Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המגאן ספורט החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני די בטוח שישנם נציגים שלהם שקוראים פה ,

אם ככה אולי כדאי לעשות חרם צרכנים מסודר כמו על טורקיה...

שיבינו שאני לא אקח פלואנס בליסינג רק בגלל היחס המסריח שלהם לספורטיביות...אולי זה יעזור.

עריכה : פתאום שמתי לב שכל חובבי הרנו שאני בתוכם - הפכו למתנגדים או לסולדים....נק' למחשבה..

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ROEE

לא חבל לך כל הכאב ראש של לקנות רנו ,ועוד בארץ?!?!

הרי מרגע שתקנה אז הם יבינו כי יש מי שמוכן לשלם על רכב ספורט (אין להם מושג מה הרכב מסוגל אבל הוא מוגדר כספורט ולכן אפשר לפתוח לך את ה... בעלויות)ואז אתה תקלוט כמה יעלו לך חקלים הכי פשוטים וטיפשיים ,כמו כן הטיפולים יעלו בהתאם.

חפש רכב גם מהנה וגם איכותי (ניסאן 370 נותן גם איכות וגם עלויות של יפני :-D).

לסיכום :

"רנו לא רואה מוסך- כי פריייאר מי שנכנס אליו" !

דדי, דווקא מאחד שעובד בעולם הרכב הישראלי הייתי מצפה לתגובה יותר רצינית, מלומדת ולא מתלהמת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
זה שהם לא יודעים למכור ולא יעשו ללקוח את החיים קלים לא אומר שבתור צרכן אתה צריך לוותר על המוצרים שלהם.

מבחינתי זה בדיוק מה שזה אומר.

emotion of motion

פורסם

למה? כי אף אחד לא מלטף לך את האגו כשאתה בא לשים את הכסף? האינטראקציה איתם היא שולית לדעתי, בייחוד שהמוצר מגיע עם תשבוחות מפה ועד כל מגזין רכב שבנמצא.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

כי אני לא אעשיר את כיסו של מי שיורק עליי. כשאתה קונה רכב חדש אתה גם קונה אחריות ושירות.

משומש מילא, אבל בשביל שיהיו משומשות, צריכות להיות חדשות קודם.

emotion of motion

פורסם
למה? כי אף אחד לא מלטף לך את האגו כשאתה בא לשים את הכסף? האינטראקציה איתם היא שולית לדעתי, בייחוד שהמוצר מגיע עם תשבוחות מפה ועד כל מגזין רכב שבנמצא.

כי אני לא אעשיר את כיסו של מי שיורק עליי. כשאתה קונה רכב חדש אתה גם קונה אחריות ושירות.

משומש מילא, אבל בשביל שיהיו משומשות, צריכות להיות חדשות קודם.

אף אחד לא יורק עליך, סה"כ אנשי המכירות לא מיומנים בתחום מכוניות הספורט של המותג. זה לצערי מאפיין חלק נכבד מאנשי המכירות בעולם הרכב שלא מכירים את הדגמים המובילים של המותג אותם הם מוכרים...בעיקר בגלל שהם פשוט לא נדרשים לשלוט בדגמים אינם או כמעט ולא נמכרים בישראל.

תקשיבו ל- oferh, הדגמים הספורטיביים של רנו הם לדעת רבים מהמובילים בקבוצתם. מדובר במכוניות טובות מאוד ומתוך ניסיון האינטרקציה עם היבואן עצמו היא שולית. מי שבאמת רוצה רכב נהיגה משובח יבליג על חוסר המקצועיות של קרסו (אפשר לחשוב שסמל"ת מקצועיים) ופשוט יהיה מהרכב. אחרי הכל, בכל בוקר אתה נוהג על רכב ולא על היחס הלא מקצועי של איש המכירות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

זו לא כל הבעיה, יחס אנשי המכירות, אם כי אני תמיד שמח יותר לקנות ממי שלא לגמרי אהבל. הבעיה היא במקרה הזה מדיניות, וזה לא נקבע ברמת איש המכירות הקטן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
זו לא כל הבעיה, יחס אנשי המכירות, אם כי אני תמיד שמח יותר לקנות ממי שלא לגמרי אהבל. הבעיה היא במקרה הזה מדיניות, וזה לא נקבע ברמת איש המכירות הקטן.

מה הבעיה במדיניות? חוסר הרצון להביא את דגם ה- cup?

עזוב, אתה יודע טוב מאוד שזה לא העץ לטפס עליו, העץ הנכון לטפס עליו הם כל יבואני הרכב שנוקטים בשמרנות אדוקה בכל מה שנוגע לייבוא גירסאות מיוחדות. אני כן חושב שקרסו צריכים להביא לארץ מגאן cup בהזמנה מיוחדת אבל זה שהם לא עושים זאת לא אומר שהם גרועים יותר מרוב היבואנים בארץ...אלא סה"כ מיישרים קו איתם.

עצם העובדה שקרסו עדיין מביאים קליאו ומגאן ספורט חדשות ראוי לציון, בעיקר בגלל הכישלון הצורב מהשנתיים האחרונות כאשר הושקה "חטיבת רנו ספורט" בקרסו (כן בטח...חטיבה\מחלקה שלא היתה מעולם).

פורסם

אני בעיקר מדבר על העלאת המחיר הצפויה, על העובדה שהם מצהירים שלא יהיו נסיעות מבחן וגם קצת על חוסר הגמישות בייבוא. אולי זה רק הנציג שהחליט על דעת עצמו, במקרה כזה שיחשבו בקרסו אם אלו האנשים שהם רוצים שיעמדו מול הלקוחות שלהם. אולי יעבירו אותו למחלקת חלפים.

