Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באגירה ,יש טריק די קל להוריד ריח דלק מהידיים.

כשתידלקתי אוטובוסים בצעירותי הייתי חוזר הביתה מסריח מסולר.

הפתרון טבול את הידיים במיץ לימון.

הריח פשוט מתנדף ,אבל השחור מתחת לציפורניים נשאר. :?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

I actually enjoy getting out of the car for some air - not to mention, the main reason I go out to fill up is because I don't want them to drip any fuel on the paint when they put the pump in or take it out (but that's me, I'm crazy)

:-D

Also, I fill 98 and the one or two times that I had someone fill up for me he put 95 (after repeating "98" a few times) and that ticked me off. It's not about the 2 or 3 shekel, (besides, my tank fills 430 Shekel of 98 Octane - so I guess 2 or 3 Shekel makes no difference)

Gas here is EXPENSIVE

:bugeyed:

By the way, how many of you tip them, in addition to the 2 or 3 shekel that they get? Just wondering...

פורסם

מה חשבתם? שהוא יתדלק לכם ולא יקח כסף? מן הסתם הוא יקבל כסף על שירות, גם אני אתמול תדלקתי לא בתדלוק עצמי (האמת לא כי לא היה לי כח, אלא כי תדלוק עצמי שם היה רק עם כרטיס) בכ"מ לפני התדלוק הוא הודיע לי שזה 47.5 הוא ממלא ו2.5 הולך על השירות, אבל מן הסתם שזה יקרה, לא רוצים ללם למתדלק לכו לתדלוק עצמי... :?

פורסם
יצא לי לראות את זה רק בפז, נראה לי כמעט בכל סכום מתדלקים לך 2.5 שקלים פחות. והקטע הוא שהמחיר בשירות מלא הוא יותר גבוה משירות עצמי רק בגלל שזה מתדלק, אז למה לוקחים אקסטרה ? :] בקיצור אין מה לעשות זה המצב

התחנה שדיברתי עלייה גם היא פז. באמצע בן יהודה בכפר סבא, ליד חטיבת בר לב.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

אוי לא! המתדלק לקח שני שקלים מתוך ה100 פשוט אסון!

...

אשכרה הישראלי המכוער.

כמו שאמרו פה יש אנשים שבשבילם דלק זה איכסה פיכסה ואיך שהם רואים את זה, "עדיף לתת למתדלק המטונף גם ככה לעשות את העבודה".

או שתצאו מהרכב לתדלק בשירות עצמי שגם ככה עולה יותר זול, או שתקבלו את זה שהמתדלק צריך להתפרנס גם הוא מהעבודה המסריחה שלו ולפחות זה מה שמחזיק אותם עם קצת כסף בכיס.

הרי מתדלקים הם ב99% מהמקרים או חיילים משוחררים או נערים שבאים מרקע כלכלי לא משהו. מה איכפת לכם שצעירי הארץ יקבלו את ה2 שקל האלה שבסופו של דבר מסתכמים ב4% מסכום התדלוק אם מדובר ב50 שקל, 2% אם מדובר ב100 שקל ו1% אם מדובר ב200.

בחיים לא חשבתי אפילו לרגע "היי למה הוא לוקח לי 2 שקל" - להיפך אני גם משאיר טיפ יחד עם זה.. גם ככה לרוב התחנות יש שלט ענק שאומר שאחרי 6 בערב חלה גביה של דמי שירות אז מה ההפתעה?

יצא לי פעם להיות נוכח בקרב סיטואציה שבה משפחה שבאה לבלות באילת הגיעה לתדלק, בעקבות המחיר הנמוך הם קיבלו איזו העלאת מורל או משהו והתחילו לפטפט ברוח טובה עם המתדלק על המחיר הנמוך, ואז בסוף התדלוק (פול) כשהם גילו שנלקחו מהם 2 שקלים (שלמים!!) נחרב עולמם וממש כולם התחילו לצרוח על המתדלק כאילו הוא פרץ להם הביתה. הם ממש איימו ללכת לתחנת משטרה אם הוא לא יחזיר להם את השני שקל האלו. לשמחתי מנהל התחנה בדיוק יצא ואמר לנהג ללכת לחפש מי ינענע אותו וכך באמת נגמר הסיפור.

