Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש למישהו כאן את אחד מהקומפוננט\סאב האלה אשמח אם הוא יתן לי חוות דעת עליהם מבחינת צליל, (רך, קשה, גבוה, נמוך)

בנתיים הגעתי ל -

רדיו דיסק פיוניר 5150

מגבר ג'ביאל 1004

שמעתי את המורל דוט'ק, טמפו, פולס - והתאכזבתי קשות . לא אהבתי . היה חסר לי בהם מיד, טרבל, הם לא נותנים מספיק ובווליום גבוה הם גם מזייפים (יחד עם מגבר והכול ..)

אני בהתלבטות קשה בין ה -

פוקאל 165VB

הרץ ESK165 ואם יהיה עוד תקציב אז הרץ HSK165 .

כמו כן בהתלבטות בין הסאבים -

הרץ ES300

ל - אינפיניטי 1060W .

\\\\\\\\\\\\\\\\\

-רק תיבה אטומה-

יש מישהו שאפשר לשמוע את אחד הרמקולים האלו? (קומפוננט\סאב)?

חוות דעת מה הרמקול נותן,

מבחינת סאונד אני משוכנע שכל הרמקולים האלה איכותיים .

מבחינת צליל אני רוצה לדעת מי יתאים לי לכמה שיותר סגנונות מוזיקה, וייתן לי גם את התשובה הכי טובה במזרחית (אייל גולן בעיקר) .

לא מעוניין לשמוע עוד הצעות אחרות. ההתלבטות היא רק בין הקומפוננט הרץ לפוקאל. והסאב הרץ לאינפיניטי.

המון תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אמרתי לך עדן, את הסאב של אינפיניטי יש לבן ממון יחד עם המגבר 1004.

ככה אתה תשמע הכי טוב לא? זה השילוב שאתה רוצה.

לך תשמע אצלו. אם אתה צריך אני יביא לך את הטלפון שלו.

שמעתי הרבה המלצות על ההרץ פה, אבל לצערי אני לא מכיר מישהו שיכול לספק לך את חווית השמיעה. :)

פורסם

הפוקאל מאוד בהירים בתחום הגבוה, ועם זאת, אין לי ניסיון עם הסדרות החדשות שלהם (למרות שהן מבוססות על הישנון, רק משופרות מעט).

ההרץ אנרג'י ESK הוא בעל טוויטר זוועתי לטעמי, ה- HSK טוב ממנו בהרבה.

הבחירה שלי היתה פוקאל VR, שמן הסתם מבוסס על ה- V2 הישן. יש גם את ה- V30 שנשמע מעניין, הוא מן גרסת ביניים בין הפוליגלס לK2P, אך אין לי מושג איך הוא נשמע.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

המגבר JBL הוא בחירה טובה

הרדיודיסק 5150 הוא דגם חדש ודיי יקר

הוא אינו שונה משמעותית מה-4050 שעולה הרבה פחות

הייתי ממליץ ללכת על ה-4050 בכסף שתחסוך לך על HSK165 שמשמעותית טוב מה-ESK וגם מהפוקל.

בין הסאבים הייתי הולך על ההרץ ES300 שהוא אחד הטובים למחיר שלו.

פורסם

תאכלס להגיד לך מה יותר טוב אף אחד לא יוכל חוץ ממך.

תגיע למפגשים וכנס לחניות אודיו שמע את הרץ ושמע את פוקל וככה אתה תדע מה תאהב יותר ,סאונד זה עניין של טעם ואף פעם איי אפשר להחליט לגבי רכיב על גבי דפי הפורום אלה ללכת ולשמוע אותו.

אם אתה שואל אותי באופן כללי אני בכלל הייתי הולך על מורל דוטק אובשיין במקום על 2 אלה כי ממורל תקבל יותר.

אבל זכור תמיד,סאונד זה עניין על טעם לכן אתה צריך לשמוע.

אדי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם תגיע למפגש מחרתיים - תוכל לשמוע את הESK שלי.

כרגע נראה לי שהם החוליה החלשה של המערכת שלי,

הם מוגברים עכשיו על מגבר מצויין שמוציא מהם את המיץ (לוויתן של זד אודיו :-D shameless plug), אז הם נשמעים יחסית טוב,

אבל כמו שאמר ישראל מעלי - הטוויטרים שלהם לא מוצלחים במיוחד.

יש מצב שעד יום שבת יהיה לי גם סאב באוטו, אני מתכנן לשמוע את הES300 אז יש מצב שזו גם תהיה הבחירה בסוף (תלוי בתחרות שתהיה לו)

• תוכן חדש...