Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כך כנראה חשבו בלמבורגיני בבואם לאפיין צבעים לרוונטון.

LP670-UK-Last.jpg

לדעתי הוא התכוון שהצביעה ספציפית לרכב הזה נראית זולה.

ואני נוטה להסכים.

לא מתאים לכל רכב, איכשהו על רכב ישן זה נותן מין הרגשה כאילו זה צבע שנשרף או משהו.

Auto Emoción

פורסם
+12345 :-P

קצת יקר 12,345 ש"ח לא?:wink:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
כך כנראה חשבו בלמבורגיני בבואם לאפיין צבעים לרוונטון.

אסטרה ישנה היא לא למבורגיני רוונטון בפעם האחרונה שבדקתי.

יש פרוייקט של מישהו שעשה צביעה כזאת לסיאט לאון וזה נראה מעולה. כאן זה לא יושב טוב לטעמי.

emotion of motion

פורסם

זה לא מדבקה, זה צבע :)

הג'אנטים של וולו במידה 16 אינצ'.

כמו שאמרתי, לגבי הפנסים הוזמנו מאיביי סט של קדמיים ואחוריים בעיצוב שחור.

כשתיהיה לי הזדמנות אני רוצה לצבוע את הקאליפרים בצבע אדום וכמו שהציעו פה אפשר לעשות ליפ לג'אנט ויראה נחמד.

בנוגע לרכב ישן לא ישן... סך הכל 2002, אז לא חדש... אבל תאמינו לי, עדיף לנסוע ברכב הזה מאשר באופרטה או גטס שנת 2008. וזה מכל הבחינות, כח (2.0) יציבות על הכביש (צמיג רחב ומשקל 1850 קילו) בטיחות (בזמנו קיבלה 5 כוכבים).

אז אם אני אוהב את הרכב, השקעתי קצת במראה :)

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

יקר לא ?

אני מקלף את כל הלאקה באוטו וזה עולה לי 0 ש"ח ! ויוצא בדיוק אותו דבר!

עכשיו ברצינות,

יצא נחמד , אפשר להוסיף ליפ אדום לג'אנטים, לצבוע קליפרים ולהחליף פנסים קדימה+אחורה

Suzuki Jimny

פורסם

ולסיום השיפצור, גריל ללא סמל.

AstraGgrill.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ייצא נחמד,כמו שכבר ציינו כאן זה לא מתאים לכל הרכבים אבל טוב תמיד לנסות עוד דברים למכוניות אחרות.

בקשר לג'אנטים הם לא מתאימים לרכב,לדעתי תחליף אותם ותתן לה הנמכה קלה והיא תראה יותר קרבית.

Scan Speak

פורסם

לדעתי פחות מתאים לרכב הזה ספציפית, חסר לי ניגודים בעיין כמו ג'אנטים בצבע אחר, ניקל או כרום.

איזה ליפ אדום, וצביעת קליפרים לצהוב,אדום,כחול.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
כח (2.0) יציבות על הכביש (צמיג רחב ומשקל 1850 קילו)

אתה נוהג על טנק? איך היא שוקלת 1850 קילו? תבדוק את המקורות שלך, לדעתי (אם אני זוכר נכון) היא שוקלת 1250 קילו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...