Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר 94 - רעידות מנוע בזמן עצירה 

asi8002
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני רוצה לקנות עכשיו מיצובישי לנסר 94

יש לו בעיה בעת עצירה (רמזור) לאחר פרק זמן של חצי דקה מתחילות רעידות שמתחזקות עד לרמה מסויימת ולא מתקדמות מעבר לכך . התחושה היא כאילו הרכב רוצה להמשיך בנסיעה למרות שאתה החלטת לעצור , כאילו מעבר לציניות גם העצירות באופן כללי הם לא משהו (והברקסים חדשים) כאילו יש בעיה של הפרדת מנוע.גיר בזמן לחיצה על בלמים - מצלצל מוכר ? משהו יודע משהו ? אולי טורים גבוהים מידי או מנוע צעדים ? ומחיר תיקון ?

בתודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם בזמן שהרכב עומד לאחר שעצרת הרעידות ממשיכות? האם הרעידות קורות במצב של הילוך או על ניוטרל או גם וגם? אם יש לך שעון סל"ד על כמה מחוג הטורים עומד שם בזמן עמידת הרכב?

:)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב אם כבר מדברים על השנתונים האלה, יש מחלה רציני של תושבות מנוע, זה בלתי נמנע, לפני הקולט ראיתי 3 קולט אחרות וכולן רעדו.

בקיצור תוכל גם לעשות בדיקה, פתח את מכסה המנוע, אם אתה יודע לזהות תושבות אז אתה תראה אותן בשניה, כולן גלויות לעין, סה"כ יש 3, אחד בכל צד, ועוד אחת יחסית באמצע אבל למטה, באזור התחתית של המנוע. תבדוק את הגומי תסתכל טוב טוב אפילו עם פלאש למרות שאור עכשיו, במידה והן קרועות סודות יבשות, סביר להניח שהן תורמות את חלקן.

בנוסף אצלי הטורים מעט מרגישים גבוהים, אבל מוסך שמתמחה ביפניות אמר לי שככה זה הקולט סופר לאנסר, הטורים צריכים להיות באזור ה 900 -1000 סל"ד. לעומת האיביזה שלי הקודמת, שעמד על אזור ה600-700.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...