד אתה נהנה ממנה זה הכי חשוב אם מישהו אוהב פחות או יותר זה באמת לא חשוב.

אבל... שבן אדם מייבא לארץ קורבט הוא רוצה "להגיד" משהו, הוא רוצה שיסתכלו עליו איזה מכונית ספורט אמריקאית יש לו רק שאין לו כסף באמת לקורבט אמיתית אז הוא מביא את הגרסא שנראית אימתנית אבל נוסעת יותר חלש ממאזדה 3 ליסינג.

אותי זה קצת מצחיק, אולי אתה לא מבין את הבדיחה כי מכוניות אמריקאיות לא כאלה קרובות לליבך.

1969 Pontiac Firebird

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...