Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז ככה לפני כשנה עשיתי טיפול 66K לאימפרזה במוסך מרכזי והיה טיפול גדול כולל החלפת 4 רפידות ועלה לי 2200 ש"ח.

עכשיו הגיע האוטו ל 79K אז הלכתי לחברה ועשינו טיפול, הפעם זה היה טיפול קטן רק שמן מנוע+מסנן+ אטם לפקק שמן,

עם תוסף לדלק והחלפת נוזל בלמים שילמתי בסוף 700 ש"ח האם זה סביר?

ושמו שמן מנוע SUBARU SILVER 10W40 סינטטי מלא, האם זה שמן טוב באמת? ומה המחיר הכי טוב לשמן הזה?

או מה השמן הכי טוב לרכב הזה?

ויש לי בעיה:

לפני יותר מחודש נדלקה לי מנורת תקלה אז הלכתי למוסך בדקו במחשב אמרו שזה חיישן חמצן אחורי הלך אבל לא דחוף להחליף אותו ואפשר לנסוע , אז נסעתי עד שלשום נדלקה המנורה עוד הפעם אז הלכתי אליהם בדקו עוד הפעם במחשב אמרו שזה החיישן למדא הקדמי וצריך להחליף אותו ועולה 2000 ש"ח האם זה מחיר הגיוני?

אבל לפני חודש היתה הבעייה בחיישן האחורי ועכשיו בקדמי?

ועל איזה מוסך מומחה ומורשה סובארו אתם ממליצים בצפון?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

הכי מדאיג אותי עכשיו זה העניין של החיישנים,

האם השמך נסיעה ככה במצב הזה יגרום נזק למנוע או משהוא אחר?

כרגע המוסכניק כיבה את המנורה של התקלה אבל אני לא מרגיש בטוח לנסוע עם תקלות.

אז אתם אומרים?

מה דעתכם על מוסך מישל בחיפה, הם מבינים באימפרזה כמו שלי?

פורסם
שלום,

אז ככה לפני כשנה עשיתי טיפול 66K לאימפרזה במוסך מרכזי והיה טיפול גדול כולל החלפת 4 רפידות ועלה לי 2200 ש"ח.

עכשיו הגיע האוטו ל 79K אז הלכתי לחברה ועשינו טיפול, הפעם זה היה טיפול קטן רק שמן מנוע+מסנן+ אטם לפקק שמן,

עם תוסף לדלק והחלפת נוזל בלמים שילמתי בסוף 700 ש"ח האם זה סביר?

ושמו שמן מנוע SUBARU SILVER 10W40 סינטטי מלא, האם זה שמן טוב באמת? ומה המחיר הכי טוב לשמן הזה?

או מה השמן הכי טוב לרכב הזה?

ויש לי בעיה:

לפני יותר מחודש נדלקה לי מנורת תקלה אז הלכתי למוסך בדקו במחשב אמרו שזה חיישן חמצן אחורי הלך אבל לא דחוף להחליף אותו ואפשר לנסוע , אז נסעתי עד שלשום נדלקה המנורה עוד הפעם אז הלכתי אליהם בדקו עוד הפעם במחשב אמרו שזה החיישן למדא הקדמי וצריך להחליף אותו ועולה 2000 ש"ח האם זה מחיר הגיוני?

אבל לפני חודש היתה הבעייה בחיישן האחורי ועכשיו בקדמי?

ועל איזה מוסך מומחה ומורשה סובארו אתם ממליצים בצפון?

תודה.

חיישן מקורי קדמי לאמפרזה שלך עולה 1800 ש"ח לפני מע"מ ועבודה.

זהו חיישן מיוחד פס רחב מהדור המתקדם ביותר בעל חמישה חוטים שאמור להחזיק ע"פ היצרן את ה160 אלף ק"מ.

החיישן האחורי אמור להחזיק את ה-100 אלף ק"מ.

נשמע לי כמו טעות באבחון אם בפעם הראשונה המנורה נדלקה על החיישן האחורי ובפעם השניה על החיישן הקדמי.

אם תיסע עוד כמה שבועות עד שתדלק לך שוב המנורה לא יגרם לרכבך כלום חוץ מצריכת דלק גבוהה יותר.

בפעם הבאה שתידלק המנורה כנס למוסך שירות אחר של סוברו וקבל אבחון והצעת מחיר אולי אחרת.

פורסם

אבל למה שתהיה שגיאה באבחון?

הם בסך הכול מחברים את המחשב ורואים מה כתוב.

אא והרכב אצלי עדיין 80000 KM האם יתכן שבאמת הלך החיישן?

אני מחפש מוסך סובארו שבאמת מבינים בסובארו על איזה אתם ממליצים?

פורסם

כתבתי לך בפרטי מה דעתי לגבי המנורה הזאת.

אם אתה רוצה חוות דעת נוספת אתה יכול לפנות למוסך רימון , תאמר שאני שלחתי אותך, מדובר במורשה סובארו בעבר, היום זה כבר לא מורשה,אבל הם מומחים בסובארו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...