Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא נראת מאוד אלגנטית, גם אני לא הייתי מוסיף כלום.

זה יחסל את האלגנטיות של הרכב חבל, עם כל השיפורים זה יראה סתם רכב של "פושטקים".

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באיזה מובן איך בא לי הרכב הזה?

במובן שהייתי רוצה רכב כזה מאוד מאוד. בזמנו לפני מספר שנים, כשרכשתי את הרכב הראשון, חיפשתי גם את הדגם הזה אך לא מצאתי רכב שלא היה יד 5+ עם 200K קילומטרז'.

והנמכתי את החלק האחורי! הקידמי פה זה בעיה כי אתה מכיר את הסיבובים של המרצדס וזה פוגע בצמיגים

כי הרכב נמוך גם ככה אני אכן מכיר את תופעת זוויות הגילגול ("הסיבובים של המרצדס") אולם כשהתיעצתי ובדקתי בפורומים בחו"ל קיבלתי תשובה פשוטה, הבעייה נובעת ברובה מחתך גבוה של הצמיג ולכן יש להנמיכו, רק שינוי דרסטי במתלים יוכל להקטין עוד יותר את זוויות הגילגול.

והכבישים פה בארץ לא משהו

הרשתי לעצמי להנמיך רק את האחורי כי הצמיגים מאחורה לא רחבים !? מה זאת אומרת? חתך הקדמים שונה מחתך האחורים? לא תעבור טסט. בנוסף, ההנמכה מאחורה ברכב כזה בו ההנעה היא הנעה אחורית היא שגיאה קשה. אתה מרגיש עיכשוו כי ההגה יותר קל ופחות צמוד, האצה בסיבוב תגורום לכך שהפרונט יתנתק.

הקדמיים עומדים בדיוק איפה שהפח

אז מקדימה לא כל כך רצוי להנמיך זה גם אמר לי אותו אחד שהנמיך לי את החלק האחורי

דבר ראשון, בצע כיוון פרונט לאחר החלפת החישוקים.

• תוכן חדש...