Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת הסתבכתי עם הכותרת, אז אם צריך תערכו בבקשה.

בקיצור, בדרך חזרה מבילוי עצרתי בתחנת דלק לתדלק,

המשאבה הייתה בשירותו של מתדלק ( זאת אומרת לא בתידלוק עצמי)

ביקשתי מהבחור שימלא לי 50 ש"ח.

עכשיו מכל השרשורים פה שאנשים כותבים שלא ממש כדאי לסמוך על תחנות דלק,

פשוט הסתכלתי כמה הוא ממלא לי, לתדהמתי הוא מילא 47 ש"ח.

בתמימותי לא הגבתי כי חשבתי שככה זה (?).

והשאלה היא, אם באמת ככה זה עובד? או שפשוט רימו אותי ב3 ש"ח? (ומן הסתם זה לא העניין של הכסף אלא העיקרון).

תודה

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערנו ככה זה עובד לוקחים את השירות על התדלוק מהתדלוק עצמו.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

גם היום בלילה עקצו אותי באותה דרך!

תדלקתי ב120 בפז ביצחק שדה (תדלוק עצמי במזומן) והמתדלק הקיש 118ש"ח בלבד!

ידעתי שזה לא תקין אבל לא היה לי עצבים להתווכח איתו ב1 בלילה.

ואגב זאת פעם ראשונה שעשו לי דבר כזה.

פורסם

יש את השיטה הזאת די הרבה זמן,יצא לי לראות אותה משום מה רק בשעות הלילה ולא ביום.

כניראה בלילה המתדלק גובה 2-3 שקל על כל תדלוק.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

כן, אבל לא באופן חוקי. מתדלקים עוצרים את המשאבה מספר שקלים לפני הסוף. כמעט כולם עושים את זה, אבל מפגר לגנוב 3 שקלים בתדלוק של 50. אני עקצתי בערך שקל - שקל וחצי בתדלוק של 200. אני לא אומר שזה בסדר, אבל אתם צריכים להבין שמתדלק זו העבודה העלובה ביותר בשרשרת המזון. מתדלק משלם מכיסו על כל שטות בתחנה למרות שזה מנוגד לחוק. השקל שנעקץ מכם לא הולך לכיס של המתדלק אלא לצורך כיסוי חוב מפעם קודמת שמתדלק שכח להגביל את המשאבה או עשה קוקטיל. בכל מקרה סיבה נוספת לתדלק תמיד בשירות עצמי גם אם התחנה בשירות מלא. פשוט תדלקו עם כרטיס אשראי.

פורסם

יצא לי לראות את זה רק בפז, נראה לי כמעט בכל סכום מתדלקים לך 2.5 שקלים פחות. והקטע הוא שהמחיר בשירות מלא הוא יותר גבוה משירות עצמי רק בגלל שזה מתדלק, אז למה לוקחים אקסטרה ? :] בקיצור אין מה לעשות זה המצב

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

1. בתדלוק בסיוע עובד התחנה, מותר לתחנה לגבות מחיר מלא על הבנזין ללא ההנחות. במילים אחרות, כל ליטר עולה בין 25 אג' ל-35 אג' יותר מאשר בשירות עצמי. (תדלקתם 30 ליטר = כ-10 ש"ח יותר).

2. בתדלוק בשעות הלילה (ובשבתות וחגים) בסיוע עובד התחנה, מותר לתחנה לגבות תוספת לילה שהיא מעבר למחיר הבנזין במחיר המלא. התוספת עומדת על כ-2-3 שקלים לליטר ואף יותר.

למעשה מי שמתדלק בסיוע עובד התחנה נותן לתחנה את האפשרות לגבות מחיר גבוהה יותר על כל ליטר וגם משלם תוספת שירות לילה/שבת/חג - הפרש זה יכול להגיע לכדי 13 ש"ח על תידלוק של כ-30 ליטר. כל זה כי מישהו התעצל להקיש מספר ת.ז. ומס' רכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

2. בתדלוק בשעות הלילה (ובשבתות וחגים) בסיוע עובד התחנה, מותר לתחנה לגבות תוספת לילה שהיא מעבר למחיר הבנזין במחיר המלא. התוספת עומדת על כ-2-3 שקלים לתדלוק ואף יותר.

.

אמיר שליט התכוון לתדלוק ולא לליטר !

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בקיצור ,תזיזו את הטוסיק מהכיסא,

גם תחלצו עצמות וגם תחסכו שקל או שניים.

אני תמיד מתדלק לבד ,גם ברכב ליסינג [פשוט אין לי כח לחכות עד שהמתדלק יגיע אליי].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אלפי אנשים שמתוקף תפקידם לובשים לעבודה חליפה שעולה כמו 3 משכורות חודשיות שלך.

אלפי נשים שלא מעוניינות בכלל להכנס למכניזם של "איך הדלק נכנס לאוטו", לא מעוניינות, להתלכלך, להסריח או לשבור ציפורן.

תעצור בכל תחנת דלק אקראית ותגלה שמרבית האנשים מתדלקים בשרות מלא, בין אם זה מליסינג ולא מעניין אותם או פשוט כי הם לא מעוניינים להתעסק עם העבודה המסריחה והמלכלכת הזאת באמצע יום עבודה או באמצע יציאה לבילוי.

למרות שאני תמיד מתדלק באופן עצמוני לחלוטין, כבר יצא לי לא פעם לשבת בפאב/הופעה וכו' עם "ניחוח" סולר מהידיים שלא יורד גם אחרי 3-4 שטיפות טובות.

בקשר לענייני ה "גניבה/ שדידה/ עקיצה ורמיה", אין שחר לדברים, הכל מבוצע בהתאם לחוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...