Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איכות התמונה בטלוויזיית CRT עדיפה באופן ברור על LCD. יש אנשים שקונים LCD רק כדי להראות לאורחים שלהם / חברים ש- "לי יש ולך אין", אבל אני באופן אישי מעדיף אמינות ואיכות תמונה.

רק במידה ואתם מחברים ממיר HD ורואים בערוצי ה- HD, איכות התמונה ב- LCD עדיפה. נכון שב- CRT התמונה חתוכה כדי שלא יהיו 2 פסים שחורים (אם התמונה צולמה במקור ב- 16:9), אבל ניתן לשנות זאת בממירי YES ע"י כניסה להגדרות - כך לא תפסידו את התמונה אך יהיו שוליים.

למען האמת, יש לי בסלון טושיבה בומבה כסופה 29 משנת 2003 - איכות התמונה מעולה! (עלתה 2300 ש"ח בזמנו). נכון שהיא שוקלת 50 קילו, אבל בכל זאת הצלחתי להרים אותה לבדי כשצבעתי את הקיר מאחור.

העיניין הוא שאחת הטלוויזיות בחדרים עושה בעיות ("גולדסטאר" CRT 21 משנת 2008 ), עלתה 450 ש"ח מחנות אלקטרוניקה ושווה הרבה פחות. הייתי יכול להעביר את הטושיבה שבסלון לחדר ולקנות לסלון LCD, אבל חבל על הכסף - זה כסף זרוק. בכל מקרה תודה על התגובות, השרשור הזה רק מוכיח לי שאכן כדאי לרכוש CRT על LCD.

פורסם

STIO, זה עדיף רק במידה ואתה לא זקוק לטכנולוגיה העדיפה במסכים הדקים. HD, חיבורי VGA, HDMI ותמיכה ברזולוציות גבוהות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...