Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות זוג צמיגים לרנו מגאן 2000 מידה 185/60/R15.

מעיון בפורום הבנתי את החשיבות של צמיגים שאינם סיניים.

הבעיה שאני לא מצליח למצוא מקום שמוכר צמיגים נורמלים במחיר סביר.

בשני פנצ'ריות בעיר מחזיקים רק צמיגים סיניים ורוצים על זוג 600 ש"ח.

ובפנצ'ריה נוספת שיש לה קצת מבחר מעבר לסיניים רוצים מחירים שנראים לי יקרים בהשוואה למה שאנשים כותבים פה.

לדוגמה על פירלי P6000 רוצים 1500 ש"ח לרביעיה, בעוד שבפורום ראיתי מישהו שקנה ב-1200.

ועל כן שאלתי: האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש בזול צמיג שאינו סיני באזור נצרת עילית?

באוטו דיפו יש עכשיו מבצע -צמיג שני של GoodYear סדרת EfficientGrip ב200 ש"ח. מה אתם אומרים על המבצע?

תודה רבה

נ.ב. רוב השאלות בפורום בנושא צמיגים עוסקות באנשים שמחפשים צמיגים ספורטיביים, ולכן אני מוצא לנכון להדגיש: אני לא מחפש את הצמיגים הטובים ביותר. אני בסה"כ מחפש צמיג קלאסי מחברה טובה, שיתן לי ביטחון ואריכות ימים (לצמיג ולי...)

פורסם

אני קניתי רביעיית גודייר מדגם duragrip בפנצ'ריית עזאם בשארה באיזור תעשיה ג' מול כמעט חינם.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...