כשדיברתי עם המתדלק אחרי זה הוא אמר שהם עוברים כאלו דברים כל כך הרבה שזה כבר לא מזיז.

אגב, בתחנות מסויימות דמי השירות הולכים ישירות לכיס של ההנהלה.

פורסם
אוי לא! המתדלק לקח שני שקלים מתוך ה100 פשוט אסון!

...

אשכרה הישראלי המכוער.

כמו שאמרו פה יש אנשים שבשבילם דלק זה איכסה פיכסה ואיך שהם רואים את זה, "עדיף לתת למתדלק המטונף גם ככה לעשות את העבודה".

או שתצאו מהרכב לתדלק בשירות עצמי שגם ככה עולה יותר זול, או שתקבלו את זה שהמתדלק צריך להתפרנס גם הוא מהעבודה המסריחה שלו ולפחות זה מה שמחזיק אותם עם קצת כסף בכיס.

הרי מתדלקים הם ב99% מהמקרים או חיילים משוחררים או נערים שבאים מרקע כלכלי לא משהו. מה איכפת לכם שצעירי הארץ יקבלו את ה2 שקל האלה שבסופו של דבר מסתכמים ב4% מסכום התדלוק אם מדובר ב50 שקל, 2% אם מדובר ב100 שקל ו1% אם מדובר ב200.

בחיים לא חשבתי אפילו לרגע "היי למה הוא לוקח לי 2 שקל" - להיפך אני גם משאיר טיפ יחד עם זה.. גם ככה לרוב התחנות יש שלט ענק שאומר שאחרי 6 בערב חלה גביה של דמי שירות אז מה ההפתעה?

יצא לי פעם להיות נוכח בקרב סיטואציה שבה משפחה שבאה לבלות באילת הגיעה לתדלק, בעקבות המחיר הנמוך הם קיבלו איזו העלאת מורל או משהו והתחילו לפטפט ברוח טובה עם המתדלק על המחיר הנמוך, ואז בסוף התדלוק (פול) כשהם גילו שנלקחו מהם 2 שקלים (שלמים!!) נחרב עולמם וממש כולם התחילו לצרוח על המתדלק כאילו הוא פרץ להם הביתה. הם ממש איימו ללכת לתחנת משטרה אם הוא לא יחזיר להם את השני שקל האלו. לשמחתי מנהל התחנה בדיוק יצא ואמר לנהג ללכת לחפש מי ינענע אותו וכך באמת נגמר הסיפור.

כשדיברתי עם המתדלק אחרי זה הוא אמר שהם עוברים כאלו דברים כל כך הרבה שזה כבר לא מזיז.

אגב, בתחנות מסויימות דמי השירות הולכים ישירות לכיס של ההנהלה.

זה נשמע כאילו אתם מכניסים את היד לתוך המיכל דלק ובודקים אם יש שם שקל,רק אני לא מתלכלך בתדלוק עצמי?

I agree with both of you. I would actually be happier if they got a normal percentage of what we fill. They don't make much as it is, and it's a "dirty" job. They shouldn't take a fixed amount on every fill, rather, a certain percentage - with a minimum of 3 shekel. That way, those who don't want to tip can feel good about themselves - and those who'd like to tip even afterwards, G-d bless them.

I have tipped here a few times and I get great service when I go to (my local) station - they always go out of their way for me - it's a win-win situation (Regardless, I would leave them something).

In regards to getting dirty, you're absolutely right. I can't recall ever getting gas on me or smelling like gas at all. Besides, it smells wonderful

:yum:

פורסם

קודם כל, בתדלוק בשירות מלא אתם משלמים כמה שקלים טובים על התענוג.