שמע, בסופו של דבר הם עסק, ויכולים להתנהל איך שהם רוצים (ואני בראש המחנה מהבחינה הזו), אבל קצת תמוהה מדיניות הדגמים שלהם. למשל, להביא את המגאן ספורט הרגילה שקיבלה ביקורות קרות למדי בכל מקום בו ביקרה, לעומת הR26. או אי האפשרות לייבא CUP. זה נראה כמו החלטה של פקיד משרד תחבורה, לא של יבואן שמנסה.

המסקנה היחידה שלי היא שכנראה שלא מעניין אותם למכור את המכוניות האלו כמו להצהיר על כך שהם מייבאים אותן. נכון לעכשיו היחידים שמנהלים איזה נפח מכירות אמיתי בספורטיביות הם צ'מפיון (ובגלל זה, לצערי, אני חוזר ואומר שהם היבואן הרלוונטי היחידי בתחום הזה, אפילו שעל הנייר יש כמה).

תבינו את ההקשר - אני לא מתלונן, יותר מתבונן. שיביאו וימכרו מה שהם רוצים, באמת.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אני נאלץ להסכים עם roeeeeee :-P

לפחות בנושא חוסר הרצון של היבואן לעשות מאמצים. נראה שהם "נתקעו" עם הבלגן הזה של למכור דגמי ספורט שהם התחייבו אליו, והם מנסים לעשות את המינימום.

יהיו נסיעות מבחן, אגב, אבל רק עם נציג של "מסלולים" ברכב ביחד איתך. הרכב עצמו אמור להיות נהדר גם לא בגרסת ה-CUP, כך שלא הייתי שולל לפני שנהגתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אף אחד לא יורק עליך, סה"כ אנשי המכירות לא מיומנים בתחום מכוניות הספורט של המותג. זה לצערי מאפיין חלק נכבד מאנשי המכירות בעולם הרכב שלא מכירים את הדגמים המובילים של המותג אותם הם מוכרים...בעיקר בגלל שהם פשוט לא נדרשים לשלוט בדגמים אינם או כמעט ולא נמכרים בישראל.

תקשיבו ל- oferh, הדגמים הספורטיביים של רנו הם לדעת רבים מהמובילים בקבוצתם. מדובר במכוניות טובות מאוד ומתוך ניסיון האינטרקציה עם היבואן עצמו היא שולית. מי שבאמת רוצה רכב נהיגה משובח יבליג על חוסר המקצועיות של קרסו (אפשר לחשוב שסמל"ת מקצועיים) ופשוט יהיה מהרכב. אחרי הכל, בכל בוקר אתה נוהג על רכב ולא על היחס הלא מקצועי של איש המכירות.

זה לא נציג אחד, זה הרבה נציגים והתחושה היא שפשוט לא מעוניינים למכור.

סמל"ת עושים עבודה הרבה יותר טובה. תראה כמה מיטו יש על הכביש.

emotion of motion

פורסם

מועדון רנו-ספורט קשור אליהם איכשהו? אני יודע שהייתה איזו חסות של קרסו על המועדון. אני בטוח שאפשר למצוא שלושה-ארבעה אנשים שמוכנים לפתוח הזמנה על CUP. אם פולקסווגן מוכרים איזה 50 גולף GTI כל שנה ועוד כמה ליאון קופרה, בטח ימצאו כמה צדיקים שירצו הוט האצ' רצינית...

פורסם

בתור אחד שעבד ברצפת המכירות (ומכרתי כמעט כל סגמנט אפשרי \SUV\סופרמיני\פרימיום\סדאן\מנהלים\7 מקומות\קבריו\הצ'בק\ספורטיביות וכו') לדעתי נציג מכירות שלא ממוקצע על כל דגם שהוא מוכר וזה בכלל לא מעניין אם מוכרים 1 כזה בשנה או 2000 . הנציג הזה היה עף אצלי הביתה ובמקומו הייתי ממקצע אחד שיודע מה הוא אומר ומוכר!

לא הגיוני שאיש מכירות לא יכיר את הרכב אותו הוא מוכר ולא יכיר את המתחרים שלו .

בסופו של דבר זה פוגע בו ובמקום אותו הוא מייצג.

נ.ב:אין להבין מתגובתי יחס לשום מקום אלא דעה כללית שלי אישית.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

רוב אנשי המכירות שפגשתי לא היו מודעים לדגמים שלהם, הסיבה היר שגם רוב הרוכשים לא ממש מודעים לכלל המבחר, מבחינת קרסו, אם המוכר יודע למכור אלף פלואנס ואלך קשקאי אפשר לסבול את הברחת 5 רוכשי רנו ספורט.

פורסם
יהיו נסיעות מבחן, אגב, אבל רק עם נציג של "מסלולים" ברכב ביחד איתך. הרכב עצמו אמור להיות נהדר גם לא בגרסת ה-CUP, כך שלא הייתי שולל לפני שנהגתי.

בהנחה שרוני כתב משהו מבוסס הרי 2 ציפורים במכה

גם נסיעות מבחן וגם סביבה ספורטיבית ( מסלול? נס הרים ? ) עם נציג מסלולים.

נראה רציני:shock:

ואם יש מועמדים ל CUP

עשו רשימת מעוניינים רצינית ואיתה לכו לפגישה בקרסו. אולי יזיז משהו . מלקטר כאן לא יצא אלא קיטור.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...