Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלונות כהים בבאר שבע - איפה עושים?

בעל ג'ימני
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שבת שלום לכולם!

השאלה שלי פשוטה מאוד וקלה מאוד, אשמח אם יענו לי תשובות חדות ויבשות ככל האפשר, בלי סיבות ותירוצים.

אני רוצה לעשות חלונות כהים בתנור בבאר שבע או בסביבתה הקרובה בלבד.

לא מעוניין במדבקה, אשמח אם תתמקדו אך ורק בחלונות הכהים האמיתיים ולא במדבקות וכ'ו.

כמה יעה לי חלון אחד?

בנוסף אני גם יודע (בוודאות, זו לא השערה) שמלבד החלון הקדמי הראשי ומלבד החלון של הנהג ושל הנוסע שלצידו

בשלושת החלונות הנותרים, כלומר האחורי ברכב והאחוריים של הנוסעים במושב האחורי, שם זה מותר אפילו לשים טפט אטום.

אז איפה יש בבאר שבע והסביבה? יש המלצות?

בנוסף, האם אלה שמשחימים חלונות (לא משנה אם זה חלון במאה שקל או באלף שקל) משנים לך את זה ברשיון? כלומר במקרה של תאונה ו/או נזק לחלונות, המוסך שמטפל לך בחלונות, ירכיב מושחמים חדשים?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתובת וטלפון, אפשר?

איפה זה דריפט מווטורס?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.yaap.co.il/086234014

זה ליד תחנת הדלק תפוז בשורה של זכוכית דרום וכל זה..

הוא עושה עבודה מקצועית לוקח בערך 100 שקל על חלון כולל המשולש בצד

מאמין שאפשר להסתדר עם המחיר

מקווה שעזרתי (:

A3

K04 Inside

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקידמי הראשי אתה יכול לעשות השחמה עד סכום מסויים, אני לא בטוח איזה.

השחמה כמו בחלונות האחוריים, זה בטוח שאסור וזה לא חוקי.

מה בקשר לתאונות חברים?

משנים את זה ברשיון לזכוכית מושחמת?

מחר מחרתיים אעשה תאונה/ישברו לי חלון סתם כי משעמם להם, אפשר לרשום את החלונות ברשיון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקידמי הראשי אתה יכול לעשות השחמה עד סכום מסויים, אני לא בטוח איזה.

השחמה כמו בחלונות האחוריים, זה בטוח שאסור וזה לא חוקי.

מה בקשר לתאונות חברים?

משנים את זה ברשיון לזכוכית מושחמת?

מחר מחרתיים אעשה תאונה/ישברו לי חלון סתם כי משעמם להם, אפשר לרשום את החלונות ברשיון?

מה זה קדמי ראשי ? החלון הגדול באמצע ? לדעתי אין מצב שאפשר להשחים אותו ונראה לי מאד לא בטיחותי. אני מדבר על חלונות צד, נהג ונוסע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן שוב!

הדברים הבאים נכתבו לאחר בדיקה בזכוכית דרום בבאר שבע:

השחמת החלונות משתנה בהתאם לגודל החלון.

אצלי למשל, בסוזוקי ג'ימני, המתוקה שדיברה איתי ביקשה 400 שקל לחלון אחד.

היא הוסיפה ואמרה שאין מצב, לא 50% ולא פחות ולא יותר, פשוט אין מצב להשחמת החלונות בקידמי או באחורי, זה פשוט אסור.

בעניין הצדדים, המתוקה אמרה שמותר אך ורק באחוריים, בקידמיים (של הנהג ושל הנוסע שלצידו) זה פשוט אסור.

תחליטו אתם אם מתאים לכם (המחיר) או לא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...