אני באופן אישי מנסה להמנע כמה שאפשר מלתדלק בתחנות בשירות מלא, גם עם רכב הליסינג. כשאני מתדלק בעיר שלי, אני בכוונה נוסע 5 דקות יותר לתחנת דלק בשירות עצמי. אני לא אוהב את ההמתנה למתדלק ואת הדרך שהם מתייחסים לרכב - הם פותחים את הפקק ופשוט נותנים לו להכות בפח. הם גם מטפטפים דלק, ובכלל - אני לא אוהב שנוגעים לי ברכב או לוקחים את המפתחות.

אני לא מצליח להבין את התופעה הזאת, של תדלוק בשירות מלא. ממתי תדלוק פשוט הפך למטלה פיזית קשה? אני מעולם לא התלכלכתי מתדלוק במשאבה מודרנית. ממילא מהיר יותר לתדלק לבד, וכשנדרשים לכבות את המנוע אז גם חם ברכב ואני מוצא שאני יוצא החוצה ממילא.

פורסם
זה נשמע כאילו אתם מכניסים את היד לתוך המיכל דלק ובודקים אם יש שם שקל,רק אני לא מתלכלך בתדלוק עצמי?

הרבה פעמים, הידית עצמה מרוחה בסולר ואיך שנגעת בה, נמרחת.

מעבר לזה, במשאבות לא הכי חדישות, ברגע ששלפת את הידית אתה צריך להרים מין לשונית כזאת מתחתיה והלשונית הזאת לרוב מרוחה בסולר שמטפטף עליה וזה עוד לפני שדיברנו על כל מיני תאונות ותקלות שקורות שבכלל משאירות לך ניחוח סולר הגון. :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ראשית כל המתדלק לא לוקח את הכסף לכיס הפרטי שלו, אלו דמי שירות שהרשת גובה עבור שירות לילה וחגים.

תחנות פרטיות בבעלות פרטית יכולות לגבות דמי שירות ויש כאלו שלא גובות כלל, הכל לשיקול דעתו של מנהל התחנה הפרטית.

מי שרוצה להמנע מריח הדלק/ סולר ולחסוך את דמי השרות שיצטייד בכפפות גומי מבעוד מועד ויפתור את בעית הלכלוך והריח, או לחליפין שיתדלק ביום כאשר אין גביה של דמי שירות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אצלי בתחנה שאני עובד בה למשל.

אתה משלם מחירון של שרות עצמי גם כשמתדלקים אותך,וגם כשאתה מתדלק את עצמך.

הכי מעצבנים שבשיא הלחץ באים הלקוחות של הדלקן והוא לא מסוגל להוציא את התחת שלו מהאוטו בשביל להוציא את הפיה.

אבל זה בסדר,אם אני רואה שהוא עם אוטו מונע עם מזגן אז אני מבקש לכבות :wink: כי זה לא בטיחותי!! :-P

פורסם

לא יתכן שצריך לשלם על משהו ולא לקבל חשבונית על כך. אם אני משלם 100 שקל על דלק+שירות ואני מקבל חשבונית 98 שקל - 2 שקל הלכו ישר לכיס של מישהו, בלי בלו, מס, מע"מ ושאר ירוקות.

בכל מקרה, כמו רוב האנשים פה, אני גם משתדל לתדלק בשירות עצמי. רק שבקרוב יהיה לי כרטיס הנחה על דלק בתחנות של טן ואז אין לי מושג מה אעשה - הרי ההנחה תקפה רק עבור שירות מלא...

פורסם

2 השקלים מודפסים אוטומטית בקבלה ורשום שם שהם עבור שירות לילה.

הסיבה שהמתדלק מכייל ל-98 ש"ח, זה כי הוא יודע שהמחשב יוסיף לבד 2 שקלים ובסה"כ 100 ש"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...