Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברוך הבא ARDUINO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי מה ההבדלים בין הקישור שאתה נתת לאייבי ובין הקישור שסטאס נתן ? מצדיק את ההפרש במחיר ?דברים שונים במיוחד ?

ה"בית סוללה" מגיע עם הARDUINO?

מתקינים תוכנה מיוחדת בשבילו במחשב? את הנתונים אליו מעבירים דרך הכבל USB

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין הבדל - סטאס מצא אחד זול יותר

הבית סוללה אצלי הגיע עם הארדוניו ביחד עם כבל USB לחיבור שלו.

כן מורידים סביבת תכנות בשביל הארדווינו בשביל להעלות אליו קוד שבו אנו מגדירים אילו פעולות הבקר יבצע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יצא לי במקרה "לשחק" עם הצעצוע הזה ספציפית אתמול. (ביקשו את חוות דעתי כמהנדס על פרוייקט מבוסס ארדווינו )

מסתבר שיש גם הרבה תוכנות קוד פתוח עבורו. ובאמת הרבה יישומים אפשריים.

אנחנו סתם עשינו אפליקציה קטנה שמזהה קירבה לחיישנים ובעקבות כך מזיזה את הסרבואים (סימולטנית).

באמת צעצוע נחמד אבל יש אין ספור מוצרים כאלה בשוק.

אגב, בקשר להדלקת אורות אוטומטית , יש את זה ברכב שלי מהיצרן... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן אבל זה יהיה הרבה יותר מדליק לראות פיאסטה 89 מדליקה בעצמה את האורות :-D למשל..

באמת צעצוע מדליק - ליצור איתו מיתוג ממש לא בעיה

אני רוצה לחכות לסנסור שילד שהזמנתי היות ולא בא לי לחתוך חוטים (אני רוצה לשמור על מראה מקורי :-D)

ואז אני אקלוט את הטמפרטורה מצד אחד ואמתג סוויצ' בצד שני לפי הצורך ואז מבחינתי הגרסא הפשוטה מוכנה.

אחרי זה אני כבר אבדוק איך בא לי להשתכלל הלאה עם הצעצוע.

לצערי נראה שהצג LCD שלי הגיע דפוק - עדיין משחק עם זה (ונעזר בסטאס)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דברים שעולים לי בראש בקשר לרכב...

מרים שמשות כשמוציאים את המפתח של סוויץ, או סוגרים את הרכב...

(וגם להוריד אותם כשנכנסים לרכב)

הדלקת\כיבוי אורות בתוך הרכב הדרגתית (כלומר לא ON-OFF, אלה 0-1-2-3-4-5-6-7-10 תוך שנייה, זה יפה :) )

מדי חום של מנוע והכל, מד סל"ד, מהירות וכו, אפשר להוסיף GYROSCOPE וגם למדוד מהירות זוויתית\כוח שמושך את הרכב לצד

לחבר לODB ולסרוק חיישנים של רכב, תקלות וכו...

אפשר לחבר לארדוינו צג אנלוגי, ולהציג עליו כל מיני פרמטרים בצורה יפה.

אפשר להכין מד SPL :) עם מיקרופון

להדליק את האיוורור של מזגן רק כאשר רכב עומד\נוסעה במהירות נמוכה, וחלונות פתוחים...

לצפצף כשהרכב עושה רוורס :)

[under construction]

פורסם

וכל זה בPUG הקטנות והחמודות שלכם - איזה מאאאגניב

Pioneer TS-X150

פורסם

:-P:-P:-P מצליח לקרוא טמפרטורה

הצלחתי כבר להפעיל ולכבות נורת LED

כל מה שנשאר זה לכתוב את לולאת התנאי :-P

moz-screenshot.jpgראו תמונה...

ScreenHunter_001.jpg

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה - עכשיו גם נשאר לבדוק למה הLCD לא עובד לי - כנראה שהוא באמת תקול

אבל בכל מקרה עם או בלי LCD אני יודע שזה הולך לעבוד לי בבית!!!!

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי , אם אתה הולך להזמין עוד צג, דבר איתי בבקשה.

עד כמה פקודות אפשר להכניס בבקר כמו שסטאס העלה ? איזה רכיבים הינם חובה על מנת להפעיל את הדבר הכי בסיסי שאפשר לעשות עם זה ?הבקר עצמו ו..?

פורסם

הבקר עצמו הוא הדבר המינימלי אבל חוץ מלהדפיס הודעות לקונסול לא תוכל לעשות איתו כלום.

חזרתי עכשיו מהעבודה (משמרת תורנות לילה יום ראשון) ואני יכול לאמר שכבר ייצבתי את התוכנה והלולאה פועלת בצורה טובה מאוד.

נשאר לי להשיג ממסר מתאים ובעצם אפשר לחבר למזגן.

אאאבל - אני רוצה לחבר לארדווינו נורת מקלט IR ולהשיג שלט רחוק משומש כלשהו בכדי להוציא ממנו כפתור לכיבוי והדלקה של המזגן.

הנורה שרכשתי מתברר שהיא של VISHAY והיא עובדת ב33 מגה הרץ, לפי מה שאני מבין מרוב הפרוייקטים של ארדווינו - עובדים עם נורה של 38 מגה הרץ ויש כבר המון פרוייקטים מוכנים - אז הנה לו עוד חלק שאני צריך להזמין מחדש :-D

ביחד עם שני נגדים (או נגד אחד של 220 אוהם) יהיה אפשר לשלב למעגל של הארדווינו ובכך גם לשלוט בו מרחוק.

בכל מקרה - רעיון מעניין שעלה לי בראש - הרמת והורדת החלונות ברכב בעזרת שלט רחוק :-P:-P:-P זה אפשרי בהחלט!

Pioneer TS-X150

פורסם

הנה לך פרוייקט אדי (למרות שחלקו כבר קיים בערך...) :-

הנעה וכיבוי של הרכב מרחוק.

הדלקת המזגן ברכב וכיבויו.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...