Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתעניין לגבי אפשרות של רכישת TV CRT 29 משומשת מלוח יד 2 מהשנים האחרונות (מראה מודרני, פאנל כסוף, כל היציאות וכ'). השאלה היא כזאת: כמה שווה לשלם עבור טלוויזיה כזאת נכון לאמצע שנת 2010, בהנחה והמכשיר נמצא כ- 5 שנים בשימוש? תודה לעונים.

פורסם

אני שילמתי לפני שנה וחצי 300 ש"ח על טושיבה בומבה וותיקה, בהמלצת הפורום, - ומרוצה מאוד :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בלי סבלנות ומאמץ (לנסוע רחוק) אפשר בקלות לקנות טלויזה ממותג (סוני טושיבה וכו') מסך שטוח ב-200. עם קצת סבלנות, בפחות ואפילו בהרבה פחות.

קניתי השבוע להורים שלי סוני (50 הרץ) ב-70 ש"ח, ולי, שבוע קודם, סוני 100 הרץ ב-200. כבר ראיתי מודעות של מחירים זולים יותר ואפילו של טלויזיות למסירה תמורת פינוי. הקאץ' הוא שטלויזיה 29 שוקלת סביב 50 ק"ג.

:turn-l:
פורסם

עד 25 אינץ' זה בד"כ חינם, רק תבוא ותיקח.

29 אינץ' ומעלה עדיין נהוג לשלם, גג 300.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

29 לא שוקלת 50 קילו, אולי זה רק הרגיש לך ככה. יש לי אחת כזו שמטיילת אצלי בדירה בין החדרים מפעם לפעם.

מכרתי 34" ב500 שקל לפני שנתיים, היום בטח עוד ירד. 300~ נשמע מחיר סביר מאוד אם היא שמורה ומפירמה טובה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני כבר 3 שנים עם טלויזיה טושיבה בומבה 29 אינץ' שלא הייתי מחליף בחיים, רואים מצויין ושומעים מעולה.

שילמתי עליה לפני 3 שנים 500 שקל, היום אני מאמין שטלויזיה כזאת אפשר להשיג ב 300 גג.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
29 לא שוקלת 50 קילו, אולי זה רק הרגיש לך ככה.

סליחה שהגזמתי - בהחלט הרגיש ככה. ה- 100 הרץ (29FX65) שוקלת 47.5 ק"ג בדיוק. ה-50 הרץ שוקלת כמה קילו פחות. הטושיבה שהתקלקתה וזרקתי שקלה יותר.

:turn-l:
פורסם

כנראה שהבעיה היא אצלי.. זה מה שקורה שמתרגלים לסחוב משקלים..

פורסם

לפני כמה חודשים שמתי את ידי על טושיבה 29" כסופה ושטוחה ב 200 ש"ח.

רואים בה הרבה (הרבה הרבה) יותר טוב מאשר ה LCD בסלון. בכלל, לשידורי טלויזיה אני חושב שטלויזיות CRT עדיפות על LCD.

אני לא הייתי משלם על טלויזיה משומשת יותר מ 300 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפני שנה פיניתי טושיבה 34 עבור 100 ש"ח.

הבעיה הייתה שזה שוקל המון.

29 אינטש יש הרבה פעמים באתר אגורה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
לפני כמה חודשים שמתי את ידי על טושיבה 29" כסופה ושטוחה ב 200 ש"ח.

רואים בה הרבה (הרבה הרבה) יותר טוב מאשר ה LCD בסלון. בכלל, לשידורי טלויזיה אני חושב שטלויזיות CRT עדיפות על LCD.

אני לא הייתי משלם על טלויזיה משומשת יותר מ 300 ש"ח.

איתמר.

סוף סוף עוד מישהו שאומר חוץ ממני שטלוויזיות ישנות מציגות הרבה יותר יפה מהחדשות.

לי תמיד משהו לא הסתדר בטלוויזיות הדקות. כאילו שבאמצעי טכנולוגי מחדדים את התמונה יותר מידי.

חלקכם ודאי יודעים איך ניראית תמונה שבפוטושום מחדדים אותה יותר מידי.

היה לי פעם וידאו ישן National L15 שהיה בין המשוכללים בזמנו.

היתה לו אפשרות לחדד את התמונה, ואם היו מגזימים קצת, מה שרואים היום בטלויזיות החדשות, קצת מזכיר את זה.

פורסם

לשידורי הטלוויזיה הרגילים כמו ערוץ 2,1 ושאר הערוצים אשר משדרים בפורמט 4:3 זה נכון, התמונה נראית הרבה יותר טובה ופחות מפוקסלת בטלוויזית CRT. אך כאשר רואים סרטים בערוצי הסרטים (ואין לי ממיר HD) עדיין עדיף מבחינתי הLCD אשר תומך בפורמט צפייה רחב וכך לא מאבדים מהתמונה (ומי שלא יודע, צריך לשנות הגדרות בממיר של YES, לא יודע איך זה בHOT כדי לקבל את התמונה בצורה לא מתוחה/מעוותת) המתקינים יודעים ומתקינים כך אך מי שהחליף טלוויזיה זקוק לשנות זאת בהגדרות הממיר.

• תוכן חדש...