Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ברכב מסויים (איביזה) וראיתי שהמחיר שלו בחו"ל הוא 13500 יורו

הרכב עתיד להגיע עוד חודשיים לארץ (דגם 2005)

כמה לדעתכם הוא אמר לעלות ? כאילו איך מחשבים את המחיר בארץ ?

פורסם

זה המחיר של איביזה TDI 130 שנמכרת בארץ ב-130000 ש"ח בערך. כך שזו הערכה אפשרית. בהשוואה למכוניות אחרות שנמכרות שם במחיר הזה (פוקוס, 307) - זה נראה נתון די קרוב.

יש לך מזל שאתה לא מעוניין בסמארט רודסטר. שם היא עולה גם 13500 פאונד. כמה בארץ? אני שמעתי 220000, אם בכלל...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אפרופו סמארט רודסטר:

אתמול נסעתי לי להנאתי באיזור צומת עלית שלפתע אני רואה מצד שני של הכביש, (צמוד למגדל הגבוה בארץ כיום) סמארט רודסטר שוכנת לה ליד המדרכה.

מיהרתי לפרסס (איזו מילה יפה) ועצרתי לראותה.

רכב פשוט יפה! :oops:

הסקתי שבגלל שנגמרה בדיוק תערוכת אוטומוטור, והשנה לא ביקרתי בה, זו אולי המכונית שעמדה בתערוכה.

אבל עכשיו, ברגעים אלו ממש שאני חושב על זה, הייתה לה לוחית זיהוי של דנמרק.

כנראה שטעיתי...

פורסם
אפרופו סמארט רודסטר:

אתמול נסעתי לי להנאתי באיזור צומת עלית שלפתע אני רואה מצד שני של הכביש, (צמוד למגדל הגבוה בארץ כיום) סמארט רודסטר שוכנת לה ליד המדרכה.

מיהרתי לפרסס (איזו מילה יפה) ועצרתי לראותה.

רכב פשוט יפה! :oops:

הסקתי שבגלל שנגמרה בדיוק תערוכת אוטומוטור, והשנה לא ביקרתי בה, זו אולי המכונית שעמדה בתערוכה.

אבל עכשיו, ברגעים אלו ממש שאני חושב על זה, הייתה לה לוחית זיהוי של דנמרק.

כנראה שטעיתי...

הנה ההיא מהתערוכה כפי שצילמתי אתמול :

אני בכלל לא בטוח ש D זה דנמרק.

הגיוני שזה יהיה deutchland - גרמניה.

P1010093.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן אבל יש הבדל בין פאונד ליורו...

ושנית איך תנאי התשלום בארץ למכוניות חדשות ? כאילו היבואן מצפה שאני ישלם 130 אלף שקל במכה אחת ?

פורסם

ושנית איך תנאי התשלום בארץ למכוניות חדשות ? כאילו היבואן מצפה שאני ישלם 130 אלף שקל במכה אחת ?

אתה שואל במקום הלא נכון.

חלק מהיבואנים נותנים אמצעי תשלום טובים מאוד, אחרים לא. צור קשר עם סיאט ותבדוק מה האופציות לתשלום על רכבים חדשים.

גיא.

פורסם

צודק!! טעות שלי!!

משום מה הייתי בטוח שאתה מדבר על פאונד. יורו זה פחות, אבל זה גם תלוי באיזו מדינה, שכן בריטניה למשל היא מדינה יקרה יחסית לרכישת מכוניות, ויכול להיות שמה שעולה בספרד, נניח, 13500 יורו, יעלה בבריטניה 13500 פאונד. על איזו איביזה מדבר?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפני חצי שנה שרכשנו את האוטו - האיביזה, לא שיחררו את האוטו אלא רק לאחר פירעון מלא של מחיר האוטו. לפחות זה מה שאנחנו עשינו. (במסגרת עיסקת טרייד אין..)

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

יש לך מזל שאתה לא מעוניין בסמארט רודסטר. שם היא עולה גם 13500 פאונד. כמה בארץ? אני שמעתי 220000, אם בכלל...

רוני

140-160 אלף שקל (מחיר משוער ע"י עובד מרצדס) נשמע יותר הגיוני :wink:

כל העיסקות של תשלומים כוללים שיעבוד של האוטו לחברה ?

לא..

יש הבדל בין מימון לתשלומים..

