Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רדיו דיסק

כרגע יש לי זוג רמקולים קומפוננט של מורל טמפו

החלטתי כרגע לשדרג את הרדיו דיסק שלי

היה לי אחד יחסית ישן

בעתיד אני רוצה לשים מגבר וסאב

קיבלתי המלצה על Sony CDXGT570S

ו Panasonic CQC7303W

שלשינהם יש 3 יציאות

מה אתם אומרים? שווים את ההשקעה?

או שיש המלצה על רדיו דיסקים אחרים בטווח מחירים הזה? בין 600-800 בעלי 3 יציאות(או שזה לא כזה רלוונטי למרות שאני רוצה להוסיף סאב ומגבר ) כולל התקנה

תודה (:

פורסם

רדיו דיסק לא נמדד בכמות היציאות שיש לו למגברים.

יציאה אחת מספיקה לך בהנחה שאתה אדם פשוט שלא מעוניין להתקין 3 מגברים, 4 סטים של קומפוננט וסאב כפול.

המכשירים שהראית נחמדים, אבל פיוניר, פשוט עושים את זה יותר טוב. זהו לדוגמא אחלה מכשיר:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687206

(במקרה גם לו יש שלוש יציאות למגברים אם זה מה שעושה לך את זה :-P)

לילה טוב

רותם.

פורסם

רציתי לדעת איך ה pioneer 2250 , אני הרבה זמן מחפש את ה4050 ולא מוצא[יש להזמין אותו מהיבואן]..

והמון מקומות ממליצים על הדגם הזה של פיוניר [ ה 2250],תודה.

פורסם

ה2250 קצת פחות טוב, לא משהו שתבחין בו לדעתי.

ואת ה4050 יש לך בהמון מקומות, כנס לקישור שנתתי לך, באוטוס, פומפה או תומקאר חייב להיות.

מה גם שיש פה מתקינים אני בטוח שיוכלו לעזור לך.

יום טוב.

רותם.

פורסם

דיברתי עם פומפה הם גם צריכים להזמין מהיבואן , והם המליצו לי לקחת את ה2250 בטענה שהוא יותר טוב מה4050 כי תיקנו שם את הID3 Tag ובעיה עם USB משהו כזה ,

עכשיו אני גר במודיעין קצת סרט בשבילי להגיע עד רמת גן אני לחוץ בזמנים והם מוכרים את ה2250 ב650 שקל

ויש לי פה מישהו במודיעין שמוכר לי אותו ב700 עם התקנה,רציתי לדעת אם הוא גם דגם טוב כי אני כבר יילך עליו?

פורסם

לא מכיר אותו אישית, לא השתמשתי בו, אבל לפי המפרט הוא נראה נחמד מאוד ושווה את הכסף.

מותג טוב, יציאה למגבר, AUX חיצוני על הפאנל, קריאת השמות מהדיסק וכו'..

• תוכן חדש...