Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

מישהו מכיר את הנושא של פקדון תמורת הזמנת רכב בסוכנות יד 2,רכב שלא נמצא בסוכנות ועל המזמין להפקיד סכום מסויים

תמורת זה,סכום שאמור להיות מוחזר לו במידה ויתחרט.

האם זוהי עסקה בטוחה?

פורסם

היתה כתבה על הנושא בטלוויזיה, כמדומני בערוץ 10.

זאת אכן תופעה שנפוצה ביותר ויותר מגרשי מכירה לרכבים משומשים. העיקרון פשוט - ברגע שהשארת מקדמה יהיה לך הרבה יותר קשה לוותר על הרכישה או לנסות לעבור למתחרים שיתנו לך דיל טוב יותר. בחלק מהמקומות מבטיחים החזר של הכסף במקרה של ביטול העיסקה, אבל חשוב לוודא שההבטחה הזאת רשומה שחור על גבי לבן ולא רק נאמרת לכם בע"פ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ומה לגבי כלמוביל טרייד אין? הזמנתי רכב מאצלם ואמור להגיע תוך יומיים

הפקדתי 2000K,הנעשה חוזה לגבי הנ"ל-האם יוחזר הכסף או הלך עליי במידה ואין עסקה?

היתה כתבה על הנושא בטלוויזיה, כמדומני בערוץ 10.

זאת אכן תופעה שנפוצה ביותר ויותר מגרשי מכירה לרכבים משומשים. העיקרון פשוט - ברגע שהשארת מקדמה יהיה לך הרבה יותר קשה לוותר על הרכישה או לנסות לעבור למתחרים שיתנו לך דיל טוב יותר. בחלק מהמקומות מבטיחים החזר של הכסף במקרה של ביטול העיסקה, אבל חשוב לוודא שההבטחה הזאת רשומה שחור על גבי לבן ולא רק נאמרת לכם בע"פ.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

נשמע כמו "נפלתה בפח",כרגע נתתה להם את הזמן וחופש הבחירה,הם ימצאו לך את הרכב הכי גרוע שלהם,ומה תעשה?

כל פעם תגיד להם שהרכב לא מוצא חן בעיניך.

לפעמים תחשוב לפני שאתה משלם לחברות הנוכלות האלה מקדמה,זה לא נשמע לך מלוכלך?!!!,באמת!!!!!.

הם יגידו לך "אתה רוצה סיאט איביזה?",אתה עונה "כן".

ואז הם מחפשים לך את האביזיה הכי נקיה שיש להם במגרש,ואומרים לך זאת לא למכירה "או כל תירוץ אחר",אך נביא לך בדיוק כמותה,ולצערך מביאים לך אחת במצב שבור,שרוט,ודהוי,חבל.

בגלל זה תמיד תקשיב לאנשים בעלי נסיון,לא סתם כל האנשים המבינים ברכבים קונים רכב פרטי בלבד.

בהצלחה בכל מקרה,והלוואי שמה שכתבתי יהיה שלילי,ויפתיעו אותך ברכב נקי.:shock:

פורסם

עשיתי אותו דבר בלובינסקי טרייד (עם רכב שלבסוף לא רכשתי). הפקדון במקרה שלי היה על רכב שהיה בסוכנות אחרת והם צריכים להביא את הרכב לסוכנות הקרובה אליי כדי שאוכל להתרשם ממנו. ביקשו ממני פיקדון של 1000 ש"ח ואמרו לי שבמידה ואני לא רוכש את הרכב אני מקבל בחזרה את מלוא הסכום. באמת לאחר שהרכב לא מצא חן בעיניי החזירו לי את הסכום. אני מתאר לעצמי שהפקדון הוא כדי שאנשים שהזמינו רכבים שצריכים להגיע מסוכנויות אחרות לא יתחרטו ויחשבו פעמיים לפני שהם מבטלים באמצע.

פורסם
נשמע כמו "נפלתה בפח",כרגע נתתה להם את הזמן וחופש הבחירה,הם ימצאו לך את הרכב הכי גרוע שלהם,ומה תעשה?

כל פעם תגיד להם שהרכב לא מוצא חן בעיניך.

לפעמים תחשוב לפני שאתה משלם לחברות הנוכלות האלה מקדמה,זה לא נשמע לך מלוכלך?!!!,באמת!!!!!.

הם יגידו לך "אתה רוצה סיאט איביזה?",אתה עונה "כן".

ואז הם מחפשים לך את האביזיה הכי נקיה שיש להם במגרש,ואומרים לך זאת לא למכירה "או כל תירוץ אחר",אך נביא לך בדיוק כמותה,ולצערך מביאים לך אחת במצב שבור,שרוט,ודהוי,חבל.

בגלל זה תמיד תקשיב לאנשים בעלי נסיון,לא סתם כל האנשים המבינים ברכבים קונים רכב פרטי בלבד.

בהצלחה בכל מקרה,והלוואי שמה שכתבתי יהיה שלילי,ויפתיעו אותך ברכב נקי.:shock:

אתה גם טועה וגם מטעה.

מהיכרות אישית שלי עם כלמוביל משאירים צ'ק פקדון שלא מופקד כדמי רצינות לפתיחת הזמנה על רכב.

כשמזמינים רכב שלא נמצא במלאי מצויין בהזמנה מס' רישוי של הרכב וכל פרטיו ,כך שאין שום יכולת לנווט את העסקה

ע"פ רצונו של נציג המכירות ללא הסכמת הלקוח.

במידה והלקוח ראה את הרכב ומחליט לבטל מכל סיבה שהיא ,צ'ק הפקדון מוחזר במלואו.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

מנסיון אישי עדיף להמתין בסובלנות בשוק הפרטי מגרשי רכב זה ברוב המקרים לאנשים חסרי סובלנות.

בהצלחה!

פורסם

כמו תמיד, יש ויש.

יש מקומות שאל תשאיר גם 10 שקלים פקדון, כי זה ילך לפח, ויש מקומות שאין בעיה לעשות את זה.

מה שכן, תמיד תבדוק לפני על מה אתה חותם, ותבקש להבין כל מה שאתה לא מבין ממה שכתוב שם.

תבקש לראות את הסעיף שמבטיח לך את מלוא הסכום בחזרה, ושזה לא יהיה "שווה ערך", "זיכוי", או

כל דבר אחר ששונה ממזומן.

מה שהיה בטלויזיה, זה על אנשים שהראו להם רכב אחר, ואמרו שיכולים להזמין רכב זהה במצב שלו.

אבל בפועל החתימו את האנשים על חוזה לקנית רכב, ולא צוין בשום מקום שהם יכולים לקבל את כספם

בחזרה, אלא שהם משלמים עבור הבאת הרכב והטיפול בו.

• תוכן חדש...