אבל באופן משפטי - עד שלא שילמת את כל התשלומים, המוצר (בין אם זה רכב או טלויזיה) עדיין שייך למי שמכר לך אותו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כל היבואנים לא משחררים את הרכב עד שהמחיר שולם במלואו. זה בדרך כלל הבנק שנותן את המימון (כלומר הבנק משלם ליבואן את מלוא הסכום, ואת פורע את ההלוואה מול הבנק).

יוצאי דופן הם יבואנים שמציעים מבצעי תשלומים שונים, בלי ריבית, אבל גם אז זה בדרך כלל נעשה דרך בנק ולא על ידי אשראי שמעמיד היבואן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא.

בעיקרון יש לך שלוש אופציות לרכוש רכב

1) מזומן - שם את כל הכסף על השולחן ומקבל את הרכב תוך כשבועיים מרגע התשלום המלא.

2) מימון רגיל דרך היבואן שלא במסגרת מבצע - בד"כ לא כדאי עבוד לסעיף

3) מימון במסגרת מבצע של היבואן: מתבצע בד"כ ע"י שליחת הלקוח עם הפניה לגורם המממן, היבואן משלם את הריבית על המימון (או חלקה) הלקוח משלם את השאר.

(משתלם ברוב המקרים)

4) מימון באמצעות בנק מסחרי: בד"כ מקבלים תנאים טובים יותר מאשר מה שמקבלים באופציה המתוארת בסעיף 2.

5) קניה באמצעות ליסינג מימוני - כדאי במיוחד אם חברץ הליסינג מקבלת הנחה מהיבואן ומעבירה את חלקה ללקוח.

ביטחונות: בד"כ ישועבד הרכב, אלא אם כן הלקןח מסוגל לתת לבנק בטחונות אחרים.

במימון במסגרת מבצעי יבואן או ברכישת רכב ללא מיסים (שלא ניתן לשעבדו) באשראי בהחלט מצוי שהלקוח מביא בטחונות אחרים (ולא הרכב הנרכש)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני קורא את הההדעות וממש מיתפלא!!! :shock::shock:

אוטו שעולה 13 וחצי יורו יעלה בארץ 130 אלף שקל!!!

וזה עכשיו מה יהיה בעוד כמה שנים אז בכלל אדם הממוצא לא יוכל לירכוש רכב חדש :x

אז רכב חדש שהוא גם איכותי יהיה רק לעשירים :wink:

אז אנשים יצטרכו ליקנות יד שנייה מה שכבר עושים!

פורסם

לא.

בעיקרון יש לך שלוש אופציות לרכוש רכב

1) מזומן - שם את כל הכסף על השולחן ומקבל את הרכב תוך כשבועיים מרגע התשלום המלא.

2) מימון רגיל דרך היבואן שלא במסגרת מבצע - בד"כ לא כדאי עבוד לסעיף

3) מימון במסגרת מבצע של היבואן: מתבצע בד"כ ע"י שליחת הלקוח עם הפניה לגורם המממן, היבואן משלם את הריבית על המימון (או חלקה) הלקוח משלם את השאר.

(משתלם ברוב המקרים)

4) מימון באמצעות בנק מסחרי: בד"כ מקבלים תנאים טובים יותר מאשר מה שמקבלים באופציה המתוארת בסעיף 2.

5) קניה באמצעות ליסינג מימוני - כדאי במיוחד אם חברץ הליסינג מקבלת הנחה מהיבואן ומעבירה את חלקה ללקוח.

ביטחונות: בד"כ ישועבד הרכב, אלא אם כן הלקןח מסוגל לתת לבנק בטחונות אחרים.

במימון במסגרת מבצעי יבואן או ברכישת רכב ללא מיסים (שלא ניתן לשעבדו) באשראי בהחלט מצוי שהלקוח מביא בטחונות אחרים (ולא הרכב הנרכש)

המצב הוא שהרכב שאני קונה לא יכול להיות משועבד כי אני רוכש אותו ללא מיסים והוא משועבד לגורם אחר.

אז מה אני יכול לעשות במצב כזה ?

פורסם

רוני

140-160 אלף שקל (מחיר משוער ע"י עובד מרצדס) נשמע יותר הגיוני :wink:

את המחיר של 220K אמר לי האיש האחראי על התצוגה של סמארט באוטומוטור,גם לי זה נראה מחיר אבסורדי למדי,אבל אם איבו 8 הולכת לעלות בארץ 300K ,אז זה נשמע לי קצת הגיוני :cry::roll:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...