Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב היום ניגשתי לטסט אחרי שלושה ימים בהם שכבתי מיתחת לפיאט ו....

החלק הריאשון הלך יפה אורות פיקס נדיר באונו אבל אחרי שהישקעתי שעתים על האורות הם לא בגדו בי למעט המנורה של המיספר ופסים זוהרים. בבדיקת הסי או הבוחן לא האמין שיכלה להיות חריגה כזאת. לפתע האוטו היתחיל להיתחמם ומים התחילו לצאת מהרדיטור אבל אני בשלי לעבור את המסלול בדיקת בלמים בלמים קדמים טובים מאוד אחורים לא קיים טוב נו ברקסים אחורים. עכשיו הגיע טור הבור המים מבעבים הבוחן למטה בודק את המסרק ואז כל המים התחילו לרד על הבוחן ששאל אותי מה זה המים אני צועק כלום זה יוניט אחרי כמה שניות של מישחק בהגה הבוחן צועק לי סע סע והמסרק עובר חלק אני הולך למישרד הקבלה

גזר הדין כיון אורות כיון קרבורטור וברקסים אחורים ומגב אחורי לא רציני

לאחר בדיקה קצרה התברר שהונטה עובדת הפוך העינין סודר וחום ירד

מישהו יודע מה העלות של ברקסים אחורים?

החתימה בשיפוצים!!!

פורסם

ונטה עובדת הפוך ? המ.... מעניין :?

מעניין מה הסיבה. :?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

נכון שכבתי מתחת לאוטו אבל לא אני הפכתי את החוטים של הונטה שחכתי לצין שהרכב חזר אלי אחרי שנתים שהוא היה בשטחים כגנוב ומצאו אותו והיחזירו אותו אלי והערבים הרכיבו את הפוך!

החתימה בשיפוצים!!!

פורסם

מזכיר לי את הטסט של האונו לפני שנה

מגיעים לטסט בידיעה שהוא לא עובר, בעיקר בגלל המתלים (אונו, אמרנו?)

יצאנו מהטסט עם חתיכת רשימה של דברים שצריך לתקן- שרובם היו תקינים לחלוטין! ולא אמרו כלום לגבי המתלים :?

כמובן שלרשימת הליקויים הייתה מצורפת כתובת של מוסך מומלץ.....

• תוכן חדש...